חברתי

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאנשי הצפון.

בלעט, נראה לכם? אנשי הצפון היקרים? מה מצבכם? האם אנשים פה עזבו את בתיהם? או שאני המסריחולה היחידה שנסעה היום (מחיפה). אני מרגישה חרא עם זה בטירוף, זרג. איך אתם מתמודדים עם המצב? ותגידו, למופגזים שבנינו, רק אמא שלי לחוצה כמו טמפון או שזה מוכר? אני יושבת לי פה, ברמת השרון, לא מתרגלת לעובדה שאין מלחמה פה והחיים רגילים ואני לא מפסיקה לשמוע אזעקות.
הן כל הזמן בראש שלי, ונפילות של טילים. דאמט. יהיה טוב? נאאאא, לא D: אני חושבת שישראל מזלזלת באויב. אולי עכשיו כבר לא אבל בהחלט זלזלנו. (חהחה, טיל זלזל. >< לא מצחיק)

ובכן,

אחנו נלחמים בשארית כוחותינו, נאחזים בציפורנינו, ושורדים, בינתיים
. האמת? לא מזיז לי יותר מידי. אני שומעת אזעקה, מגלגלת עיניים, מתנהלת לי באיטיות אל הממ"ד ומתפללת שאם ייפול טיל, רק שלא ירסק לחתיכות את ספרי הה"פ שלי
. אני דוגלת בגורל. מי שזה צריך לקרות לו- זה יקרה לו בסופו של דבר. מי שלא- מגניב לו.

DoubleTrouble

New member
חייב לומר משהו

יפה, יפה מאוד. אני האמתי לא יודע איך זה לגור בצפון כאשר יורדים עליך טילים אבל אני כן יודע איך זה לגור במרכז כאשר שבצפון נופלים טילים אני תמיד חושב האם אנחנו הבאים בתור האם בעוד יום יומיים שבוע או חודש גם אני ישמע הזעקות עולות ויורדות גם אני יהיה בסיכון אני עדיין לא מפחד כי זה לא בא אלינו עדיין אבל אני חושש ממה שיש מצב שיבוא לכן עליי לומר שאם אני הייתי גר בצפון אחוזים ממש גדולים שכרגע הייתי משקשק מפחד (גם אם הייתי במקלט) אז אני חייב לומר לך כל הכבוד על זה שאת מצליחה להישאר בשנטי מתי שנופלים טילים על הערים בצפון יפה מאד
תושבי הצפון אל תדאגו צה"ל שומר עליים

rds15

New member
אר.

לעזוב דרומה יותר זה לגיטימי לחלוטין, במיוחד מעיר כמו חיפה, שטיל אחד שיפגע במפעלים שם ו... טוב לא יהיה שם. באמת שאין לך מה להרגיש רע עם עצמך. אני גר בנצרת עלית, ובינתיים עוד לא נפלה פה שום קטיושה, אבל רק לשמוע את האזעקה הזאת זה לחץ לא יאומן. אז אם בעיר שבה שומעים רק את האזעקה הלחץ הזה, אני לא יכול לתאר לעצמי איך זה בחיפה, קריית שמונה, נהריה, צפת או בכל עיר אחרת שמופגזת באופן רצוף. ושוב - לעבור למרכז, לגיטימי לחלוטין! לפחות כל עוד מפציצים לך את העיר. את לא צריכה לסכן את עצמך רק כי פנאט כלשהו החליט להתקיף את ישראל.

Jos711

New member
אם זה כל כך לגיטימי אז למה אתה

לא עובר אלי? *חריקת שיניים*

rds15

New member
כי זה עוד לא הגיע אליי

וכי למרות שאני מסוגל להבין אנשים שעוזבים דרומה יותר, לי אין כוונה לעשות את זה. לפחות לא כל עוד הדבר לא בא מההורים שלי.

../images/Emo24.gifאכן ליגיטימי בהחלט!../images/Emo45.gif

עשית את הדבר הנכון לטעמי. בקשר לאמא הלחוצה...
אין מה לעשות, ככה זה הסוג של האמאות האלו.

DoubleTrouble

New member
נכון

יוווו אבי את מכיר את אמא שלי, תאר לך מה היה קורה אם הייתי גר בצפון? נראה לי שאמא שלי הייתה מקבלת התקפת לב או נשלחת לבית החולים לנפגעי חרדה.

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

סליחה על האיחור. זה שרשור אופטופיק, מה שלא קשור לפורום - לכאן.

skaramoosh

New member
שלחתי לך מסר..

אז אני מבקשת שוב לשרשר כי בטעות פתחו לי שתי הודעות..

skaramoosh

New member
../images/Emo29.gif הכינויים שלכם

מעניין אותי לדעת.. מה המקור של הכינוי שלכם?

למעלה