חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

|עוצמת עיניים ממש חזק כדי לא לקרוא את כל הספוילרים פה| זהו השרשור החברתי של הפורום. והוא מרגש אותי כי היום בערב הספר החארון יוצא, וזה מרגש אותי, וגם טורי מגיעה מחר, ובקיצור, אני ממש מתרגשת וכולי בסרטים של לצאת מהבית ולקרוא עיתונים ולהקשיב לרדיו ולדבר עם אנשים. בקיצור, הבנתם את הפואנטה? זה המקום לשתף אותנו בכל המחשבות, הגיגים, סיפורים, חוויות או דברים שכאלה שאינם קשורים לנושא הפורום (הארי פוטר, למי שפספס במקרה), ולזכות בתמיכתנו האינסופית. או משהו. הנכם מתבקשים לשרשר כל הודעה
ית לכאן, ולא לפתוח הודעה חדשה / לנצל"ש דיון קיים, בפרט לא את
אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. וקחו בחשבון שתקופה מאוד מאוד עמוסה באה עלינו, ואנחנו נהיה פחות סבלניות. אז שרשרו. כל תאוריה או ספוילר לספר השביעי יש לסמן בכותרת. ספוילר - באייקון
ותאוריה באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו!!
עכשיו, תקשיבו לי טוב. אני באמת בפאראנויות. ואני לא רוצה שאנשים שיכנסו לכאן יהיו בפאראנויות גם, זה לא הוגן כלפי אף אחד. אנחנו לא רוצות למחוק הודעות, וגם אם נמחק, זה כבר לא יעזור למי שנהרס לו הספר. אז עשו טובה לאנושות, תמצאו את המקום הטוב בנפשכם, וסמנו!!! תודה. שרשור זה קופץ
. אנא, הקפיצו אותו במידת הצורך. אם הוא לא קופץ (עברו 72 שעות מרגע פתיחתו), פנו אלינו, כמו שעשו זוהר ואבי, ובקשו מאיתנו לפתוח חדש. תודה, וסופשבוע נעים, מרגש, מסעיר ומלא בהארי פוטר לכולנו!!

or19951

New member
סוף כל סוף! אני ראשון!../images/Emo163.gif

הסינים המפגרים הוציאו את הספר לפני הזמן

Jemma7

New member
מפגרים../images/Emo46.gif

בטח מעכשיו כבר יתחילו להתעופף ספוילרים ברחבי הרשת

יש לי שאלה ->

כמה עולה הספר?
כי באתר של סטימצקי רשום שמזמינים את הספר ב120 במקום 200, אז בחנויות הוא עולה 200?

תראו, תראו, תראו!!! ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

יש לי את הספר המלא במחשב, ו... תראו מה יצרתי!
זה נראה כאילו וולדמורט והארי מנסים להגיע אל הספר! ><
שבתשלום!

ברגע זה התחלתי לשנוא אותך מוות!

1. יא קורא ספויילרים לפני הזמן שכמוך- גם אם זה באמת אמין 2. כלל מספר 1! לא קוראים ספרים במחשב! זה לא בריא לעיניים! 3. יא בוגד ברולינג. התאכזבתי ממך..

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif

אני גם הורדתי אותו היום, אבל בסוף החלטתי לא לקרוא אותו ומחקתי.... זה הורס :[[

איזה כיף זה../images/Emo108.gif

כשאנשים מגזימים וחוסמים אותך במסנג'ר רק כי אתה מספר על שורה אחת לא קשורה ומטומטמת מהספר

מה הבעיה שלך?

אני לא מעוניין לדעת כלום על הספר. במלוא מובן המילה. וכן, חסמתי אותך רק בגלל שורה אחת לא קשורה ומטומטמת. אם יש לך בעיה עם זה - תבוא אליי במסרים, לא בחברתי.

ZoHaRoT

New member
הו, יופי! תודה!

אמממ.. אז אנשים יקרים, אני אנטוש את הפורום עכשיו... הספר עוד מעט יוצא ויהיו עוד יותר ספויילרים ממה שיש עכשיו ואני פשוט לא אעמוד בזה. אז אני הולכת לי לשבועות על גבי שבועות עד שאגמור את הספר... וזה ייקח זמן
ביי ביי!!!!

למעלה