חברתי

האם יש לי איידס? oO ../images/Emo12.gif

פוסט שעוסק בנושא האיידס.
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=770821 אני חוזר ומדגיש, תגובות כמו: "איכס, מגעיל, דוחה, סוטים." ימחקו בלי להודיע לבעליהן. אנחנו לא חיים בתקופת האבן, לאנשים יש נטיות מיניות וזכותם להפגין על חייהם. למרות שזוהי מדינה דמוקרטית, לא יתקבלו בבלוג הערות שפוגעות בקהילות מסויימות, ובמקרה היה - בקהילה ההומולסבית. עמכם הסליחה.

אודי, ../images/Emo141.gif

בעתיד, כשהבן שלך יחליט שהוא גיי והוא יצא מהארון מולך - אני רוצה שתגיד לו "איכס! בלע, יא מגעיל!" כשהוא מסתכל לך בעיניים! הילד שלך! שאתה יצרת אותו! תתבייש לך, אנפטיל.

DoubleTrouble

New member
חחחחחחחחח

אני הייתי אומר אתה לא גיי עד גיל 18 שתלך לצבא אתה תוכל להיות גיי ואני לא רוצה שום קשר איתך. אבי 1. זה לא שלא אכפת לי ממך ואני לא מתחיל לזבל לך את המוח שלא תהיה גיי זה פשוט שיש לך תשובות יותר מידי טובות בישבלי 2. אתה חבר שלי (ידיד) אתה לא הבן שלי יש הרבהההה מאד הבדל בין הבן שלי לבינך 3. אתה לא נפגעת נכון? כי אם כן סליחה.

הופה, כ"כ רציתי שיחה איתך, אורי!../images/Emo3.gif

אז ככה: [בטח אורי חושב עכשיו: "אוי, הנה הוא התחיל שוב עם החפירות שלו על עולם ההומואים."
]
הוא הבן שלך, חלק מהבשר שלך. אם אתה לא תבל אותו למשפחה שלך למרות מה שהוא - יש לו "משפחה" חלופית: סקס/זנות, סמים, עבריינים, וכד'... לא צריך לספר פה ע"ג הפורום מה שקרה למורי, נכון? אתה מעודכן. ותתבייש לך אם אתה לא רוצה קשר לבן שלך כשהוא יבוא ויגיד לך שהוא גיי. זה מראה שאתה אדם חסר התחשבות, פרימיטיב וכ"כ לא פלורליסט.
תמיד יש לי תשובות יותר טובות משלך.
אני אוהב את המריבות שלנו, במיוחד את זו שהייתה לנו באמצע שיעור היסטוריה והמורה אביגיל פשוט הסתכלה על שנינו וצחקה.
אז עכשיו אני ידיד ולא חבר? אם היית בא לב"ע בשישי האחרון... עשינו ערב בנים [
] אני, ניסן, פיני וקובי. דיברנו על... ל'משנה. דיברנו על דברים ואיכשהו הגענו לדבר על חוויות מינית ותדע לך שאם היית שם ורואה איך כולם מקבלים את זה בכ"כ פשטות - אתה היית משנה את הדעה שלך לגבי גייז, כי בכלל אין בנו שונה ממך.
נפגע? ח"ו.
אני אוהב להתווכח על זה. נראה אותך הערב? ת'בא לפיני?

בבלוג. ../images/Emo122.gif

כאן אני לא יכול למחוק, למרות שהייתי עושה זאת בשמחה.
או שזה סתם נאמר בצחוק?

Sakai Shana

New member
....

OMGGGGGGG איזה סרטון!F@$%E$HDBVSW#$
-ריר- דייייי זה טוב. *מועדפים* [ברצינות. X: ]

למעלה