חברתי

halloo

New member
../images/Emo99.gif

אלן ריקמן, אמה תומפסון, הלנה בונהם קרטר

YaYa07

New member
ואני חייבת לומר../images/Emo58.gif

הם הולכים לשלם על כל הפרטים שהם לא הכניסו. כל פרט ופרט נהיה חשוב בספר השביעי, ואין לי מושג איך הם הולכים להפוך אותו לסרט. אני חוששת שהם יאלצו לשכתב את הספר לגמרי כדי לעשות ממנו סרט מובן. אני מדברת גם על דברים גדולים וגם על קטנים. לגבי ההגנה של לילי- אני לא זוכרת אם הזכירו אותה. אם לא- הם נדפקו. סנייפ- כל הדמות שלו, כל הקטעים החשובים שלו. (הזכרון הכי גרוע למשל- הם הורידו את הקטע של לילי ושהוא הוא קורא לה בוצדמית, שזה מה שהפך את זה בעצם לזכרון הכי גרוע שלו) יש המון המון פרטים שהם לא הכניסו לסרטים, ואני באמת לא יודעת איך הם הולכים לעשות סרט שביעי. אה, ומעניין אותי איך הולכים להרוס את הספר השישי. חייבים להחליף את הבמאי כי כמו שהיה כתוב באחת הביקורות (בפנאי פלוס כמדומני) הוא עסוק בלייצר יותא מידי אקשן ופחות מידי עלילה. בטח הולכים לקצר את כל השיעורים עם דמבדלור לשיעור אחד, ולעשות את המערה חצי מהסרט ואת הקרב בהוגוורטס משהו הירואי. ובכלל- כל בנאדם שלא קרא את הספר החמישי אמר שהוא לא הבין את הסרט (וגם אנשים שקראו אותו לא ממש הבינו מה הלך שם), ככה שאין לי מושג איך הם הולכים להבין את שאר הסרטים, כי בהם יש המון פרטים חשובים. שורה תחתונה- (ובבקשה, אוהבי הסרטים- אל תסקלו אותי) הסרטים גרועים.

בקשר לסרט החמישי,

אני לא ראיתי אותו.. הם הורידו את הקטע עם לילי?! ברצינות? הקטעים הכי טובים בזכרון הזה (וגם מה שהופך את זה לכל כך נורא בשביל סנייפ) הם הקטעים איתה! היא וג'יימס רבים, וכל ההרהורים של הארי עליהם אחרי שהוא צפה בזכרון.. רגע, הם הורידו את כל הקטעים איתה או רק את הקטע שסנייפ קרא לה בוצדמית? אה, זה בכל מקרה ממש מעצבן אותי. מזל שלא הלכתי לראות את הסרט.

YaYa07

New member
לא ראיתי אותו גם

אבל מה שבעצם קורה שם, זה שמסיבה מאוד לא ברורה, הארי מצליח לפרוץ למחשבות של סנייפ בשיעורי הלטת הכרה (סליחה, שיעור. נעזוב את זה שהארי פתאום קוסם על)ואחד מהזכרונות שמראים שם זה קטע שבו רואים את ג'יימס אומר "מי רוצה לראות אותי מוריד את התחתונים של סנייפ?" או משהו כזה. כן, קטע ארוך בהחלט. :-\

YaYa07

New member
אין לכם מושג מה יש לי!!!../images/Emo3.gif

יש לי סוכריות ברטי בוטס בכל הטעים- ואין דבר מגניב מזה! יש כל כך הרבה טעמים וזה פשוט אדיר! יש טוטי פרותי, לימון, דשא, קיא, נזלת, ענבים, דובדבן, שעוות אוזניים ועוד מלא! |מתמוגגת| ואכלתי גם צפרדע שוקולד. שהז אגב ממש טעים (עם M&M בפנים!) וקיבלתי קלף מגניה! של משפחת פוטר! זה הקטע עם המראה של ינפתא, והארי זז שם! זה אדיר! ויש לי גם מקקים מצופים, ש-א- זה לא באמת מקקים, -ב- זה לא טעים. בגלל זה עדיין יש לי אותם. המ.. זהו. סיימתי להתלהב. האמת שרציתי להעלות תמונות של זה, אבל אני צריכה למצוא את הכבל של המצלמה בשביל זה, אז אם מישהו ממש ירצה- אני מבטיחה לחפש.

YaYa07

New member
הביאו לי

מארצות הברית. |מחפשת את הכבל של המצלמה| |תוהה למה אני עדיין ערה| . . . |הולכת לישון|

Luna Sphere

New member
חחחח

גם אני אכלתי בארה"ב את הברטי בוטס וצפרדעי שוקולד [נראה לי יש לי קלף של פליטוויק
] ו-earthworm זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש
וגם הדשא
בלע.

noosh

New member
יא, גם אני אכלתי צפרדע שוקולד

(בלי M&M
), היו בארץ כשהסרט הראשון יצא פה. וגם לי יש את הקלף הזה (נראה לי, יכול להיות שיש לי את הקלף של דמבלדור ואני מתבלבלת).

Whisper Of Fate

New member
בבקשה!!!!!

תוכלי בבקשה לברר איפה קנו לך את זה בארה"ב? אם זו בחנות מסויימת בעיר מסויימת (ניו-יורק וכו'.....)

m i a o o

New member
גם אתם חולמים שאתם ממשיכים לקרוא את בספר

ורואים את הדברים מול העיניים לאחר 9-12 שעות של קריאה? וזה כשאתם מגיעים לשיא המתח בספר, אבל קולטים שאתם קוראים דברים שבכלל לא כתובים שם ומעדיפים ללכת לישון במקום לקרוא דברים לא נכונים? ואז כשאתם סוף סוף הולכים לישון אתם כל הזמן שומעים איזשהו קול שאומר: "and then Hatty went to the... though.... Ron and Hermione where...." וזה בזמן שאתם רואים את השורות האלה כתובות בספר? וכמובן שתמיד במשפטים לעולם לא יהיה שמץ של הגיון או קשר כלשהו... (מזכיר לי את החלום שהיה לי בזמן הקריאה של הספר השישי, משו על רון, פסנתר ואופניים). וכשאתם ערים, כשאתם עוצמים עיניים, גם אתם רואים שורות של ספר?

כן, כן!

לי זה קרה אתמול בלילה. טוב אצלי זה קצת שונה, אני חלמתי על מיני דיאלוג של הארי והרמיוני (באנגלית) וכשהתעוררתי ממש קמתי לחפש דף ועט כדי לכתוב אותו או חלק ממנו, שאני לא אשכח. והייתי משוכנעת לחלוטין שזה מהספר, אבל כמה שעות אח"כ קראתי את הדף עם הדיאלוג והבנתי שזה לא כל כך דומה לצורת הדיבור שלהם, אבל נדמה לי שיש באמת קטע שמזכיר את זה בספר.. אבל נכון לעכשיו הספר לא אצלי, אז אני אבדוק כשהוא יחזור. אבל גם קרה לי העניין הזה שכתבת שקוראים בספר ומרוב עייפות קוראים דברים לא נכונים.. זה ממש מוזר כשזה קורה, ואז את קולטת שהמצאת את זה.

chronophobia

New member
לי זה קרה ../images/Emo175.gif

אחרי שקניתי את הספר וקראתי בערך חצי ממנו הלכתי לישון וכללל הלילה ראיתי שורות מספר או שחלמתי שאני קוראת את DH. הרוב היה על סנייפ. בבוקר קמתי רק בגלל שנמאס לי שיש לי קולות בראש.

black robe

New member
זה קרה לי כל השבוע שבו קראתי את הספר!../images/Emo63.gif

ממש הייתי רואה את הדפים של הספר מול העיניים שלי והייתי חולמת שאני קוראת בו ! וכמובן שזה לא היה אמיתי, ואחר-כך שהייתי מתעוררת הייתי מנסה להיזכר במה שחלמתי ולא הייתי נזכרת... מבאס קצת
אבל כן, הרבה פעמים זה היה קורה לי!
ובכלל, אני כמעט כל לילה חולמת על ה"פ, וזה כלכך כיף!! פעם חלמתי שאני ממש עפה על נימבוס 2001!! זה היה כלללל כך מדהים! ממש הרגשתי שאני עפה!

למעלה