חברתי

וואי מסכנים אלו שלומדים מלא,

אצלנו שבתו כל המורים,כל הזמן ולא הוסיפו לנו כלום,לא שינו כלום במערכת:)

ליליאן15

New member
איך לא שינו?!

שבתתם בצורה מלאה?? 42 יום לא הלכתם לבי"ס ולא שינו לכם כלום?? מצטערת, אבל אם זה ככה זה לא בסדר! חייבים להשלים את מה שהפסדתם, זה המוווווווווווון שעות! זה יפגע בכם בסופו של דבר... את בטוחה שלא משנים כלום אצלכם?

ברור שאני בטוחה

לא משנים אצלנו כלום,פשוט כל שיעור לומדים נושא חדש, אני בכיתת מצטיינים אז לי זה לא ממש משנה כי את כל החומר שכיתות רגילות הפסידו כבר למדתי... לא מוסיפים לנו שעות,לא כלום:)

וואי, גם אצלנו >< ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

יום ראשון, כמעט 12 שעות של למידה. איך תלמידים אמורים לעמוד בזה? S:

Shira Esther

New member
הם באמת לא אמורים.

וגם המורים לא. וזה ממש מגוחך, בהתחשב בעובדה שמפרסמים מיקוד עוד שבועיים. או כמו שנאמר, יהי זכרי ברוך

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifBeetle the Bard../images/Emo47.gif

איזה כיף להיתקל בחלון הראווה הזה בזמן שמסתובבים בלונדון
[זה היה בחנוכה ד"א, לפני המכירה הפומבית] [וכן, זאת אני בתמונה.
] *חוזרת לפינה האפלה שלי להתחבא*

תודה, אבל הוא היה קשה../images/Emo54.gif

המבחן בסופו של דבר היה קשה קצת.. לפחות לי... ביום שלישי יש לי בצרפתית זאת אומרת שמחר אני דוגרת על צרפתית

הו, צרפתית^^

מי מלמדת אותך? רג'ין או ל אה? בכל אופן בכיתה ח' זה הרבה יותר קשה. לא ראיתי אותך אחרי חנוכה, אם כבר מדברים...^^

לאה../images/Emo69.gif../images/Emo54.gif

המורה הזאת אף פעם לא חולה... אממ תבואי לז'3 ותשאלי איפה עינב... מחר אני לא אהיה כי יש לנו משהו בפיס... אם בא לך תבואי או בחמישי או בשישי... או שאני כבר אראה אותך במסדרון

MrJacKasS

New member
מחר, עם ירצה ההוא שלמעלה,

יתפרסם ה"מאמר" הזה שכתבתי. יש למה לצפות. אני מקווה שתהייה לי גישה למחשב מחר, ושיהיה לי זמן. אם לא אז ביום שלישי. קיצר- הכי מהר שאוכל. אה, ומחר, ברשת א' יש את הראיון הזה על הארי פוטר. שזה חביב. :) יאללה ביי |נעלמת לעוד כמה ימים טובים|

למעלה