חברתי

uw213

New member
לכבוד הספר השביעי

הנה לכם שיר שכתבי, שירת הסטיקר של הדג נחש, רק על הארי פוטר. מקווה שתאהבו. הכל בגללך, חבר דור שלם דורש שלום, תנו להילאיים לנצח. עם חזק עושה שלום תנו למסדר לכסח אין שלום עם ענקים אל תתנו להם שרביטים קוסמי זה הכי אחי גיוס לכולם, פטור לכולם אין שום ייאוש בעולם. יה הוגוורטס זה כאן מר-מרלין מאומן נו פיר, דמבלדור בעיר אין ענקים, אין פיגועים פאדג' מסכן קוסמים העם עם המשרד העם עם וולדמורט טסט בירכא קוסם אתה חסר אדון האופל, אנחנו בוחרים בך בחירה ישירה זה רע אדון האופל, אנחנו קנאים לך ימותו הקנאים כמה רוע (כמה רוע רוע) אפשר לבלוע (אפשר לבלוע לוע) רידל תרחם, רידל תרחם ברוך השם, אני קוסם ולכן... מדינת קסומה, הוקסמה המדינה מי שנולד הרוויח יחי דמבלדור המשיח מתחת למדרגות, יש ארון הארי שם מאז ולתמיד ומי שלא נולד הפסיד ארון אבות שלום סקרימג'ר דמבלדור צדק הנביא משקר צריך מנהיג חזק סחתיין על הכישוף, תודה על הבטחון אין לנו ילדים למלחמות מיותרות. דמבלדור עוזר לענקים סקרימג'ר טוב לקוסמים פושעי וולדמורט לדין אנחנו כאן כי הם שם קוסמים לא מפקירים התערבות בהוגוורטס מפלגת את העם מוות לגובלינים תנו למדונים לחיות מוות לענקים כמה רוע (רוע רוע) אפשר לבלוע (לבלוע לוע) מרלין תרחם, מרלין תרחם קוראים לי קווירל ואני מגמ מגמגם כמה רוע (רוע רוע) אפשר לבלוע (לוע לוע) מרלין תרחם מרלין תרחם ברוך השם אני קוסם ולכן... לכשף, לענות, לבלבל להרוג להקסים, להפגיז, עונש מוות, נו פיר. להשמיד, להכחיד, למגר לבער הכל בגללך, חבר

Gummy Bears

New member
חתימה משופצרת.

אני צריכה עוד טישו. הרבה טישו. הררים (!!!!!) של טישו.

KNS

New member
יש לחברה ולי תאוריה ../images/Emo58.gif

אולי דמבלדור לא באמת מת? אולי הוא יצר הורקרוקס (למרות שאני בהכחשה שהוא יכול להיות מסוגל לרצוח מישהו) לפני שהוא מת, וככה הוא לא באמת מת? אוי רק שלא יהיה מת
*אני כל כך חיה בהכחשות!*

EvyatarB

New member
../images/Emo58.gif אם את רוצה תשובה

אז קודם כל, הוא מת, סנייפ הרג אותו, שזה יהיה ברור. אבל, יש סיבה טובה לזה, אם את רוצה לקרוא, בבקשה: כשדמבלדור ענד את טבעת משפחת גונט, היה שלו נשרפה קליל, אם את זוכרת - מה טוב. סנייפ הציל לדמבלדור את החיים באותו לילה, אבל רק באופן זמני - נותרה לדמבי שנה לחיות. בגלל זה, דמבלדור תכנן עם סנייפ את מותו, והטיל על סנייפ את המשימה, כיוון שהוא היה צריך שסנייפ יישאר לצידו של זה-שאין-לנקוב-בשמו (
) גם אחרי מותו של דמבלדור.

antonays

New member
../images/Emo32.gif פ. פאטייל נשיאת הודו

סליחה שאני מפריע לכל ההיסטריה, אבל הייתי חייב לציין את זה..

legend kiler

New member
חדשות ערוץ 22 כלבות!

היה כתבה על ההשקה של הארי פוטר והם בטיפשותם מתחילים להקריא מי מת וחי הספקתי אחרי השם הראשון של המתים להחליש..

halloo

New member
לא יושעת אם זה מתאים לכאן

אבל רציתי לשאול אתכם ולשתף: לאלו שהחליטו שלא לשמוע/לקרוא ספוילרים ממקורות מידע שנוים, איך אתם מסתדרים עם זה? אותי אישית זה נורא מעצבן. אני קונה את הספר רק מחר, ועד עכשיו, ממש קשה לי להתאפק שלא לפתוח את הודעות הספוילרים בפורום וזה נעשה יותר גרוע, כי מעריב
פירסמו כתבה על מה שקרוה, מי מת,מי חי והאחים החמודים שלי לא מפסיקים לנופף בה לפני. מזל שהם איבדו את העיתון , עכשיו רק שאר לאיים עליהם, כדי שלא יספרו.

halloo

New member
*יודעת, *שונים, *קורה,* נשאר

אוף, כמה טמטום יש בי??

skaramoosh

New member
אני נוסעת לצפון

זה רק במקרה יצא ככה, אבל יהיו לי חמישה ימים נטולי ספויילרים, רק אני, הארי פוטר והקוויקשינרי. (וגם המשפחה כולל הדודים וסבא וסבתא, אבל זה לא רלוונטי) .אני בספק שעובדי הצימרים/מלון, גם אם הם קראו את הספר, יתחילו לזמר פרטי עלילה מכריעים בעודם מנקים את החדר או עובדים בחדר אוכל. מצד שני, לא יהיה לי שם מחשב

Yvaine

New member
OMFG!!!! (לא קשור לספר. זה אוף לחלוטין)

"את מלכה! אני אוהב אותך!" ^__________________________________________________________________________________^

הא, כן. בבקשה! ../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

מה, תמיד רציתי לשלוח לך SMS כזה, לא? oO

שאלה מעניינת..

עד מתי דיבורים מתוך הספר השביעי ייחשבו כספויילרים לגבי הודעות בפורום?

למעלה