חברתי

gurke

New member
אני מייעץ לך להתעניין ../images/Emo3.gif

יש דברים מאד מעניינים שעדיין לא מגלים כלום..אבל גורמים לך לרצות את הספר אפילו יותר

במה להתעניין? משהו כמו מה?.....

אני כבר מתחילה להתחרפן מזה שעוד כמה ימים הוא יצא ואני לא החלטתי מה לעשות!... אז רגע, במה להתעניין? אני פוחדת מהשרשורים של הספויילרים.

shiri93

New member
אז תתעלמי מהשירשורי ספוליירים. :]

לכי רק על השירשורים חברתיים וכו'. ובעיקרון אני חושבת שחבל ל'נטוש' ת'פורום עד שהספר ייצא בעברית. :) ובקשר אם לקרוא באנגלית או לא, אמרת שאנגלית שלך יחסית טובה מאוד [ושהפרק הראשון היה משעמם], תקראי ספר אחר :] (או שתדלגי לפרק הבא? :0) בקיצ, תעשי איך שבאלך. ^^.

Jemma7

New member
תקראי, זה מה שאני עושה../images/Emo3.gif

למרות שהאנגלית שלי נורא נורא צולעת, אני אשב יום יום עם מורפיקס ואתרגם את הארי. כי עד חנוכה בלי הפורום זה יותר מדיי בשבילי
. ותאמיני לי, זה מה זה עוזר לאנגלית. אחרי שקראתי את 'אן שרלי' לפחות שבועיים לא הפסקתי לתקוע סלנג קנדי בכל משפט שני

XDDD ../images/Emo6.gif

סלנג קנדי....XD אני לא יודעת מה לעשות..כי חשבתי לבקש את זה מההורים ליומולדת (כבר הייתה
) ואז אם הם יראו שנטשתי את הספר הם יתחילו עם כל ה- "למה את לא קוראת??...היית מבקשת משהו אחר" וכל הבלהבלהבלה שלהם. אני כרגע בסוג של חוסר אונים!

Jemma7

New member
תקראי!

תעשי מה שאני עושה. קוראת את הספר באנגלית, מקבלת את התמונה הכללית עם עיוותים קלים ואי הבנה של הבדיחות, ואח"כ קוראת את התרגום ונהנית מהספר באמת. הכי נוח!

hodik

New member
אני קראתי את כל הספוילרים!

מתה על ספוילרים... אין מבצ שאני יקרא את הספר באנגלית ,זה ישבור לי תשנים,או יצמיח לי יבלות בשכל או משו כזה...ועד שיצא בעברית יקח איזה מאה שנה, אז החלטתי לקרוא את כל הספוילרים!עד שייצא בעברית אני כבר יספיק לשכוח, את הספר השישי כבר שחכתי נראה לי אני יקרא אותו שוב...

YaYa07

New member
הגעתי למסקנה

שזה לא עד כדי כך קשה לא לקרוא ספוילרים. כאילו, כבר אמרתי- אני בגישה של "חיכיתי כל כך הרבה זמן, אני אוכל לחכות עוד כמה ימים". ובאמת, רק ימים ספורים, אין לי שום סיבה לקרוא את הספולרים. אני רוצה לדעת מה קורה בזמן אמת...

gurke

New member
עוד שלושה ימים!!1!!

(אני מתייחס לשישי בערב כמובן) ךכחי'תקמכשגךכישלדגעגכדשגדכשככעשכדעשכעשעששכקעשכעשךיעחכיתשמצכ

סמיילי8

New member
אוףףף איי וונט טו דאיי!!!

אני לא יכולה כבר!! שהספר הזה יצא כבר!! החלטתי בסוף לקרוא באנגלית, למרות שאנלא אבין כלום....1 אני אתחיל לקרוא ביום ראשון כי הסטימצקי הדפוקים האלה לא פותחים במוצ"ש ! אוחח ואין לי עם מי ללכת לסרט :[

uw213

New member
עזיבה זמנית

לאחר שככל הנראה יש אישור שהספולרים האחרונים אמיתיים, ולא יכולתיל התאפק ופתחתי כמה (למזלי אלה לא היו ספויילרים רציניים, הם לא ממש הרסו לי), אני עוזב את הפורום עד שאני אגמור את הספר. אם אני אכנס אני פשוט לא אוכל להתאפק. הצטרפתי לפני שלושה חודשים, ואני חייב לומר שזה אחלה פורום. להתראות.

למעלה