חברתי

גק שפרד

New member
~מוריד את הפוזה ומביא חיבוק נורמלי~

אבל היי, אל תספר לאנשים שאני רגיש. אני אכחיש. באמת.

Gummy Bears

New member
שלחתי לך אסמס.

שלא מהווה תחלופה לחיבוק וירטואלי מהמיטב שיש לי.
|החיבוקהזהשמוחץאנשיםבמסנג'ר|. (ובכל זאת, ענה לאסמס ההוא.
)

isf con

New member
ארבע העונות: מפגש קיץ בנושא פיראטים

טורפים וטפילים: הפירטים והמעצמות הגדולות בין המאות ה-‏16 ל-‏19 מאז ומתמיד הפליגו פיראטים בימים. אך לאחר גילוי ''העולם החדש'' וההתיישבות באמריקה, התפתחה בשלהי המאה ה-‏16 הפיראטיות לכדי עיסוק מאורגן וכמעט ממוסד. במקביל לפיראטיות האטלנטית והקריבית, מוקד שני של פיראטיות מאורגנת היה בחוף הברברי של צפון אפריקה. ההרצאה תעמוד על הממדים השונים של הפיראטיות שהפכו אותה לעיסוק מאורגן ושיטתי, ותאפיין את האנשים שפנו לעסוק בה. כמו כן, יוצגו הזיקות בין המעצמות הימיות הגדולות של התקופה, ובעיקר בריטניה וספרד, לבין הפיראטים. יוסבר כיצד קרה שמסטטוס של טפילים נסבלים במאה ה-‏16 הפכו הפיראטים במאה ה-‏19 לאיום טורפני על הסדר הבינ''ל, בדומה אולי לטרוריסטים של ימינו. ההרצאה תנסה גם לתהות על הרומנטיזציה של הפיראטיות, תבחן את האידיאולוגיה הפיראטית, ותשאל האם ניתן לראות בפרקטיקה הזו מרד בסמכות וקריאת תיגר על סדר הגמוני. את ההרצאה יעביר ד''ר עודד לוונהיים מהמחלקה ליחסים בין לאומיים באוניברסיטה העברית. לאחר ההרצאה יתקיים דיון פתוח בנושא ''פיראטים במדע הבדיוני ובפנטסיה'', בהנחייתה של קרן אמבר. סדרת ארבע העונות על שם עמוס גפן מתקיימת בחסות חלומות באספמיה. מפגש הקיץ של סדרת ''ארבע העונות'' ע''ש עמוס גפן ז''ל יתקיים ביום חמישי, 9 באוגוסט בשעה 19:00 בבית אריאלה שבתל אביב. עלות ההרצאה 10 שקלים. ההרצאה חינם לחברי אגודה.

I Me Mine

New member
יה, באמת שווה../images/Emo99.gif

כל הספר השביעי עבר לי דרך הקוויקשנרי

alice האחת

New member
הסרט

תגידו זו רק אני שמתבעסת רצח על הסרט או שיש לי תומכים? מבחינתי להתחיל את כל הסרטים מההתחלה ולהחליף את הבמאי לפיטר ג'קסון זה שביים את שר הטבעותץ זה במאי שיודע איך לעשות סרט מד"ב כמו שצריך ולא כמו הבמאי הנ"ל שלא יודע איך לערוך קטעים אלא מחבר אותם ביחד בלי שום קשר בינהם...לא באמת אם לא הייתי קוראת את הספרים אין מצב שהייתי מבינה את הסרטים שלו חוץ מזה אני חושבת שרולינג היתה סתם טיפשה בכך שהחליטה שכל השחקנים צריכים להיות בריטים נו באמת!! אני חושבת שהם צריכים לקחת את עצמם בידיים אחת ולתמיד כי נשארו רק עוד שני סרטים לעשות ואני ממש מקווה שהם לא יהיו ברמה של הסרטים הקודמים

גק שפרד

New member
האמת שלדעתי הבימוי אחלה..

התסריט היה כזה עמוס ולא ברור שאי אפשר היה אחרת. אבל הבימוי? ממש טוב.
זה הסרט הכי קצר מכל הסרטים, ועל הספר הכי ארוך מכל הספרים. זה לא יכל לצאת טוב.

מיקי256

New member
מה שצריך לעשות..

זה לקחת כל ספר ולעשות ממנו 2 סרטים. כל סרט, 2-3 שעות.. ככה נהנה מכל הפרטים והניואנסים הקטנים בעולם הקסום, ולא יהרסו לנו את הספר עם עלילה תזזיתית ומעוותת משהו.

mushig

New member
../images/Emo45.gif

גם חבר שלי הציע את זה... לפני כמה שעות אבא שלי ראה את הסרט וממש לא התלהב(במילים עדינות)
לדעתי הוא היה לא רע בהשוואה לרביעי ולשלישי אבל הראשון היה הכי יפה
(אולי גם השני)

Moreiro

New member
גוועלד

הורדתי את הסרט, ואחרי 5 דקות של זוועה לא הייתי מסוגלת להמשיך. סגרתי את החלון ומחקתי את הקובץ. זה נוראי

halloo

New member
עזבו את הבימוי

ואת החוסר דיוק בפרטים...אבל גם החליפו כל מיני דמויות, ושמו גם קללה שהופיעה רק בספר השישי(נראה לי). הסרט הראשון היה הכי מדויק ומאז זה נהיה יותר ויותר גרוע...אולי בעיני מי שלא קורא את הספרים, הסרטים נחמדים, אבל למי שכן, זה רצח של העלילה מול העיניים
(אני דרמתית היום)

אני כבר הפסקתי לראות את הסרטים,

אני מצטערת לכל אוהבי הסרטים, אבל אלה הם הדעות האמיתיות שלי עליהם. הדמויות, שהן אחד החלקים החשובים ביותר בכל ספר\סרט היו מלוהקות רע, לא אמינות, ובעיקר חסרות כל מורכבות של בן אדם אמיתי, כפי הייתה להן בספר. הליהוק היה נוראי. דמבלדור היה יותר מאיים ותקיף מכפי שראיתי אותו אי פעם, מודי בכלל לא התאים לתיאורים שלו בספרים, לופין בכלל לא היה חביב או אנושי או עמוק בצורה כלשהי... וסיריוס! אוי, מה שעשו לסיריוס. כמעט כבר שכחתי איך עשו אותו מרוב שאני משתדלת להדחיק. והעיקר- חוסר המורכבות והאנושיות של כולם. כאילו הכל נשאר כמו בספר הראשון- מאלפוי והחברים הבריונים הטפשים שלו, הרמיוני הגאונה, רון המצחיק ומעורר הרחמים לעיתים קרובות, הארי הגיבור המעונה.. בספרים, מאחר שהם ספרים מצויינים וזה אחד המרכיבים בספרים מצויינים- היה אפשר להזדהות עם (כמעט) כל הדמויות, מכיוון שלכולם היו כל כך הרבה רבדים, שכבות אישיות, עד שאף אחד כבר לא היה "המצחיק", "החכם", "החתיך", "המוזר"... כולם היו בני אדם שטועים לפעמים, עם היתרונות והחסרונות שלהם, וזה אחד הדברים שהכי קסמו לי בספרים.

הלו, עד הליהוק! ../images/Emo10.gif

מבחינתי, השחקן של מודי היה מעולה, הן במשחק והן בהתאמתו הכללית (מראה, שפת גוף, סגנון דיבור ושאר ניואנסים) לדמות. השחקן של לופין, דייויד ת'יוליז, הוא אחד המעולים שקיימים כיום, והוא גילם את לופין באופן הטוב ביותר שהבימוי והתסריט אפשרו לו. ולגבי גרי אולדמן כסיריוס, לא אוכל לומר דבר מעבר ל-*ריר נוטף*. עוד ליהוקים שאני אישית מחבבת במיוחד הם של אלן ריקמן (סנייפ, דוה), ג'ייסון אייזקס (מאלפוי סיניור), מייקל גמבון (דמבי), הלנה בונהם קרטר (בלה לסטריינג'), אמה ת'ומפסון (טרלוני) ולי אינגלבי (כסטאן שאנפייק, בסרט השלישי בכלל). ליהוקים שהם אכן זוועתיים, לעומת זאת, הם של דניאל רדקליף השואתי, אמה ווטסון, כל משפחת דארסלי, מר וויזלי, קינגסלי, אימלדה סטונטון (אמברידג', היא אמורה להיראות כמו קרפדה מפלצתית, למען השם!) וג'יימס פוטר הצעיר, משום מה.

למעלה