חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

L i O r K u S h

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

לא להיות בדיכי יאללה להשתולל
חחח מקווה שעבר לך..

sky44

New member
../images/Emo24.gif

ואם את צריכה, אני מוכנה תמיד לדבר..

hcarmiel

New member
למהלות הפורום

אם הייתם פותחות אותו קצת יותר מוקדם היה יכול להיות מגניב.. כי יכול היה לצאת הגיל שדמבי מת...(153)

רזושש

New member
זה כלכך יקרר

150 ש"ח על לשבת על דשא ולראות את פרגי מזיזה את התחת

תאהבו את זה DDDDD:

ToryMaster: o_O בוכרית *: איזה עדות אתן ו ו י ז י ת: בוכרית ו ו י ז י ת: את דודה שלי? YaEloNeT: זה מטריד אותי :< |מיבבת| ToryMaster: שאי בוכרית? ToryMaster: מה מטריד אותך? בוכרית *: חחח את בוכרית YaEloNeT: אני תימניה אסלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ToryMaster: נכון YaEloNeT: זה |מצביעה| ו ו י ז י ת: אין לדעת, אמא, היא קראה לך אחותי בוכרית *: שקרניתתתת ToryMaster: ToryMaster: הלו\ אל תעלילי עלילות עצת עבות: היה סימון של מצלמה ו ו י ז י ת: אני שוודית ו ו י ז י ת: אני כוסית YaEloNeT: צצ.. הדיליי של היום D: ו ו י ז י ת: DD: בוכרית *: חחח בואי ניפגש חחח ו ו י ז י ת: זה לא הדילי של מחר ToryMaster: זה לא הדיליי של הלילה? ToryMaster: נו שאי@! YaEloNeT: זה הדיליי של הבוקר! ו ו י ז י ת: מה נו ;[? ToryMaster: הרסה לי זאתחי ToryMaster: זאתח ToryMaster: זאתי! בוכרית *: נו מה ו ו י ז י ת: קריעקרלרמ#%!@% ToryMaster: לכי לכי

אתן לסיות?

ו ו י ז י ת: מיכל? בוכרית *:
מה
בוכרית *: טורימאסטר מה הבעיה ToryMaster: בעיה? ו ו י ז י ת: את באה לפה הרבה?
בוכרית *: כי אתה מסלק אותי ToryMaster: אני נראית לך בעלת פין? בוכרית *: לא אני לא באה הרבה ו ו י ז י ת: אוי, ויש לך אש?
בוכרית *: חחחחח סורי אחותייייייייייייי ו ו י ז י ת: מוזר, למה את מדליקה אותי
ToryMaster: אני לא אחותך אבל בוכרית *: יש לידי ילדים קטנים תתבטאי יפההההההההההההההה בוכרית *: אבל ו ו י ז י ת: סליחה מתוקה. את פשוט גורמת לי הרגשה כזאת, כל כך טובה.ToryMaster: נארף ו ו י ז י ת: הרבה בוכרית *: חחח תודה ויזית ו ו י ז י ת: בא לך אולי לצאת פעם אחת? YaEloNeT: רק פעם אחת? בוכרית *: חחח ו ו י ז י ת: נו מה את צוחקת? לתיאטרון בוכרית *: אתם לס........... ToryMaster: קודם פעם אחת ואז הן יראו איך זה מתקדם ו ו י ז י ת: נשחק רופא וחולה ToryMaster: חחחחחחחחח בוכרית *: חחחחח סתתתתתתתתתתתתתתאאאאםםםםםםםםםם מה יא: שלום ^^ ToryMaster: בובע, אל תכפילי אותיות ToryMaster: היי מות YaEloNeT: צחוקים איתך, מיכלושלושלוש ו ו י ז י ת: מיכל. את פוגעת ברגשות שלי בוכרית *: כווווווווווווווו אה ? YaEloNeT: כו.. ToryMaster: מותק* בוכרית *: חחחחח סורי ו ו י ז י ת: זה שאני לסבית לא אומר שאין לי רגשות
בוכרית *: ויזית את רצינית YaEloNeT: שוס ו ו י ז י ת: ממש!!!! אני בוכה כאאן בוכרית *: את ל... ToryMaster: שאי, את למ"ד? בוכרית *: סורי ו ו י ז י ת: אני לא ל.. אני לסבית נו. מה זה ל'? ל' הפועל? ו ו י ז י ת: לא!! אני כוסית שוודית ToryMaster: לוידעת, אולי את מורה לנהיגה :p ו ו י ז י ת: ואני רוצה את מיכלושישקה מה יא: מי פה? >< YaEloNeT: XD בוכרית *: יש לידי ילדים קטנים זהירוווףת ToryMaster: כי לסבית זו מילה גסה? YaEloNeT: היי מאיה [?] בוכרית *: חחח בטח ו ו י ז י ת: אבל לא אמרתי מילים גסות ToryMaster: o_O ו ו י ז י ת: אני אוהבת אותך!! ו ו י ז י ת: אבל לסביות זה לא רע. זה טוב. ואהבת את רעך כמוך מה יא: כה ^^ היי יעל. הע. ו ו י ז י ת: היי מה יא ToryMaster: כן, תכל'ס, לסביות זה בכיפשלנו בוכרית *: יאללה בנות הייתם
חוץ מהלס ToryMaster: תתמצלי ToryMaster: תתנצלי גם ו ו י ז י ת: מה זה לס? ו ו י ז י ת: איפה היה לס? בוכרית *: בנות .... אני הנ ככבכאענח ToryMaster: מיכל, תתנצלי מה יא: היי, נכון את שאיה? ^^ YaEloNeT: נשאאאאאאאאמות, הלכתי לישון. ליל"ט אהובות
ו ו י ז י ת: לא P: אני אלוהים בוכרית *: סליחה מה יא: אני כ"כ לא קשורה >< ToryMaster: אני תיכף זזה לטלוויזיה ו ו י ז י ת: בצורתי הגישמית קוראים לי שאיה ToryMaster: תקשרי את עצמך ToryMaster: יש לי חבל מה יא: D: ToryMaster: רוצה? ToryMaster: יש לנו פה למ"דיות ולסיות ו ו י ז י ת: ויקי היא ממש נגד לסביות. זה מעליב Oם בוכרית *: סולחות ToryMaster: את יכולה להיות מ"מים בוכרית *: נוווווווווווווווווו בוכרית *: נלווווווווווווווווווווווווווווווווווו ToryMaster: טוב, אל תכפילי אותיות ו ו י ז י ת: מה יא איך קוראים לך? P: בוכרית *: נוווווווווווווווו ToryMaster: ואל תציפי :< מה יא: מאיה D: בוכרית *: אוקי ו ו י ז י ת: מיכלוז'יז'ה? בוכרית *: אז אתם אוהבים את הספר ה7 ToryMaster: זה שעוד לא נכתב? ו ו י ז י ת: אני רוצה אותך עכשיו
בוכרית *: חחח כן ToryMaster: ואנחנו בנות, מה לא ברור? ו ו י ז י ת: מאיה זה שם מגניב ^^ ToryMaster: טוב ToryMaster: זזתי ו ו י ז י ת: פעם אחת ראיתי מאיה בדבורה ואז גנב נכנס הבייתה ולא ראיתי אותו מה יא: גם שאיה D: ו ו י ז י ת: לאלאלא אמא
ToryMaster: ביי בוב
ו ו י ז י ת:
ToryMaster:
ו ו י ז י ת: אבל זה לא השם האמיתי שלי P: בוכרית *: יאללללה צאו מה יא: אז מה, זה עדיין שם מגניב D: ומה השם האמיתי שלך? בוכרית *: אוהבת אותכן

למעלה