חברתי

ToryMaster

New member
חברתי../images/Emo28.gif

זהו שרשור האופטופיק של הפורום, כל הודעה שאינה קשורה לנושא הפורום יש לשרשר לכאן ורק לכאן, הודעות שלא תשורשרנה על ידי המשתמש תשורשרנה או תימחקנה על ידי מנהלות הפורום ובהתאם לשיקול דעתנו המוחלט והאבסולוטי. כל הודעה המכילה מידע הנוגע לספר השביעי יש לסמן באייקון ה
, הודעות שלא תסומנה, או שיכילו ספוילר בכותרת, ימחקו ללא גינונים מיותרים או אתראה מוקדמת. אין, ובמיוחד אין, לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים מודיע/הנהלת הפורומים, במידה ויש לכם צורך בשרשור נצל"שים או בשרשור חברתי חדש, שלחו מסר לאחת המנהלות, תודה.

שאלה (לא סגורה אם זה ../images/Emo58.gif)

איפה כתוב שאברפורט'(כתבתי את זה נכון?
) "חובב" עיזים? נראה לי שפיספסתי משו.

Mellow29

New member
בספר הרביעי

כשהארי, רון והרמיוני הולכים לבקר את האגריד לאחר שריטה סקיטר כותבת עליו בנביא, הם רואים שם את דמבלדור שמנחם את האגריד ומספר שאחיו אברפורת' הועמד לדין בגין ביצוע כשפים מגונים בעז

Jemma7

New member
*אברפורת'

והיה כתוב את זה בספר הרביעי כשהאגריד הסתתר בביתו כי גילו שהוא חצי ענק ודמבלדור אמר שגם אחרי שאחיו אברפורת' הורשע בביצוע מעשים מגונים בעז הוא המשיך כרגיל.

אני צריכה את ספיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה על הריבוי בסימני קריאה, פשוט רציתי שזה יבלוט ושהיא תיכנס..
אממ ספיר- שמעי נא שמעי נא! הלכתי לצומת ספרים, וע"פ המלצתך קניתי את "שומרת אחותי"
אתחיל לקרוא בעוד מאה שנה בערך (כי יש עוד ספרים שמחכים לי) ואם זה מעניין מישו- גם קניתי "צלה של הרוח" ועוד 2 של הרלן קובן. וואו, אני לאהוב ספרים

|מאוהבת|

ב"ה כפרעלייך דני!!! עשית לי את היום!!! תעזבי הכל ותקראי את צלה של הרוח!! על הרלן קובן את יכולה לוותר
[היה יום ארוך מידי. סליחה אם אני הבהלתי מישהי עם ה"כפרעלייך עלייך" הכל כך לא אופייני לי.]

חחחח ../images/Emo8.gif

תאמת שלא קראתי, אבל עד עכשיו 7 אנשים שאני מכירה קראו וחושבים שהספר הזה תת רמה לילדים בני 8-10 אם בכלל, ויש לי רק ידידה אחת שאומרת שזה ספר מדהים. למרות שהוא מתאים לילדים קטנים. עידו'ש ילד קטן..

מה סטיגמות, כאילו על הספר הזה?

לא סטיגמות, כמו שאמרתי- זה מה שחברים אמרו. כמעט תמיד הם צודקים..

למעלה