חברתי

חרבביש

New member
אה חח

למעלה, אנחנו מדברים על הצ'אט שבתמונה. לחיצה שם, ואת נכנסת לצ'אט של הפורום. במידה וזה לא נכנס אפשר לנסות להחזיק את CTRL וללחוץ שוב, טריק שלי נגד חוסמי פופאפים

חרבביש

New member
לא נשלחה התמונה!

אוףףףףף. טוב, ליד הכותרת של הפורום ("הארי פוטר- הספר") יש פס כחול עם המון מקשים עליו. יש שם ChatTV

חרבביש

New member
התלבטות.

בבר המצווה שלי, שיגיע עוד כחודש, כדאי לי לבקש לטוס ולעשות מסיבה קטנה או לבקש לעשות מסיבה גדולה יותר + מחשב לחדר? (אני בין היחידים כאן שצריך לעשות על המחשב תורות עם אמא שלו
)

saaror

New member
מסיבה גדולה +מחשב

מה ייתן לך לטוס? סתם שיעמום בחו"ל עם המחשב תבלה הרבה זמן לכן,לך על מחשב

2 Mיכל

New member
לא, אני עושה תורות עם שני האחים שלי

ולפעמים גם אבא שלי משתלט. תלוי לאן לטוס ועם מי. מחשב יכול להקל עליך אבל בתכלס כבר יש לך אחד. חופשה זו חוויה שונה...

קנו לי מחשב עם מסך דק!

אחרי שאני עכשיו עם מחשב ישן כמו הסבא רבא של ג'יימס.
מסך דקקקק!! מזה אני מתלהב!
טוב, אני בעד מסיבה + מחשב חדש.
שולת!

DoubleTrouble

New member
תקרא אח שלו תקרא

טוב קודם כל וואי אתה ממש זקן כמה עצות מקשיש שעבר בר מצווה. 1. (לא קשור להצעה של מה שאתה הולך לקבל) אתה חייב איזה מגן כל שהוא אתה ממש חייב הסוכריות שהם זורקים זה כואב מאד שמעתי שמישהו התעלף מזה תתאמן יש משחק בוואלה או בנענע על הסוכריות שהם זורקים 2. מצד אחדדדדדדד יש טיול גדול מהנה ומד שני יש מחשב אני הייתי הולך על מחשב

או שפשוט יעשה

מה שבן דוד שלי עשה.. קסדה של אופנוע על הראש ולא תרגיש כלום..

תראה,

הרגע היית בארה"ב. למה לך לטוס שוב? טיסה זה חד פעמי, בל מחשב זה לתווך ארוך. מצד שני, אם יקנו לך מחשב גרוטאה, עדיף שבכלל לא יהיה לך מחשב, כי העצבים על מחשב ישן מביא שערות לבנותXD אבל אם קונים מחשב חביב++ אז לך על זה בייבה.

שומו

New member
נראה לי שהייתי הולך על מחשב.

אבל אם אתה טס לאיטליה, למשחק של מילאן- לך על זה
. אין כמו משחק של הקבוצה האהובה עלייך
.

DoubleTrouble

New member
טוב אני מניח שזה תירוץ טוב בינתיים

בעעעע אני כותב מהמחשב שבעסק של אמא שלי ואני לא יכול לכתוב אתמוללקחו את המחשב הישן שלי יתקנו אותו ויתנו אותי לאמא שלי,ולי יקנו אחד חדש ועד שיתנו לי אחד חדש יעבור עוד הרבה זמן.ב:המחשב שלי היה מקולקלעדיין היה ניתן לרשום בפורום,אבל הוא עבד נורא איטי - אז זה התרוצים שלי לזה שלא יכלתי להתכתב איתכם הם לא מספקיםיכלתי להשתדל אבל אני אמרתי כל הזמן אני יהיה פה רק שבועיים ובסוף כבר אני לא יוכל להתכתב איתכם בגלל שאני לא מחזיק בפורומים מעמד של שבועיים עד חודש ואגב יש מפגש?או שעדיין לא אמרו כלום? יום טוב לכם.

למעלה