חברתי

natyly

New member
אמאלה!!!!../images/Emo58.gif

מה זאת האשה המפחידה הזו שהארי והרמא פגשו בפרק ה17?!? הגעתי עד לקטע שבו הם נכנסים לבית ואני פוחדת להמשיך לקרוא! אוי אלוהים

natyly

New member
אמלהה בריבוע../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif(מיני)

גיליתי בעמוד 356 בספר שלי טביעת אצבע כסופה!! ורק בעמוק הזה יש אותה.. והיא לא יורדת! גאד הלורד מחפש אחריי! אלוהם איפו הרמא כשצריך אותה..מה אתם חושבים שזה אומר? עליי לרדת למחתרת?
לא אבל רציני יש שם תביעת אצבע כסופה.. גאד.. חח מזה אומר לדעתכם? בדיוק בעמוד שבו מספרים על דמבי..

halloo

New member
שלומות חברעלך XD

כייון שכולם מפרסמים אתר מסויים של תרגום, אני מפרסמת אתר שני http://pharry.ldfix.us/hp7/index.php, בעיקר כי יש סיכוי שאני אתרגם שם ויש לי צורך להתגאות חח או שזה יהיה גרוע וירדו עלי, לא נורא... בכל אופן תיכנסו, יש כבר את הראשון והשני יעלה בקרוב

Dana Argamen

New member
*נכנסת../images/Emo13.gif*

למרות שכבר קראתי באנגלית.. אבל חברה שלי ממש תשמח אם אני אשלח לך כמה פרקים מתורגמים בעברית :]

halloo

New member
יאי :)

וואי למה אני ערה בשעות כאלו? *חייבת להיגמל מקריאת ספרים בשעות לילה מאוחרות*

Dana Argamen

New member
חחחחחח.. חייבת להיגמל

מלראות טלוייזיה בשעות כאלה D: אני כל הזמן רואה ת'סדרה השיהנ הזאת.. "פסיפיק בלו".. זה דווקא חביב

ToryMaster

New member
מוכרת מאוד דווקא

רק צריך להתחשב בזה שהיא מאוד ישנה, סוף שנות התשעים לדעתי.

Dana Argamen

New member
מישהו ניסה לקרוא את הארי פוטר 1 + ../images/Emo58.gif

אחרי שהוא קרא את הארי פוטר 7 ? זה כלכך מוזר.. לא הצלחתי להתרכז
איך הוא רואה את ג'יני ברכבת והיא כולה מתלהבת ואומרת "וואו איפה הארי פוטר, אפשר לראות אותו אמא?" או משהו כזה .. איך שהוא מדבר עם מאלפוי בחנות בסתמיות . כמה שהוא תמים והדאגות שלו בחיים די שיטחיות
איך רון והארי שונאים את הרמיוני.. והיא כולה סנובית כזאת
איך סנייפ שונא את הארי.. ועדיין לא יודעים על הקטע שהוא מאוהב באמא שלו . איך דמבלדור ח-י.. והוא והארי בקושי מדברים, ואיך הארי לא יודע חצי מהדברים שהוא יידע על וולדמורט . זה מוזר כלכך
לא הצלחתי להתרכז שניסיתי לקרוא אותו, כל הזמן חשבתי "מה היה קורה עם הארי היה חוזר בזמן לספר הראשון עם רון והרמיוני, וכולם היו זוכרים את העתיד" ועוד כמה דברים בסגנון D: קרה למישהו ?

the fishman

New member
או מי גוד או מי גוד !!../images/Emo83.gif

היום אני צונחת צניחה חופשית!! אהההה אייזה כיף!!

toxicatedheart

New member
ועעעע!!!

סיימתי את הספר ב36 שעות!!!! אורגזמה של עשר שנים נגמרה במחי יד!! (חהחה...) אני לא באמת כאן אני לא באמת כאן אני לא באמת כאן (אבי, תמות
)

אני שוב חלק! ../images/Emo23.gif

ושקסי.
!!!!1 [איפה, איפה דניאלה שתנדנד לי שעות במסנג'ר כדי שאפעיל מצלמה עם הריבועים, איפה?
]

למעלה