חברתי

The T Shirt

New member
אני גם רוצה! ../images/Emo9.gif

סיימתי היום שיעור 13
בסוף ספטמבר יהיה לי 17, ובעזרת השם, אני אוציא רישיון.

אמה ווטסון הרסה לי את הספר( אני חושב ../images/Emo58.gif

היה עכשיו ראיון איתה בערב טוב עם גיא פינס המראיין שאלה אותה:" אתה לא יודע ת מי הולך למות?" היא עונה לו שלא, אבל יש האקר שטוען שהוא ימות. עעד כמה זה נכון ?

InBaR 85

New member
../images/Emo41.gifמחפשת עזרה בתירגום../images/Emo41.gif

אז אחרי שחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי כלום בפורום וגם באינטרנט מין מילון קטן עברי-אנגלי, עם מונחים בסיסים של הארי פוטר, בשביל שיהיה לי קל יותר לקרוא את הספר השביעי, החלטתי שזה חסר טעם והתחלתי להכין מילון משל עצמי
אספתי מושגים מהספרים וגם מהאינטרנט והעלתי את הכל למחשב[המונחים כולם באנגלית]. נתקלתי בבעיית תירגום קלה,יש מילים שאני פשוט לא מכירה שם ותהיתי אולי מישהו שקרא כבר את הספרים באנגלית, מכיר ויכול לעזור לי לסיים את הפרויקט הקטן שאני מנסה לסיים
ולבסוף לעלות אותו לפורום.. אז מי שיכול לעזור לי,מוזמן לשלוח לי מסר
. תודה רבה רבה

InBaR 85

New member
וכמובן ששחכתי לינק למסר../images/Emo3.gif

|הלניק|http://www.tapuz.co.il/Inbox/newMsg.asp?msgTo=InBaR%2085&loginPass=1|סלינק|

שירה 94

New member
אני שוקלת גם לקרוא את הספר באנגלית..../images/Emo3.gif

זה מחשבה שעלתה בראשי לראשונה היום..!!! כן, כן.. המסרים שלי לא עובדים טוב אז חשבתי שאולי תוכלי לשוח לי תמילון מושגים שעשית (ואני מעריכה את זה מאוד..) לאיימל[email protected]..אני ממש אשמח..

InBaR 85

New member
אני הולכת לעלות את זה לפורום../images/Emo70.gif

אבל את חושבת שאת תוכלי לעזור?

שירה 94

New member
אני אישית..לא..אבל אם תביאי לי מילים אני

יכולה לנסות אצל אח שלי..הוא אמור להיות טוב בזה..

shiri93

New member
טוב אז,

החלטתי שעד שאני אסיים לקרוא את הספר, אני אנטוש את הפורום בגלל הספויילרים X_X. [מיומשישי.. ><"] תמיד אפשר למצוא אותי במסנג'ר. ^^

shiri93

New member
לא ממש נראלי שבמהרה..

האנגלית שלי דיי טובה, אבל ייקח לי זמן לסיים את הספר.
תודה.

ZoHaRoT

New member
אני גם נוטשת מחר... אשאר רל לשרשור ה"מחר"

ואנטוש לאיזה חודש... ביי לך!

../images/Emo45.gifכנ"ל.../images/Emo63.gif

רק אני מה זה פוחדת שיהיו ספויילרים ב"מחר
"
אבל אני אעזוב לקצת פחות מחודש, נראלי לפחות
יאיי! היום אני הולכת לראות את הסרט! אני מתרגשת, ואני אהיה ממש מאוכזבת אם הם לא יעשו את הOCCLUMENCY כמו שצריך, וגם את הקרב של וולד'+דמב' בסוף

../images/Emo63.gif../images/Emo124.gifחברי פורום יקרים!../images/Emo124.gif../images/Emo63.gif

האמת שהרגשתי צורך לכתוב ת'הודעה הזאת.. כי מחר בלילה כבר כולנו נדע את הסוף, והפורום יהיה קצת שומם (כולם פורשים עד שיסיימו לקרוא).. אז קודם כל- אתם הפורום הכי שולט בתפוז, ואני מתה עליכם!!
ואיך רייצ'ל ב"חברים" אמרה? "איטס אנ אנד אוף אירו!" ואכן כך הם הדברים. אז.. מיום שבת.. אני די אעזוב את הפורום.. אקווה לקרוא באנגלית ולמצוא אתכם במסנג'ר בשעות לא סבירות כדי שתעזרו לי עם האנגלית הזאת.. אוהבת אתכם הכי בעולם, ובאמת שזה מכל הלב! דני.

Gummy Bears

New member
אפשר להתפקצץ לשנייה?

כן? תודה. ובכן, ~כחכוח סמכותי בגרון~ דניאלהההההההההההההה!!!!!!!111111111111111111111
כן, סיימתי. אני לא מספידה את הפורום עכשיו, כי אני בטוחה שהוא יחייה הרבה אחרי שכולם יגמרו לקרוא, אבל זה באמת הפורום הכי הכי בתפוז. בהצלחה לך עם האנגלית
, ונתראה בשמחות, לוויות, בריתות והשקות ספרים. (אה, ושלחתי לך מסר. פתחיפתחי נא.)

למעלה