חברתי

סמיילי8

New member
הסטימצקי אצלינו לא פותחים במוצ"ש בכלל..

אני צכה לחכות עד יום ראשון .. חרא

Gummy Bears

New member
בהחלט אחד הטובים!

בקורס היו כמה אנשים טובים שניסו לשחזר את זה, אז הייתי דמבי, כי הם ביקשו נורא יפה.
("סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ..." "דמבלדור!" "סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ..." "דמבלדור!" "סנייפ, סנייפ..." "רון וויזלי!" ~שתיקה~ "נאמא?" "כן?" "שלוש נקודות!" "אה, כן. דמבלדור!")

צלליות

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרבה זמן לא צחקתי עם דמעות!!

Naama48

New member
ענק../images/Emo6.gif

נשבעת לכם בחיים לא צחקתי מסירטון ככה

מה יא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני יכולה לראות את זה שניייים../images/Emo96.gif

זה ממכר. סנייפ, רון, סנייפ, רון, סוורוססנייפ-רוןוויזלי דמבלדור! האריפוטהאריפוטרהאריפוטר!!!

YaYa07

New member
LOLLLLLLL

מתוך ביקורת על הסרט: לא, זהו אינו קוסם אופל חדש אלא הזמן, זה שביגר את דניאל רדקליף עד לנקודה שבה הוא יכול להתפשט ולעשות דברים מגונים עם סוס, אבל כבר קשה יותר לשבץ אותו בעולם שבו יש אנשים שעושים קסמים מגונים עם עז. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3427105,00.html משעשע למדי הייתי אומרת, אבל אם מה שהוא אומר נכון- אז הסרט בהחלט יהיה מאכזב. פרידה עלובה מהאחים וויזלי!? זה כאילו- הקטע הכי אדיר בכל הספרים (אולי חוץ מ'אין צורך לקרוא לי אדוני').. וממה שהבנתי הם כנראה עושים מה שהם עשו בספר השלישי, דוחסים את כל הספר ליום אחד (בסרט הכוונה, זה יום אחד בלבד) והורסים כל קטע יפה (עלבונו של סנייפ#%$^). כשאני קוראת את הספרים, התאורים של רולינג כל כך עשירים שאני פשוט יכולה לדמיין שצנות שלמות בראש שלי, אז איך לעזאזל הם מצליחים להרוס את זה כל כך?!

אני ומעין המנהלת ../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

התראיינו לכתבה שתפורסם מחר בY-net. מי עוד התראיין לזה? מירב אמרה לי שהיו עוד 4 לפניי, ויש לה עוד 5 שיחות אחריי.

The T Shirt

New member
הייתי אמור להתראיין

אבל לא הייתי זמין בזמן הראיונות.. או וול

ZoHaRoT

New member
זו תהיה כתבה בלי ספויילרים?

ואתם תהיו נחמדים ותתנו מחר קישור נכון?

יואו חבל לי לאללה!

כ"כ רציתי להתראיין. בתור.. חתיכת פריקית מטורפת על הארי פוטר שכמותי. אני כורעת ברך כל יום לפני השינה מול הספר השישי שלי, ומתפללתXD זה חולני.

למעלה