חברתי

ToryMaster

New member
אני אסביר

את לא יכולה להגיד דברים כאלו על ספר שאנשים אוהבים ושלא קראת, ולצפות שזה לא יפריע לאף אחד, כי בכנות, אני עברתי את גיל שמונה וגם את גיל עשר ממש מזמן, ואני עדיין חושבת שזה ספר נהדר.

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

במיוחד כשהשני ספרים הראשונים עולים ביחד 60 ש``ח! D:

Guid

New member
עדיין,

השני עולה 10 ש``ח בסטימצקי. רק עד סוף דצמבר, אני חושב.. /tapuzforum/images/emo13.gif

מה יא

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

וגם אני לא מבינה מה יש בספר הזה שמתאים לילדים בני 8, חוץ מזה שיש שם פיות. וזאת סטיגמה - שפיות וקנטאורים ואנלא יודעת מה עוד יש שם - זה לילדים קטנים. וזה עוד יותר מעצבן כשאת יודעת בעצמך שיש בדיוק את אותן סטיגמות על הארי פוטר.

מה יא

New member
את לא יודעת, כי לא קראת את זה../images/Emo96.gif

אז איך תוכלי להגיד שזה מה שהפך את זה לילדותי? אבל למה חברים שלך התכוונו? למה זה מתאים לילדים בני 8?

אוקיי,

(הערה: בדר"כ מה שהחברים הספציפיים אומרים לי בקשר לספרים מתברר כנכון, בעיני. ככה ש99.9% שאם אני אקרא את הספר הזה הביקורת שלי לא תשתנה.) הם התכוונו פשוטו ומשמעו- שזה די אידיוטי.. כאילו- דרגה אחת אחרי מעשיות עם כמו שלגיה וכל זה. נו, ברמה של ילדים קטנים. אגב, קראתי את היום את התקציר ואת הכמה עמודים הראשונים- אני חייבת לומר שהם די צדקו.

talbd22

New member
אוקיי....

לדעתי הוא ממש לא אידיוטי
והמלצה שלי: תמשיכי לקרוא! גם העמודים הראשונים של הארי פוטר הם לא מעניינים, אפילו הפרקים הראשונים לא מעניינים, אבל הסדרה מדהימה.

המשפט הראשון מרתק בה"פ../images/Emo11.gif

חוצמזה, אין מה להשוות להארי פוטר! (יש לי דז'ה-וו
) לא מבחינת רעיון, ולא מבחינת זה שאין מצב שיהיה ספר אחרי שיהפוך לחלק מחיי. ולא תודה, לא אמשיך לקרוא.

Guid

New member
תקראי.

זה אמנם לא כמו הארי פוטר, אבל הרעיון ממש מקורי. שווה לתת לזה צ`אנס.

talbd22

New member
לא התכוונתי שהם דומים,

התכוונתי שאני לא עוצרת בקריאת ספרים אף פעם אחרי פרק או שנים, כי אני יודעת שהרבה פעמים ההתחלה משעממת...וחבל לי לפספס ספרים טובים כי ההתחלה שלהם גרועה. והארי פוטר היה אמצעי להסביר את זה. והמשפט הראשון: "מר וגברת דרסלי היו נורמליים לגמרי, ותודה ששאלתם"? כלום לעומת המשך הספר, והסדרה בכלל. אבל, זו דעתי בלבד, ואם את לא רוצה להמשיך, אל תמשיכי

אוי אני באמת ובתמים מתה על התחלות

כמו "מר וגברת דרסלי היום אנשים רגילים לגמרי, ותודה ששאלתם". באמת שאני מתה על כאלה התחלות! ואני עוצרת אחרי פרק- שניים שלא מעניינים. את יודעת מה? שלוש. כי ברצינות- אחרי 2-3 פרקים את רואה את הסגנון, השפה, ההתחלה של העלילה, הרעיון... בדר"כ גם הגיבורים.. ואם לא אהבת את זה- סיכוי קלוש שתאהבי את ההמשך. ואני אומרת את זה מניסיון ארוך.

ToryMaster

New member
את מבינה

עכשיו הביקורת שלך עליו לפחות הגיונית, כי כן ניסית לקרוא, גם אם היא מעליבה.

אני לא מבינה אותך;

הביקורת שלי לא השתנתה בכלל. אם לא קראתי- אני לא צודקת והביקורת שלי ממש מוגזמת אם קראתי- אפשר להבין אותי וזה הגיוני אמ, מה ההיגיון בזה?! הרי עובדה- הביקורת לא השתנתה!

למעלה