אתן לסיות?
ו ו י ז י ת: מיכל? בוכרית *:
מה בוכרית *: טורימאסטר מה הבעיה ToryMaster: בעיה?
ו ו י ז י ת: את באה לפה הרבה?
בוכרית *: כי אתה מסלק אותי ToryMaster: אני נראית לך בעלת פין? בוכרית *: לא אני לא באה הרבה
ו ו י ז י ת: אוי, ויש לך אש?
בוכרית *: חחחחח סורי אחותייייייייייייי ו ו י ז י ת: מוזר, למה את מדליקה אותי
ToryMaster: אני לא אחותך אבל בוכרית *: יש לידי ילדים קטנים תתבטאי יפההההההההההההההה בוכרית *: אבל
ו ו י ז י ת: סליחה מתוקה. את פשוט גורמת לי הרגשה כזאת, כל כך טובה.ToryMaster: נארף ו ו י ז י ת: הרבה בוכרית *: חחח תודה ויזית ו ו י ז י ת: בא לך אולי לצאת פעם אחת? YaEloNeT: רק פעם אחת? בוכרית *: חחח ו ו י ז י ת: נו מה את צוחקת? לתיאטרון בוכרית *: אתם לס........... ToryMaster: קודם פעם אחת ואז הן יראו איך זה מתקדם ו ו י ז י ת: נשחק רופא וחולה ToryMaster: חחחחחחחחח בוכרית *: חחחחח סתתתתתתתתתתתתתתאאאאםםםםםםםםםם מה יא: שלום ^^ ToryMaster: בובע, אל תכפילי אותיות ToryMaster: היי מות YaEloNeT: צחוקים איתך, מיכלושלושלוש ו ו י ז י ת: מיכל. את פוגעת ברגשות שלי בוכרית *: כווווווווווווווו אה ? YaEloNeT: כו.. ToryMaster: מותק* בוכרית *: חחחחח סורי ו ו י ז י ת: זה שאני לסבית לא אומר שאין לי רגשות
בוכרית *: ויזית את רצינית YaEloNeT: שוס ו ו י ז י ת: ממש!!!! אני בוכה כאאן בוכרית *: את ל... ToryMaster: שאי, את למ"ד? בוכרית *: סורי ו ו י ז י ת: אני לא ל.. אני לסבית נו. מה זה ל'? ל' הפועל? ו ו י ז י ת: לא!! אני כוסית שוודית ToryMaster: לוידעת, אולי את מורה לנהיגה

ו ו י ז י ת: ואני רוצה את מיכלושישקה מה יא: מי פה? >< YaEloNeT: XD בוכרית *: יש לידי ילדים קטנים זהירוווףת ToryMaster: כי לסבית זו מילה גסה? YaEloNeT: היי מאיה [?] בוכרית *: חחח בטח ו ו י ז י ת: אבל לא אמרתי מילים גסות ToryMaster:

ו ו י ז י ת: אני אוהבת אותך!! ו ו י ז י ת: אבל לסביות זה לא רע. זה טוב. ואהבת את רעך כמוך מה יא: כה ^^ היי יעל. הע. ו ו י ז י ת: היי מה יא ToryMaster: כן, תכל'ס, לסביות זה בכיפשלנו בוכרית *: יאללה בנות הייתם
חוץ מהלס ToryMaster: תתמצלי ToryMaster: תתנצלי גם ו ו י ז י ת: מה זה לס? ו ו י ז י ת: איפה היה לס? בוכרית *: בנות .... אני הנ ככבכאענח ToryMaster: מיכל, תתנצלי מה יא: היי, נכון את שאיה? ^^ YaEloNeT: נשאאאאאאאאמות, הלכתי לישון. ליל"ט אהובות
ו ו י ז י ת: לא P: אני אלוהים בוכרית *: סליחה מה יא: אני כ"כ לא קשורה >< ToryMaster: אני תיכף זזה לטלוויזיה ו ו י ז י ת: בצורתי הגישמית קוראים לי שאיה ToryMaster: תקשרי את עצמך ToryMaster: יש לי חבל מה יא: D: ToryMaster: רוצה? ToryMaster: יש לנו פה למ"דיות ולסיות ו ו י ז י ת: ויקי היא ממש נגד לסביות. זה מעליב Oם בוכרית *: סולחות ToryMaster: את יכולה להיות מ"מים בוכרית *: נוווווווווווווווווו בוכרית *: נלווווווווווווווווווווווווווווווווווו ToryMaster: טוב, אל תכפילי אותיות ו ו י ז י ת: מה יא איך קוראים לך? P: בוכרית *: נוווווווווווווווו ToryMaster: ואל תציפי :< מה יא: מאיה D: בוכרית *: אוקי ו ו י ז י ת: מיכלוז'יז'ה? בוכרית *: אז אתם אוהבים את הספר ה7 ToryMaster: זה שעוד לא נכתב? ו ו י ז י ת: אני רוצה אותך עכשיו
בוכרית *: חחח כן ToryMaster: ואנחנו בנות, מה לא ברור? ו ו י ז י ת: מאיה זה שם מגניב ^^ ToryMaster: טוב ToryMaster: זזתי ו ו י ז י ת: פעם אחת ראיתי מאיה בדבורה ואז גנב נכנס הבייתה ולא ראיתי אותו מה יא: גם שאיה D: ו ו י ז י ת: לאלאלא אמא
ToryMaster: ביי בוב
ו ו י ז י ת:
ToryMaster:
ו ו י ז י ת: אבל זה לא השם האמיתי שלי P: בוכרית *: יאללללה צאו מה יא: אז מה, זה עדיין שם מגניב D: ומה השם האמיתי שלך? בוכרית *: אוהבת אותכן