חברתי

שאלה מעט דבילית../images/Emo9.gif

עבר זמן מאז שקראתי אתספרי הארי פוטר.. מישהו מוכן לתת לי הסבר נורמלי מהו הורוקרוס

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifהורקרוס-חפץ שבתוכו וולדמורט שם

חלק מהנשמה הוא נצר על יגדי פעולת רשע (רצח) ואחרי זה יש לחש ומכניסים חלק מהנשמה לתוך החפץ ככה שאי אפשר להרוג מישהו עד שלא הורסים\הורגים את דל החקים של הנשמה שלו

LuLuLu iT

New member
כל הלילה קראתי ../images/Emo10.gif

לא הצלחתי לישון... ואני מה-זה איטית! איף

Gummy Bears

New member
גם אני../images/Emo45.gif

וגם אבי, אנחנו קוראים ביחד (כלומר, אני בפיגור עצום, אבל יחסית ביחד). "יחי לצבי-הקריאה קשי-הקליטה!"

../images/Emo45.gifכמעט כל הלילה קראתי...../images/Emo63.gif

הלכתי לישון בסביבות שלוש לפנות בוקר
אני ואחותי קוראות בתורות, ובדיוק היא קוראת עכשיו את פרק 8 וכשהיא תגמור אני אקרא אותו גם. איפה אתם עכשיו? באיזה פרק?

../images/Emo58.gif אני היחידה שנפלה מצחוק בפרק 4-

[שבע הפוטרים] כשהארי צועק "אציו האגריד" XDDDD?!?!?!? פשוט נחרתי מצחוק איזה דקה שלמה חחחחחחח, יענו הוא אשכרה ציפה שהאגריד ירחף אליו באוויר עם ידיים מושטות? -_-"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

בהתחלה קראתי את המשפט כמה פעמים, ולא הבנתי מה אני קורא...
ואז כזה: "מה לעזאזל הארי חשב לעצמו?!" |מנונף ידיים כמו מעין המנהלת|
הוא אשכרה ניסה לזמן את האגריד!

motti261

New member
כן, זה היה מצחיק, אבל (ספויילר בפנים!)

אותי הצחיק נורא שאחד התאומים (פרד וג'ורג כמובן) אמר לשני מיד (כבר שכחתי מי אמר למי...חח) אחרי שכולם שינו את הצורה שלהם ונראו כמו הארי: "תראה, אנחנו נראים אותו דבר.." הרג אותי :)

LiRs Lullaby

New member
לא, היה יותר מצחיק כשג'ורג' אמר../images/Emo58.gif

"היי, אנחנו דומים!" ואז פרד כזה עונה לו "לא אני עדיין נראה יותר טוב..." הוא באמת יותר מצחיק מאח שלו. כאילו, הולי?!
עכשיו לפחות אפשר להבדיל ביניהם...

natyly

New member
סתם שיטה למתקשים כמוני באנגלית../images/Emo13.gif

לוקחים פרק אחד ועוברים עליו ברפרוף, מבינים בתכלס לאיפו הוא חוטר.. ואז יושבים מול המחשב עם מורפיקס, תופסים מילים אקראיות בעמוד מסוים שנראות לכם קשות ומפרשים אותן.. (עדיףלרשום בספר כי על דפים אתם לא תזכרו..ואז עוברים ככה על כל העמודים ואז.. קוראים את הפרק
זה הרבה יותר כיף מאשר לרוץ למילון כל חמש דקות.. (במקרה שלי כל חמש שניות. אבל המורה, את אשמה! לא נתתי לעצמי 40 באנגלית!)

למעלה