היו שלום חברי !!! סתם. תהנו מהספר, אני אבוא לבקר פה כדאי לשאול שאלות, אבי- אם אתה קורא את זה ,- תתכונן , אני הולכת להקרצץ לך במסג'ר כי אני לא אבין כלום. וואי, אני צריכה לגמור עד מוצ"ש את כל הספר החמישי והשישי.. :9
שמעו, אני צריכה ללכת מכאן, אבל אני לא עושה את זה.. בסוף אני אתקל באיזה ספוילר ואתחיל לצעוק על עצמי (בלב כמובן.. אני *עדיין* לא סכיזופרנית).. בכל מקרה.. אני מנסה לבנות לעצמי רשימת אנשי קשר במסנג'ר וכמו שאמרתי, אני לא אכנס לפורום מהערב (אני מותחת את הזמן), ואני עלולה להזדקק לעזרה. אז המסנג'ר שלי זה [email protected] אני אודה לכם מאוד אם תוסיפו אותי (או לחלופין, תתנו לי את הסנג'ר שלכם
) וזהו, עכשיו אני רק צריכה לעבור את היום ומחר בשלום (אני עוד מעט אתחיל לתפס על הקירות מרוב לחץ וציפיה!!)
תראו מה השגתי... ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
קוויק-שנרי!
מעבירים על המילה, וזה מתרגם את המילה על צג קטן, נחמד וחברותי!
לא ידעת שיש אפשרות כזאת?../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif
כשאתה פתוח אותו ומגיע למסך של "סריקה באנגלית", כשיש מתחת מין פס כזה ו"המשך" ו"ניקוי", פשוט תלחץ על אנטר פעמיים, ותגיע למסך שיש בו את האותיות באנגלית כך שתוכל לכתוב את המילה במקום לסרוק אותה
יש סימנים כאלה שמייצגים אותיות, אפשר לסרוק אותם וליצור את המילה. אני חושבת שיותר נוח לסרוק את המילה, כי גם אם צריך לסרוק פעמיים או שלוש זה יותר מהיר מלהעביר לכל אות ולבחור. וכך גם אפשר לסרוק שורה שלמה בבת אחת