חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

טוב, עקב חוסר כשרוני בשרשור הודעות אחת לשניה, כנראה שנרמז לי ממקורות גבוהים שעליי לפתוח שרשורי חברתי / נצל"שים חדשים. אני מאשימה את ההתרגשות לקראת גיוסה של יעל (לא ויקי), והיא בטח תעשה לי פרצופים כועסים על זה שאני מזכירה את זה פה
. בכל מקרה! זהו השרשור החברתי של הפורום. כפי שניחשתם, אני משערת, מהכותרת. מטרתו הוא להוות שרשור
, אליו אתם מוזמנים לשרשר את כל הודעותיכם שלא קשורות לנושא הפורום. זה הזמן להתנתק מהקריאה החמישית של הספר השביעי, לנטוש הדיונים הסוערים על קורות הדמויות, להניח את מכחולי הפנארטים, ולחלוק עמנו את כל הגיגיכם בנוגע לחיים שמעבר להארי פוטר (אם יש לכם כאלה. אם לא, אנחנו נבין). אין לפתוח הודעות חדשות על נושאי אוף למיניהם, ואין לנצל"ש דיונים קיימים, בפרט לא את
אנשים וחבריו (הנהלת הפורומים, למשל). הודעות שלא ישורשרו כראוי, ישרושרו או ימחקו ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אם במקרה ההודעה שלכם מכילה מידע הנוגע לספר השביעי (בכל זאת, קשה להתנתק), יש לסמן אותה בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו
כמובן שיש להקפיץ הודעה זו במידת הצורך
. אם היא לא קופצת יותר, פנו אלינו במסר ואנחנו נפתח שרשור חדש. עד כאן, כי כנראה שאני זקוקה לקצת שינה, שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifראשונה! ../images/Emo3.gif

ואתם לא רוצים לדעת למה אני ערה ב6 בבוקר

InBaR 85

New member
להתראות..../images/Emo70.gif

יש לי ערמות עצומות של שיעורים ועבודות,ולא נשכח את כל חמשת המבחנים שיש לי בשבועייםה קרובים
בקיצור,אני נעלמת לשבועיים הקרובים..
*נעלמת*

Word Up

New member
גם לי ../images/Emo7.gif

הם משום מה תוקעים את כל המבחנים בתקופה הזאת
[היסטוריה,מקרא,ערבית,מתמטיקה ועוד כמה בחנים
]

talbd22

New member
גם לי../images/Emo10.gif

הם תקעו לנו מלא מבחנים ובחנים עכשיו! אז אני כנראה אכתוב פה פחות בשבועיים הבאים ): (אבל אני לא נעלמת לגמרי, לא תצליחו להעיף אותי כל כך מהר
) ובינתיים אני הולכת לקרוא את גאווה ודעה קדומה (השגתי אותו סוף סוף!) *מתרחקת, מסתובבת, ונעלמת ברשרוש הגלימה המסורתי* D:

אז אני לא לבד? ../images/Emo7.gif

נראלי אין מקצוע שאין לי בו שיעורים. אוף, אני שקועה עד הצוואר.

|מקטרת|

ב"ה אני לא אוהבת מבחנים ולא בחנים ובעיקר שלא דוחים בחנים שלמדתי אליהם!|כועס| ואני הכי,אבל הכי שונאת מתכונות אפילו שזה המקצוע שאני הכי אוהבת בעולם והכי אני לא אוהבת- בגרויות אין לי כח למתכונת הזאת ביום ראשון ולבגרות הזאת ביום שלישי ואין לי כח לכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!1 [אה כן,זאת בגרות פנימית אז..] סעמקקקקקקקק יום טוב

אתם הולכים לאהוב אותי-

חיטטתי היום בסיפריית-דיסקים הישנה-עד-להחריד שבבית שלי, ואני מוציאה סתם דיסק ומשמיעה. הפסקול המאוד מקורי של מלך האריות. אני מתמוגגת על המקום.. יואו איך בא לי לראות שוב את הסרטים!!!

Up To No Good

New member
מלך האריות ../images/Emo99.gif

יואו, אני כל כך חשה XD. ראיתי את זה רק לפני 3 שבועות

פעם ראשונה?../images/Emo108.gif

או סתם עוד פעם?
ראיתי לפנמי יומיים עם בני דודים שלי את אלאדין אני : מדקלם דו שיח שלם בני דודים שלי : ::|:|:|: [האייקון של המסנג'ר]

למה?! %%%../images/Emo108.gif

יש לי DVD של מלך האריות, אלאדין והרקולס [
] ואת הקלטת של בת הים הקטנה. ולפחות כל איזה חודשיים אני רואה את כל הנ"ל לפחות פעם אחת O_ם

oriane5

New member
האנס זימר שולט!!!../images/Emo47.gif

הוא כזה גאון! הסאונדרקיסט הכי טוב שקיים! הסאונדטרק של שודדי הקאריביים, גלאדיאטור ומלך האריות פשוט ענק

למעלה