חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

השמש כבר שקעה לה, עוד סופשבוע הגיע לסיומו. רוצים לשתף אותנו בחוויות שלכם מהסופ"ש? לקטר על תחילת השבוע הבא? סתם לספר לנו מה קורה בחייכם או לכתוב הודעה אחרת שאין לה כל קשר לנושא הפורום? יש לכם טיפ יומי? (לי יש אחד! אם החניה בת"א קלה - סימן שהיא לא טובה. ואז יגררו לכם את האוטו. בשביל חניות בת"א צריך לסבול). זה בדיוק המקום!! שרשרו לכאן את כל הודעות ה-
שלכם, במקום לפתוח חדשות או לנצל"ש אותן. כל הודעה שלא תשורשר כראוי (או תנוצל"ש ל-
אנשים) תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אם במקרה השתרבב לכם איזה ספוילר לספר השביעי בתוכן ההודעה, דאגו לסמן אותה באייקון
בכותרת. הודעות שלא יסומנו - יימחקו
. כמובן שאתם מוזמנים להקפיץ שרשור זה
. במידה ועברו 72 שעות או שהשרשור מפלצתי, שלחנו לנו מסר ואנו נפתח אחד חדש. שיהיה שבוע מוצלח!

ראשונה../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

יש לי מחר ענקי במתמטיקה ומה אני עושה במקום ללמוד? גולשת במחשב.... עוד משהו שהרס לי את הסופשבוע, זה שילדה מהכיתה שלי אמרה לי שהיא קלטה אותי שאני אוהבת את הילד שיושב לידי, ואני לא!! , מה בגלל שאני צוחקת איתו זה לא אומר שאני ישר צריכה לאהוב אותו!! ואני כל כך לא רוצה שהיא תתחיל להפיץ את זה בכיתה... "9 ירחי לידה, 8 ימי לידה...." נקמת הטרקטור-אחד מי יודע

talbd22

New member
בהצלחה במבחן!../images/Emo13.gif

ובקשר לילדה ההיא- תתעלמי, או שתגידי לה שזה מעצבן אותך והיא תפסיק:) אין טעם לדאוג בגלל זה

צלליות

New member
חוויות מסופשבוע...

את מי זה מעניין החוויות שלי מהסופ"ש? כנראה שאף אחד אבל בכל זאת אני יספר לכם.. התעוררתי הים ב-4 בצהריים! ואפילו לא הלכתי לישון מאוחר (יחסית.. אלא אם כן סביבות 3 נחשב מאוחר) אמא שלי באה לבדוק אם אני נושמת בערך ב4 וחצי והעירה אותי! -מה שאומר שאם היא לא הייתה מעירה אותי הייתי ממשיכה לישון.. זהו פרקתי... אם בא לכם לספר מתי אתם קמתם- אתם מוזמנים
אני אשמח לשמוע שאני לא היחידה שישנה הרבה

ברעש שיש בבית שלי../images/Emo54.gif

ההורים שלי קמים כל כך מוקדם והם מתחילים לדבר ולדבר עם צעקות(הם לא רבים..) שאני מתעוררת מוקדם... אני קמתי ב10 וחצי

black robe

New member
הו הו הו!!../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

מחר יומהולדת של וולדמורט! מי מתכוון לפתוח שירשור מזל"ט? שייבדל לחיים ארוכים, זכרונו לברכה!

Jemma7

New member
מזל טוב לו../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

שייבדל לחיים ארוכים ומשמימים בקינגס-קרוס

InBaR 85

New member
../images/Emo201.gif

אצלי: אני מתחילה ב6 מסיימת ב6.. ובואו לא נשכח,שעד עכשיו,לא למדתי בימי שישי ועכשיו אני כן

צלליות

New member
ווואו! ../images/Emo201.gif

איזה באסה.. אני לא הייתי שורדת
|נוותנת-לעצמי-כאפה-ומזכירה-לעצמי-שאני-צריכה-לעודד|
לא נורא!! יהיה בסדר את תראי זה יעבור מהר וזה רק יום אחד בשבוע..! תחשבי שזה היה כל השבוע... עכשיו את מאושרת נכון?!

ליליאן15

New member
אומייגאד

אני אתכם! אצלנו שבתו רק כמה מורים והנזק שלנו קטן מאוד... רק כמה ימי שישי. אני מודה ל-ה' כל יום! תודה!!! אבל באמת, נסו להעביר את זה בכיף, זה לא סוף העולם! החופש יגיע מהר! קחו את זה בקלות :)

למעלה