חברתי

../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo88.gifיש לי שאלה:]

כלללללללל הסניפים של צומת ספרים פותחים היום בשתיים בלילה את החנות בשביל למכור את הספר? אתם יודעים אולי אם הסניף ברחובות פותח?

ג'ייז אני צריכה עזרה שניה.

יש משפט כזה באנגלית, פיגר איט אווט, אין לי מושג איך כותבים את הפיגר במשפט, ניסיתי איזה אלף קומבינציות. it out ______ תודה מראש לינוי.

לאביייייייייייייייייי!../images/Emo41.gif

טוב, רק כי הוא עוזר לי מלא לאחרונה, והיום הוא עזר לי להתקין בבילון (אבי, אגב, עשיתי שוב התקנה, לא הלך.. חרא
) אז המון תודה! ורק כי ביקשת ממני יא נרקיסיסט!
לב|
לב|
לב|
לב|
לב|
לב|
לב|
לב|
וכ'ו.. אז אבי- אם אתה מקבל מחזור פעם ראשונה ואין לך את מי לשאול.. אני תמיד פה בשבילך..
לא, ת'אמת שאני באמת נורא נורא נורא נורא.. אוהבת אותך!
מדנדוש. נ.ב. ההפתעה שלך- מוצ"ש או ראשון, תלוי מתי אתה זמין בפלא.

אם את מתקשרת אליי עם ספוילרים... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תיזהרי ממני, אל תשכחי שאני יודע איפה את גרה.!
בלי ספוילרים בפלאפון.!!!

צלליות

New member
אנשים ../images/Emo124.gif הגיע הזמן... ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

גם אני עוזבת.
זה הפורום הכי נחמד ופעיל שיצא לי להיות בו אז תישארו ככה עד שאני חוזרת (חנוכה בע"ה) ולתמיד
שירה

../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif היו שלום, חברים, ותודה על הדגים. ../images/Emo23.gif

אני לא פורש, אני אחזור לפה מדי פעם.
[מדי פעם = כל הזמן!
] חח.. אני לא עוזב, אני רק קורא ומיד מגיע לכאן לדסקס. נמ.. מה רציתי להגיד? הא.. ממוצאי שבת... בפורום אני הולך לגלוש בעיניים עצומות. אני לא קורא מסרים! יש אנשים מגעילים שכותבים ספוילרים במסרים. הפלאפון מכובה, כדי לא לקחת SMSים. במסנג'ר - אתחבר מדי פעם, נצלו את הרגעים האלה בשביל לבקש סיכומים לפרקים/תרגום. כנ"ל אייסיקיו. א-ב-ל...!!!! אני תמיד עוזר במנסג'ר - [email protected] אייסיקיו - 345016952 פלאפון - תבקשו מדניאלה, נאמא או לינוי. [בנות, השמיעו קול כדי שידעו מי אתן...
] באמת שאין לי בעיה לעזור. יש לי גם בבילון [הגרסה המלאה, בלי ניסיון]. אשמח לשתף. כל מי שמעוניין - אני תמיד עוזר, אפילו אם אני עצבני או במתח או וואטאבר.
בשמחה!
אז... בינתיים אגיד לכם שבתשלום!
ומחר אני מתייצב מיד ב8.5 בסטימצקי ביהוד.

משמיעה קול. למרות שכולם יודעים מי אני.

ואבי- תדליק ת'פלא יא אידיוט>< אני צריכה אותך גם טלפונית..

אפילו לא קראת את המדריך בשביל לצחוק על זה!

ב"ה היו שלום,ותודה על הדגים. אחח.. [זה בחתימה שלי] גנב!|כועס| אבייייייייייייייייייייייייייייייייי כפרעליךךךךךךךךךךךךךךך השגת לי הפרק הראשון בעברית!!!!!!!!!!

:/

יש לכלב שלי עכשיו גם קטרקט בעין השניה :\ זה לא פייר
העיקר שהווטרינר המזורגג הזה לא שם לב לזה כשהיינו אצלו לפני שבוע!

ושאלה קטנה [תענו לפני שבת! ../images/Emo12.gif]

אם מחר אני פשוט אכנס לסטימצקי ואצעק: "הרמיוני... מתה... בספר הבא!!!!!" [ואני אשכרה מתכנן לעשות אתז ה.
] וכדי שנועה לא תרצח אותי - אני לא יודע אם זה אמת!!!! אין לי מושג אם הרמיוני מתה, אני פשוט חשבתי שזה יהיה מגניב לעשות את זה.
נכון אנשים יהרגו אותי?

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifחחחח

יהרגו... אני יודעת שאם אני הייתי נוכחת באותה חנות הייתי הורגת אותך מוות איטי ומלא ייסורים D:
סתםנו

InBaR 85

New member
בהצלחה לכל מי שקורא את הספר באנגלית../images/Emo70.gif

אני מקווה שאני אצליח להבין משהו

הגיע הזמן, אנשים...../images/Emo63.gif

אני פורשת זמנית מהפורום
ואני חייבת להודות שבחיים שלי לא נכנסתי לפורום יותר פעיל ומגניב מהפורום הזה. אני ממש אתגעגע אליכם
מחר
בשמונה
בדיוק
בסטימצקי
OMG
להתראות אנשים! אני אוהבת אתכם!

למעלה