חברתי

מממ בתור משהי עברה 5 יחידות היסטוריה

(אומנם לפני חמש שנים שנים בערך אבל עדיין...) קודם כל התקופה של 1933-1945 נחשבת לאחת התקופות הכי מעניינות בהיסטוריה. דבר שני, מלחמת העולם השנייה(והשנים שקדמו לה,כולל השפל הכלכלי בגרמניה בעקבות חוזה ורסאי)היו גדושות באירועים שלא קשורים לשואה. בניגוד לדעה הרווחת שמלחמת העולם השנייה פרצה בעיקבות הגילוי על ההשמדה ההמונית של יהודי אירופה(להלן"הפתרון הסופי")המלחמה פרצה בגלל חוזה הגנה שהיה בין פולין לבין אנגליה. (אם אני נשמעת כמו מורה להיסטוריה זה בגלל שאני סטודנטית להוראה ומקווה להיות מורה להיסטוריה בסוף התואר...) בלי קשר אם הוא באמת התכוון לכך שבאמת "מזל"שהייתה שואה אז גם אני בשוק

אופס,לא החלפתי כינוי אני אצל ידיד שלי בבית וש

ושכחתי... בכל מקרה אני לומדת באוניברסיטת ת"א ואני מקווה ללמד היסטוריה בכיתות י' ומעלה כי זה החומר היותר מעניין

ToryMaster

New member
איזה שוס

חשבתי על זה בעצמי פעם, אבל במוסדות אקדמיים, לא בתי ספר, כי יש כל כך מעט דרכים אחרות להתעסק במה שאת אוהבת ועוד לקבל איזשהו סיכוי למענק מחקר.

InBaR 85

New member
../images/Emo10.gif

יאבלהיאבלהיבאלהיאבלהיאבלה
אני מרגישה כמו היום הראשון בכיתה א'.. אני עולה לי' ותקעו אותי בכיתה שבה אין אף אחד שאני מכירה
יאבללהיאבללה. שתיהיה לכולנו שנה נפלאה
אמן=]

halloo

New member
אוף גם אני

בצער רב וביגון עמוק אני נפרדת מחיי המאושרים ומתחילה שנה חדשה (לא טובה ומתוקה כדבש) בכיתה י, עם אנשים שאני שונאת/לא מכירה/לא רוצה לראות בחיים... שיהיה לכולם בהצלחה ואני מקווה שיהיה טוב

talbd22

New member
יהיה טוב..

גם אני מתחילה עם כיתה חדשה....אף פעם לא נורא להכיר עוד אנשים! שנה טובה לכולכם, ובהצלחה לכולנו!

chronophobia

New member
אצלי זה גם ככה ._. ../images/Emo175.gif

אומרים לי "לא נורא את תכירי את כולם בכיתה שלך" ואני לא רוצה להכיר אותם בכלל :S לפחות המערכת שלי בסדר. מחר אני מתחילה ב-10
(ואני אתעלם מזה שדחפו לנו ספורט דווקא בשעה הראשונה ובשעה שמינית)

InBaR 85

New member
../images/Emo10.gif

היה לי ראשון נורא
הכיתה שלי פשוט סיוט..=(

halloo

New member
כן, גם לי לא היה משהו ../images/Emo201.gif

האנשים הדפוקים מאחורי דיברו על "איתמר מטפס על קירות" ופשוט חפרו על זה...והכיתה סתומה ויש לי 7 שעות כמעט של יום...

talbd22

New member
../images/Emo6.gifואי! אני אוהבת את איתמר מטפס על הקירות!

זה תותח! לי דווקא היה בסדר גמור...ויש לי 9 שעות כמעט כל יום!

uw213

New member
שנה טובה!

בעעע... מחר אני מסיים בשעה תשיעית. אבל בסף הכל יש לי מערכת בסדר: בימי ארשון אני מסיים בשמינית, בשני בתשיעית, בשלישי בשישית, ברביעי בשישית ומתחיל בשנייה (9:10) בחמישי שישית ובשישי חמישית.

למעלה