חברתי

InBaR 85

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif באמת היית צריך שרשור חברתי!

אפשר גם מחזיק מפתחות??
לא ראיתי אבודים
למה אתה לומד כל הזמן לשון?
אחרי התספורת צלם ותעלה לפורום

וואי,

כולם רוצים מחזיקי מפתחות.
כשידידה שלי תחזיר לי ת'מסרגה - אני אוכל להתחיל לעשות! =\

אממ לפי מה שהבנתי מפה,

(ראיתי את זה מאוד מזמן, עכשיו גמרתי תעונה ה 2) שחטפו את קלייר, ותלו את צ'ארלי- והוא מת, אבל בסוף הוא חזר לתחיה ע"י צ'ארלי. ואגב, קלייר נחטפה ע"י איתן.

אממ, ../images/Emo67.gif

קלייר וצ'ארלי נעלמו כלא היו. ג'ק הבין שהם נחטפו ע"י אית'ן והוא לוקח את בון, לוק וקייט למסע חיפושים. בון ולוק הולכים לצד אחד, קייט וג'ק הולכים לצד אחר. הם הבינו שאית'ן לא לבד ויש אנשים אחרים על האי שעוזרים לו.
בצד של ג'ק וקייט - הם מוצאים את הטבעות מנייר שצ'ארלי כל הזמן היה מכין וכותב עליהן "גורל" שהוא היה שם אותם על האצבעות שלו. אז הם מצאו כאלה טבעות מנייר על הרצפה. הוא סימן להם לאן הם לקחו אותם. פתאום מתחיל לרדת גשם. קייט וג'ק שומעים את קלייר צורחת ואז ג'ק מתחיל לטפס על גבעה כזאת קטנה. הוא נופל, אבל קייט עדיין נשארת גבוה על הגבעה הזו. כשהוא נופל על הרצפה - אית'ן מגיע ומזהיר אותו: "אם תמשיכו לרדוף אחריי - אני אהרוג אחד מהם." אית'ן מרביץ לג'ק והולך. קייט באה. ג'ק מספר לה את הכל. היא אומרת שאין מצב שזה נכון, כי היא חושבת שהוא הוזה את הכל כשהוא נפל. הגשם פסק. הם הולכים אחרי הצרחה שהייתה של קלייר. ואז...
מתחילים לראות לאט לאט. מישהו תלוי על עץ. קודם רגליים. ואז קצת גוף. ואז ראש.
הם תלו על צ'ארלי על עץ. הוא מת. בקושי הם מצליחים להוריד אותו מהעץ. ואז ג'ק מנסה לעשות לו החייאה. הוא לוחץ לו על החזה ועושה לו הנשמה, אבל הוא לא חוזר. =\ ואז קייט אומרת לו שזה נגמר, שצ'ארלי מת.
ואני הייתי בטוח שהוא מת. ג'ק בוכה. מפסיק להנשים אותו. מקבל את זה שצ'ארלי מת. ואז פתאום הפרצוף שלו משתנה. "לא! צ'ארלי! תחזור!" *דופק לו חזק על החזה עם בוקסים* *מנשים אותו* צ'ארלי חזר
בקיצור, הצליחו להחיות אותו. הגיע הלילה. הם מביאים אותו למחנה. הוא לא מדבר. הוא אומר שהוא לא זוכר כלום והוא לא יודע איפה קלייר.
בצד של בון ולוק, הם הולכים. לא מוצאים כלום. מגיע גשם. מפסיק גשם. מגיע לילה. בון מחליט לחזור למחנה. לוק אומר לו שכדאי לו לחזור. לוק אומר שיקח את הפנס. הוא זורק לו את הפנס, והפנס נופל על הרצפה. ב-ו-ם
הפנס מרעיש יותר מדי. הם מבינים שהפנס נפל על משהו קשה, ולא על דשא. הם בודקים את האדמה ומזיזים קצת את הדשא. הם רואים שיש שם רצפת מתכת. הם מזיזים עוד עשבים - רצפת מתכת בכל מקום. בון: "מה זה?" לוק: "זה מה שאנחנו הולכים לגלות." The End.

מה יא

New member
הע../images/Emo96.gif

היה פרק טוב. האית'ן הזה מפחיד
והוא עוד היה נראה חביב בהתחלה. העהע אני ידעתי שצ'ארלי לא ימות כי קראתי קצת ספויילרים (באמת שרק קצת
).

דנקי

New member
מה גאט ד'ה הל אתה עשית??

אבי... אני קוראת אותך כמו ספר פתוח (על מי אני עובדת?? חחח..) נו, ספר.. שתף.. לא מגלה לאף אחד.. אל תהייה כזה.. פליז?? אתה מסקרן אותי וכבר נגמרו לי הציפורניים לכסוס.. (זה רק מטפורה..
)

דנקי

New member
אל תהייה כזה..

אל תהייה (סלח לי על הביטוי) מניאק!! שתף!! אפילו במסן!! עד כמה זה כבר יכול להיות סודי???

ענבאך

New member
צוחקת על 7../images/Emo6.gif

הנה המערכת שלי עד סוף שנה- רביעי חופש חמישי חופש ראשון חופש [עם קצת חזרות לקונצרט באמצע] שני בגרות באזרחות בצהריים וקונצרט שלישי חופש רביעי חופש חמישי בגרות אחרונה ever [ניניני]

למעלה