חברתי

noosh

New member
אני 5 ימים בשבוע מסיימת ב-20:00

אבל טוב, נו, אין ממש מה להשוות, אני מרוויחה על זה כסף
אנג'וי איט, זה יכול להיות כלכך כיף אם מסתכלים על זה מהזוית הנכונה, של - וואלה, זה הגיל הכי טוב להנות מהכל, נשקיע כמה שצריך אבל לא נזניח את החברים ואת חיי החברה שלנו, נשתדל להנות מכל דבר, וננצל את זה עד תום. אבל בעיקר להנות. באמת, לא לוותר על זה.

YaYa07

New member
../images/Emo24.gif

שיהיה לך בהצלחה עם זה... מכל הלב
אני מסיימת פעמים ב2 ורבע, וכל השאר ב1 וחצי. זה לא נורא, למען האמת...

the fishman

New member
אוף מש משעמם לי!!ררררררר

ולא בא לי לראות את המכנת שלי עם עיגולי זיעה ענקיייייייים מתחת לבית השיח שלה..אווףףף

אבק כוכבים של גיימן וסרטים אחרים באייקון 2007

השנה יהיה ממש קשה לבחור בין סרט לסרט בפסטיבל אייקון. עד למועד העלאת התוכניה לאתר הכנס בסוף השבוע הקרוב.... נספר לכם על מספר סרטים בכדי שתוכלו להתחיל להתלבט : סרט הפתיחה: אבק כוכבים ! (ניל גיימן – מחיאות כפיים) אירוח יוצרי "חותכי ורידים: סיפור אהבה" (הסרט הופק על פי ספרו של אתגר קרת הקייטנה של קנלר) יוצרי הסרט גוראן דוקיץ' ומיקל לזרב יתארחו בפסטיבל ויענו על שאלות הקהל בשתי ההקרנות. בהקרנה הראשונה יתארח גם אתגר קרת עצמו. סרט הנעילה: 28 שבועות לאחר מכן גם הבריטים אוהבים להחריב את סמלי השלטון שלהם... לונדון נטושה ומלאה ב... זומבים. סרט אימה בריטי איכותי ומבטיח מבית היוצר של דני בויל. חגיגות 20 שנה לנסיכה הקסומה לא צריך להוסיף אף מילה. Hogfather (טרי פראצ'ט) קומדיה מטורפת כמו שרק טרי פראצ'ט יודע. קריש מבט בוליוודי ייחודי על סרטי גיבורי-על, כולל שירים וריקודים... יש לנו גם סרטים תורכים, עוד סרטים הודים, יצירה ישראלית מקורית ושאר ירקות הכול באתר הכנס: (תוכנייה כבר מסוף השבוע הקרוב !) http://www.icon.org.il

YaYa07

New member
ערבית זה חרא.

כאילו, מי לעזאזל החליט שערבית זה קל?! בכל מקרה- זה יותר טוב מצרפתית, שזו האפשרות השניה היחידה אצלינו בבצפר. ו-אוה, כן, אני יודעת שאני נורא מעודדת. אבל את תדאג- כולנו באותה הסירה...

chronophobia

New member
O: ../images/Emo175.gif

ערבית זה ממש לא יותר טוב מצרפתית. בגלל שאני לומדת בבית ספר מטומטם, במקום 3 שנים של צרפתית למדתי 2 של צרפתית ושנה של ערבית. ערבית זה כל כך קשה! אחרי שנה שלמה אני רק למדתי אות אחת ו-3 מילים ._.

InBaR 85

New member
../images/Emo46.gif

כל כך נכון
התחלנו ללמוד בכיתה ח' ערבית[את כל האותיות והכל][אה ואני בכיתה י'] ואני לא אשקר אני עכשיו יודעת לקרוא את המילה במדיוק,אבל- אין לי שמץ מסכן של מושג-מה-היא-אומרת-
עכשיו אנחנו נלמד חצי שנה ערבית בפעם האחרונה ואז מחליפים את המקצוע לאזרחות

talbd22

New member
ערבית זה לא כזה קשה!

התחלתי עכשיו כיתה ח', למדתי ז' וח' ערבית, ואני יודעת את כל האותיות, לקרוא ולכתוב קטעים שלמים.. וכל הכיתה שלי ככה.. אבל הייתי מעדיפה ללמוד צרפתית בהרבה! זה הרבה יותר שימושי!

halloo

New member
לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא אתה לא יכול להרוס

לעצמך את החיים! אל תלמד ערבית, אל תלמד ערבית, אל תלמד ערבית!!!!!! זה כל כך גרוע ודפוק! כל מה שאני יודעת עד עכשיו זה איך להגיד "הנחות גדולות" ו"ציפור" אה כן ו" שמי עדי ואני תלמידת תיכון ברחובות". בקיצור, ערבית זה רע! אם כבר היו מלמדים שפת דיבור, אבל לא! מלמדים שפה ספרותית..טיפשים

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifאני היחידה שיודעת

את כל האותיות[חוץת מצ' וק'] לקורא, כל הסימני פיסוק, לקורא כמה מילים ולדעת משמעות של כמה מילים כשאני עולכיתה ח'? *מצטערת על ההודעה העילגת, המקלדת שלי מטומטמת
*

למעלה