יש שיר של queen Bohemian Rhapsody ויש קטע כזהשהם שרים בו skaramoosh skaramoosh,will you do the fandango? וסקרמוש זה דמות ליצנית ומגוכחת מאיפשהו, אני כבר לא זוכרת. ופנדנגו זה ריקוד דפוק כזה. בגלל שקווין הם החיים שלי לקחתי את הכינוי. וגם כי הוא מגניב.
יש לי ילדה בכיתה, שקוראים לה ספיר. המורה לאנגלית שלנו כל הזמן קוראת לה סנפיר, וחושבת שזה מצחיק. נו, היא גם ככה מנותחת פלסטית בכל מקום אפשרי, והיא בת 65..
כזה מתישו הרבה לפני שהסרט השלישי יצא התחילו להשתחרר כל מיני תמונות מהסרט שעומד לצאת, ומצאתי אותן באינטרנט בגלריה של פורום הארי פוטר הסרט ועוד והתלהבתי נורא. ואז אמרתי לעצמי "היי, בואו נירשם לתפוז עם כינוי של מישהי מהארי פוטר (אני יודעת שהוא לא כתוב נכון, תתמודדו) כי אני כזאת מושפעת, ואז נתחיל להגיב בהנאה!" מאז עברתי הרבה פורומים, אבל אין לי כח להחליף כינוי
לפני 5 חודשים בערך אני ואבי ישבנו בערך 4 שעות בישביל להחליט מה יהיה הכינוי שלי ואז הוחלט דאבל טראבל אני שמח ומרוצה אגב הרעיון בא מאבי (קרדיט) תודה אבי!!!
שלי זה מתוך השיר של ג'ניפר לופז- Jenny from the block, אז שיניתי את ג'ני לשירי, למרות שקוראים לי שירן אבל פשוט שירי התחרז יותר יפה כזה, כמו ג'ני../images/Emo3.gif