חברתי

Ronis13

New member
אז איך התאפקת כמה ימים?

לא חשוב לך לדעת כבר את הסוף, ראשונה?

ToryMaster

New member
לקח לזה זמן להגיע אלי

זה היה בהזמנה המוקדמת, mind you, הזמנתי ברגע שהיא נפתחה. לא חשוב לי לדעת את הסוף, אם רק הסוף היה חשוב לי לא הייתי טורחת לקנות את הספר, הייתי יכולה לגלות הכל בפורום. חשוב לי הסיפור עצמו ואיך שהוא מתרחש, ובהחלט שלא איכפת לי לגלות אחרונה.

11signs you're crazy for someone

♥ ELEVEN: walk really slow when you're with them. ♥TEN: You feel shy whenever they're around. ♥NINE: You smile when you hear their voice. ♥EIGHT: When you look at them, you can't see the other people around you, you just see him/her. ♥SIX: They're all you think about. ♥FIVE: You realize you're always smiling when you're looking at them. ♥FOUR: You would do anything for them, just to see them. ♥THREE: While reading this, there was one person on your mind this whole time. ♥TWO: You were so busy thinking about that person, you didnt notice number seven was missing ♥ONE: You just scrolled up to check & are now silently laughing at yourself. NOW MAKE A WISH. YOU KNOW YOU WANT TO...... ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥ ♥ ♥ ♥ ALMOST THERE ♥ ♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥ ♥ ♥ ♥ Post this as : 11 signs you're crazy for someone And something good will happen to you tonight. If you don't... you'll certainly regret not doing so

gurke

New member
אני נוסע לאלפים ביום שבת הזה!../images/Emo41.gif

הוי הוי איזה כיף לי, מסע מאיטליה לצרפת, ברגל!
וכמובן שאני אקח איתי את הספר לקריאה שניה ושלישית, יהיה מגניב
אחזור ב15.8, אחרי שבועיים וחצי, אז אל תשכחו אותי

אנה92

New member
וואלה? אני כמעט רבתי עם כל החברים XD

הם כזה "אין לך חיים חוץ מהספר?! בואי נגיד לך מי מת וזהו" ואני צורחת "לאאאאאאאאא אל תהרסו לייי"

the fishman

New member
קונים את הדלוקס!!!../images/Emo83.gif

וואאאההההוווו!! ייאי איזה כיף!!

Fragile rose

New member
יש לי תהיה קיומית

רק אני שמתי לב שג'יי קיי לא שמה לב לפרטים כי אני זוכרת שבספר הרביעי הרמיוני אומר שההורים שלה הביאו לה כסף לקראת היום הולדת שלה שיחול בספטמבר וקנתה את החתול המזעזע ובספר הזה, ביג שוק [ספויילר?] היא עושה קסמים מתחת לגיל 17 ולאף אחד לא אכפת?

אממ לא... היא מעל ל17

זה לא כמו בארץ שחתך הגילאים הוא בכסלו-טבת. להוגוורטס נכנסים רק מגיל 11 ומעלה, כלומר הרמיוני נכנסה כנראה כשהיא הייתה בת כמעט 12.

Sophieee

New member
היא מעל גיל 17,

היא נולדה ב 19.9.1979,וחוץ מזה,אם היא עברה את המחנים של ההתעתקות,אז ברור שהיא בת 17.

אלאסטור

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif

אני לא מאמין..
מכל האנשים שיכלו למות דווקא Med-eye???

למעלה