חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

מה יא

New member
בשביל מה? ../images/Emo7.gif../images/Emo96.gif

הייתי ממש אבל ממש מטומטמת שם >< אבל זה באמת היה משעשע D:

מי רצה חמש שעות תנ"ך ולא קיבל../images/Emo35.gif

אנייייייייייייייייייייי
^^ חולה על תנ"ךךךךךךךךךך.
[לא, אני לא מושך אותיות בזמני הפנוי, זה חבר שלי על המקלדת. חמוד.
]

hcarmiel

New member
הבדיחה היומית

*יש לציין שאני כותב את זה כשאני במצב של חפפה* פיה מגיעה פעם ראשונה לכדוה"א ומגיעה ישר ליער. היא רואה שם דב רודף אחרי ארנב. היא אומרת להם "עצרו, אתם היצורים הראשונים שאני רואה פה, אני מעניקה לכל אחד מכם 3 משאלות" הדב אומר "אני רוצה שכל הדובים ביער חוץ ממני יהיו דובות" הארנב אומר "אני רוצה אופנוע" הדב אומר "אני רוצה שגם ביער הסמוך כל הדובים יהיו דובות" הארנב אומר "אני רוצה קסדה" הדב אומר "אני רוצה שבכל העולם כל הדובים חוץ ממני יהיו דובות" הארנב עולה על האופנוע, שם את הקסדה , מתניע ואומר "אני רוצה שהדב יהיה הומו"

היתה לי עכשיו מתכונת בלשון

אז אני בבית ב11 וחצי....רגעי אושר.... טוב משעמם לי.... אז אני אספר לכם בדיחות לא מצחיקות... שאלה: "איך זה ששלושה פילים גדולים שעמדו מתחת למטריה אחת לא נירטבו?" תשובה: "כי לא ירד גשם..." שאלה: "למה כשחסידה עומדת היא מרימה רגל אחת?" תשובה: "כי אם היא תרים את שתי הרגליים, היא תיפול..." האב שואל את בנו: "המורה אמרה לי שלא ידעת תשובות לשאלות בהיסטוריה." אומר לו הילד: "איך יכולתי לדעת, זה קרה לפני שנולדתי..."

hcarmiel

New member
אם כבר.. אז -

בדיחות אין קשר! 1-איש אחד הלך הלך הלך, נפל לבור, וסבא שלו רצה להיות שוטר!!!! 2-צב וארנב עשו תחרות. מה אכפת לקיפוד, הוא לא מעשן!!! 3-מה יותר גבוה הבית או העץ?? הגזר, כי הקיפוד לא מעשן!!! ועכשיו עשו זאת בעצמכם... כשאתם בקבוצה הזהירו את כולם מראש חוץ מאדם אחד כך כשתספרו את הבדיחות כולם יצחקו חוץ ממנו! תוכלו לראות את אותו אדם מנסה לחשוב מה כל כך מצחיק ולעיתים גם צוחק כדי שלא יחשבו שהוא היחיד שלא הבין... *מומלץ לספר את בדיחות 2 ו-3 כי 1 סתם דפוקה

Pr0NgS

New member
לימוד חשבון:

אבא לבן: חילקתי את הנשמה שלי לשבעה. שמתי אחד בנחש, אחד בטבעת, אחד ביומן, אחד בקמע, אחד בספל ועוד אחד איפשהו. מה חסר?

Evil T

New member
../images/Emo177.gifבואו ל

צ' א א א א א א א א א א א א א א א ט

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אוף, שמישו פעם אחת ולתמיד ../images/Emo141.gif

ילמד אותי איך עושים את זה. כאילו, כי אם הכוונה היא לצ'אט הרגיל- אליו אני יודעת להיכנס, אבל שם אין אף פעם חדר הארי פוטר ואני לא רואה מה הטעם בלי.

למעלה בסרגל ליד הטאליינס והקישורים

וכל זה, כתוב צ'אט, נראה לי שהכוונה היא לשם.

בשורה הכחולה,

איפה שיש א הטאגליינס, מאמרים וכד'... יש גם ChatTV... כנסי לשם.

לידור17

New member
מחפש ציטוט מישהו יכול לעזור?

אתם יכולים לעזור לי למצוא את הציטוט (בספר החמישי) כשהארי התנשק עם צ'או..(קטע יפה) תודה

hcarmiel

New member
בבקשה

"דבקון" אמרה צ'ו בשקט והצביעה על התקרה מעל לראשו. "כן" אמר הארי. פיו היה יבש מאד. "אבל זה בטוח מלא נרגולים" "מה זה נרגולים?" "אין לי משוג" אמר הארי. היא התקרבה אליו. מישהו כנראה שיתק את המח שלו. "בשביל זה צריך לשאול את המג'נונה. אה, לונה, זאת אומרת." צ'ו פלטה רעש מוזר, בין יפחה לצחוק. עכשיו הייתה קרובה אליו עוד יותר. הוא היה יכול לספור את הנמשים על האף שלה. "אתה ממש מוצא חן בעיניי הארי." הוא לא הצליח לחשוב. תחושה מעקצצת פשטה בכל גופו ושיתקה את זרועותיו, את רגליו, את מוחו. היא הייתה הרבה יותר מדי קרובה אליו. הוא ראה כל דמעה שדבקה בריסים שלה.

לידור17

New member
אפשר עוד קצת את ההמשך

תודה רבה רבה !!! אבל אפשר עוד טיפה את ההמשך..

hcarmiel

New member
זהו...

אחרי זה זה "כשחזר לחדר המועדון כעבור חצי שעה..."

למעלה