מה קרה לכינוי שלך?...
ל ליליאן15 New member 31/12/07 #28 סילבסטר מישהו מכיר מקום מגניב להיות בו היום בערב באיזור כפ"ס? ושנה טובה שיהיה!
D DearPrudence New member 31/12/07 #29 אני יודעת שבבארבי בכפ"ס../images/Emo41.gif יש הופעה של שליחי הבלוג שעושים קאברים לשירים של פינק פלויד ולד זפלין. אם את אוהבת את סגנון המוזיקה הזה, אז אני ממליצה
אני יודעת שבבארבי בכפ"ס../images/Emo41.gif יש הופעה של שליחי הבלוג שעושים קאברים לשירים של פינק פלויד ולד זפלין. אם את אוהבת את סגנון המוזיקה הזה, אז אני ממליצה
T The Immortal Me New member 31/12/07 #35 קאנון: דברים שהיו בספרים מעבר לכל ספק.../images/Emo210.gif פאנון: דברים שהיו בסאבטקסט/הפאנגירלז מתעקשות שהיו בסאבטקסט/הפאנגירלז החליטו שקיימים.
קאנון: דברים שהיו בספרים מעבר לכל ספק.../images/Emo210.gif פאנון: דברים שהיו בסאבטקסט/הפאנגירלז מתעקשות שהיו בסאבטקסט/הפאנגירלז החליטו שקיימים.
ש שירה 94 New member 1/1/08 #44 אמממ בפיגוע שהיה ביום שישי נהרגו שנים.. אחד מהם הוא בנדוד של חברה שלי...
U Up To No Good New member 1/1/08 #51 היה פיגוע?! :O חשבתי שכבר נגמר הבולשיט הזה :\ [או שבאמת לא היה הרבה מאוד זמן, או שאני פשוט מאוד לא מעודכנת.]
היה פיגוע?! :O חשבתי שכבר נגמר הבולשיט הזה :\ [או שבאמת לא היה הרבה מאוד זמן, או שאני פשוט מאוד לא מעודכנת.]
N NITSAN6 New member 1/1/08 #52 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אני חושבת שהיא מדברת על הפיגוע ירי בחברון
V vagz New member 1/1/08 #53 לכל השואלים תשובה זה לא היה אירוע עם מטען חבלה אלא חברה שיצעו לטייל 2 בנים ובת יצאו לטייל באיזור קריית 4 שזה בשומרון והותקפו על ידי ערבים הם ניסו להחזיר מלחמה והבת הצליחה להימלט אבל שני הבנים נהרגו..
לכל השואלים תשובה זה לא היה אירוע עם מטען חבלה אלא חברה שיצעו לטייל 2 בנים ובת יצאו לטייל באיזור קריית 4 שזה בשומרון והותקפו על ידי ערבים הם ניסו להחזיר מלחמה והבת הצליחה להימלט אבל שני הבנים נהרגו..
ק קימוש הממוש New member 1/1/08 #55 אלוהים! ../images/Emo2.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif
ל ליליאן15 New member 2/1/08 #61 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך.