חברתי ../images/Emo28.gif
טוב, עקב חוסר כשרוני בשרשור הודעות אחת לשניה, כנראה שנרמז לי ממקורות גבוהים שעליי לפתוח שרשורי חברתי / נצל"שים חדשים. אני מאשימה את ההתרגשות לקראת גיוסה של יעל (לא ויקי), והיא בטח תעשה לי פרצופים כועסים על זה שאני מזכירה את זה פה
. בכל מקרה! זהו השרשור החברתי של הפורום. כפי שניחשתם, אני משערת, מהכותרת. מטרתו הוא להוות שרשור
, אליו אתם מוזמנים לשרשר את כל הודעותיכם שלא קשורות לנושא הפורום. זה הזמן להתנתק מהקריאה החמישית של הספר השביעי, לנטוש הדיונים הסוערים על קורות הדמויות, להניח את מכחולי הפנארטים, ולחלוק עמנו את כל הגיגיכם בנוגע לחיים שמעבר להארי פוטר (אם יש לכם כאלה. אם לא, אנחנו נבין). אין לפתוח הודעות חדשות על נושאי אוף למיניהם, ואין לנצל"ש דיונים קיימים, בפרט לא את
אנשים וחבריו (הנהלת הפורומים, למשל). הודעות שלא ישורשרו כראוי, ישרושרו או ימחקו ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אם במקרה ההודעה שלכם מכילה מידע הנוגע לספר השביעי (בכל זאת, קשה להתנתק), יש לסמן אותה בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו
כמובן שיש להקפיץ הודעה זו במידת הצורך
. אם היא לא קופצת יותר, פנו אלינו במסר ואנחנו נפתח שרשור חדש. עד כאן, כי כנראה שאני זקוקה לקצת שינה, שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא
טוב, עקב חוסר כשרוני בשרשור הודעות אחת לשניה, כנראה שנרמז לי ממקורות גבוהים שעליי לפתוח שרשורי חברתי / נצל"שים חדשים. אני מאשימה את ההתרגשות לקראת גיוסה של יעל (לא ויקי), והיא בטח תעשה לי פרצופים כועסים על זה שאני מזכירה את זה פה