חברתי

sky44

New member
רפואה שלמה../images/Emo24.gif ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

your avi

New member
../images/Emo199.gif

יש! הצלחתי לעשות הצגה משכנעת מאוד ולחזור מבית הספר מוקדם, לפני שיעור היסטוריה. עכשיו יש לי יומיים לעבוד על הפרוייקט שלא עשיתי להיום. בינתיים, אני אלך להשלים שעות שינה. נ.ב אני נפטרת מהסושי, יותר מידי אנשים אימצו סמיילים וזה לוקח שנים להעלות את הפורום, וגם סתם נמאס לי

נכון...

זה תופס הרבה מקום בכותרת...
אגבבבב
תעשי מסן, אני חייב להראות לך ששירן הכינה לנו לחתונה...
את נשפכת מצחוק..
אבל תעשי מסן

3SEP

New member
אולי כדי שתפנה לפורום הסרט-שם יותר

מתעסקים אם הסרטים (יצא לי עכשיו מזה משפט מעפן)

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo210.gif

זה די לא קשור לפורום הספר אבל אני אענה בכל זאת, -לדעתי- חרא סרט. האפקטים די מטומטמים, ומה כל הקטע? מתעמקים בפרטים שהבמאי המציא ומקדישים לאותם קטעים הכל כדי שיראו הכי יפים שיש, אבל מה? מורידים קטעים ממש טובים בספר עצמו שתורמים מאוד לעלילה של הבאים אחריו! במקום להמציא דברים שלא קרו, יכלו להקדיש זמן בצילומים ובתכנון של דברים שכן קרו. בקיצור, סרט ממש ממש מאכזב.

Mr Squirrel

New member
מוסכם לגמרי!

לא הראו כלום על אלרג"ה או על ריטה סקיטר האנימגית הרסו את החלק הראשון של הספר בכך שקיצארו אותו לחמש דקות לא הראו את הארי שהוא בבצפר חוץ משהוא מתכונן למשימות ושומדבר בלה נראה אותם עושים את הסרט החמישי בחלק אחד. צריך לעשות (לדעתי!) בשני חלקים.

matke

New member
לי יותר עצוב כל הקטע עם הכובעים של

האוכלי מוות... זה פשוט עצוב מה ששמו להם... וכל הקטע עם קרואץ' שהארי מוצא אותו מת הוא בדיוק 2 שניות.

ToryMaster

New member
בפעם הבאה;

לפני שמפרסמים הודעה, קוראיםאת תקנון הפורום ולומדים שאם רוצים לכתוב אוף - טופיק, משרשרים.

אדם חדש

New member
שאלון ../images/Emo32.gif קצר (רק שאלה אחת)

איך את/ה אוהב/ת לאכול
?
א. עם מזלג ב. עם הפה ג. בפיתה ד. עם פטרוזיליה מעל ה. עם תוספת בשר ו. אני צמחוני/ת ז. אני אנמי/ת ח. יש לי אסטמה ט. וקצרת בקיבה י. וארכת בבוהן יא. בתוספת צ'יפס יב. ביידיש יד. בידיים טו. איפה יג.? יג. הנה אני! טז. יג. אתה כזה צומי! יג. למה? יז. כי אתה תמיד נתקע לא במקום וחובש את הכובע הדפוק הזה שדי מסגיר את זה שאתה צומי! יג. אתם מדבר על הכובע שכתוב עליו "אני צומי"? יח. כן יג. מה הבעיה איתו? יט. יו.... יג. אתה כזה מעצבן! תחזור למקום שלך! הרסת את כל הסדר! יג. טוב נו... אני את הצומי שלי קיבלתי. יג. סתאאאאם! יג. רק אני רק אני רק אני! יג. אני!!!! (יג. נזרק מהרשימה ע"י "אדם חדש") כ. או! תודה! כא. עכשיו אפשר להמשיך! כב. עם קוריצה כג. עם משהו שקשור להארי פוטר כדי שלא ימחקו את ההודעה כד. עם הנחיר הימני. כה. עם... אוי נו באמת יג. הרס הכל! זה כבר לא כיף. טוב נגמר! כו. איזה סיום גרוע...

אדם חדש

New member
../images/Emo3.gif סליחה מכל תושבי הפורום

אני לא מתכוון לכתוב הודעות לא בהכרה מלאה. זה פשוט קורה....

DarkMagic17

New member
עונה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

א. עם מזלג ב. עם הפה ה. עם תוספת בשר יד. בידיים כג. עם משהו שקשור להארי פוטר כדי שלא ימחקו את ההודעה

lital999

New member
הנסיכה אוריה../images/Emo99.gif

אני דודה של אוריה ולפי בקשת אחותי אני מוסיפה תמונה
זה הכי קרוב שאני יכולה להיות אליה כי אני מצוננת
(אני מתגעגעת לנסיכה המתוקה,
מרחוק) דרך אגב זו פעם ראשונה שאני כאן

למעלה