חברתי

• פותח הנושא itri
  • פורסם בתאריך

Clementine D

New member
oO../images/Emo35.gif

מה לעזאזל? למה את חושבת שזה מאוד משעשע? זה המון דברים. המון סדיסטי, המון צומי, המון חולני, המון טיפשי, המון פנאטי. רק תבחרי. אבל זה לא ממש משעשע.

טוב, השעשוע הוא בעיני המתבונן.

נו, אל תקחו קשה, באמת. זה לא עמוק, ממש לא, ואני לא נהנית מכאב ולא עושה את זה לעיתים קרובות ואין לי נטיות אובדניות, וגם לא צורך בצומי, רחמים או וואטאבר. כמו שציינתי, זה לא כאב לי, וזה סתם, לגמרי סתם. ואותי זה מצחיק, כי רמת האובססיה שלי נוגעת בשחקים, ואני לא ממש רואה בזה פסול. מכיוון שזה פורום הארי פוטר, חשבתי שאולי יעניין אותכם לשמוע שעשיתי משהו קצת מרחיק לכת שקשור בהארי פוטר. אלה שהגיבו בשעשוע- בדיוק לזה ציפיתי, וככה צריך להגיב לעניין הסתמי הזה. לכל המודאגים, הבהרתי את עצמי?

ToryMaster

New member
לא, ממש לא.

סתמי? לפגוע בעצמך זה לא תמי משום סיבה, יש? תעשי איזה שטויות שאת רוצה, אבל את תבואי לכאן לספר לנו על זה ולצפות שנהיה גאים בך.

אבל לא פגעתי בעצמי.

אני ממש לא רואה את זה כפגיעה עצמית. שוב, זה בקושי כמה שריטות שטחיות על גב כף היד שלי, זה לא בולט, זה לא כואב, ולא עשיתי את זה משום מניע שהוא לא דבקות בהארי פוטר (וכן, אני יודעת שזה נשמע ממש מעורר רחמים.). ובטח שלא ציפיתי שתהיו גאים בי! אוף, אם הייתי יודעת שזה יחשב לפרובוקציה ויעורר כאלה שערוריות ממש לא הייתי משתפת. אני מצטערת אם זה צרם למישהו, באמת לא התכוונתי. חשוב לי שלא תחשבו עלי רעות בגלל זה, אני באמת לא איזה פריקית- סדיסטית- מזוכיסטית בשקל שחותכת את עצמה ומציגה את זה לראווה בפני כל העולם במטרה לקבל עוד קצת תשומת לב. (למען האמת, אני די מתעבת את הזן הזה.)

ToryMaster

New member
זו כן

את מכאיבה לעצמך, גורמצת לעצמך פגיעה, זו פגיעה עצמית. את לאצריכה להיות דכאונית בשביל שזה יהיה זה.

טוב,

אז אם זה נכנס לקטגוריה הזו- אני באמת מצטערת אם זה הפריע למישהו. שוב, היו לי כוונות אחרות לגמרי, לא ידעתי או רציתי שזה יתפתח לזה. המצב הנפשי שלי יציב לגמרי, אני לא נהנית מכאב, ולא גורמת לעצמי כאב ככוונה תחילה. אין צורך לפחד ממני, אני לא איזה קשוחה ואפלה ששוחטת חתולים בלילות, באמת שלא. זה הכל, זוהי מילתי האחרונה בנושא. אני באמת אשמח אם תשכחו מהעניין, או לפחות לא תפתחו רושם רע לגבי בעקבותיו. תודה.

דנקי

New member
אוי, יעל, יעל..

לפעמים את כ"כ אבל כ"כ מזכירה לי את מקגונגל.. *חולמנית*

דנקי

New member
אממממ..

תלוי באיזה מקרה.. אבל אם נגיד יגידו לך שאת דומה למורה שלך באופי, אז תשמחי ותקבלי את זה כמחמאה?? לא, אבל לא באתי להעליב, זה היה בהומור!!

ToryMaster

New member
בחיי

לא ידעתי שבזה שאני לא מבינה מה מצחיק או מגניב או משעשע בפגיעה עצמית ועידוד לזה עושה אותי מקגונגל, אבל מילא.

דנקי

New member
לא!! לא הבנת אותי!!

גם אני ממש נגד מה שהיא עשתה.. לא התכוונתי לזה שאמרת שזה ממש לא מצחיק ומגניב אז את "מקגונגלית".. אלא התכוונתי בכללי.. ושאמרת לו "סלח לי"... לא יודעת.. מקגונגל דומה שלך.. חחחחחחחח..

למעלה