חברתי

Shiri from the block

Active member
תגידו../images/Emo12.gif (ומצטערת אם זה כבר נכתב פה פשוט אני בבסיס כבר שבוע וחצי ולא היה לי הזדמנות לעקוב) מישהו שמע על האירוע הזה שמתכננים לעשות שישי הבא בנמל תל-אביב? ואם כן מישהו מפה מתכנן ללכת? כי לי זה נשמע כמו אירוע מזה מגניב! אני בטוח יהיה שם!../images/Emo13.gif רציתי לדעת אם יהיו עוד כמוני שיבואו../images/Emo3.gif

סמיילי8

New member
גמאני..

לא מצאו חור יותר טוב לעשות את זה באמת..? .. :[ אין מצב שאני באה. חרא.צריך להיות ממש שווה.

Guid

New member
סתם לדעת: מה יש שם?

אני בכל מקרה לא אוכל להגיע, זה יום שישי... אני דתי...

Freemee

New member
גם אני רוצה לדעת../images/Emo66.gif

מה יהיה שם באמת? לא כתוב על האירוע הזה בשום מקום? שום תוכניה או משהו. והכי חשוב, אם אני מגיע לשם, אז אני לא צריך להזמין את הספר מראש? אני יכול פשוט לקנות שם בלילה? או איך זה פועל? כי אני רוצה לדעת כבר אם להזמין מהאינטרנט או לא.. (כי אם אני אזמין ואחרי זה אני לא אוכל לקבל את הספר באותו יום זה לא שווה ואני לא אקנה פעמיים...)

סמיילי8

New member
זה במוצ"ש!!

גם אני דתיה.. הבעיה היחידה שיש זה ששבת יוצאת מאוחר...אז לא נספיק לנסוע ולהיות שם הרבה זמן. אבל אתה יכול לצאת איזה 10 דק' אחרי צאת שבת..

InBaR 85

New member
אני לא מאמינה על עצמי..

כל השנה הייתי בטוחה שאני מחכה לגרסה העברית של הספר,אבל שלשום החלטתי לקחת את הספר השישי באנגלית והיום בספונטניות גמורה הזמנתי את הספר בגרסה האמרקאית

E u r o s t a r

New member
את לא היחידה

גם אני זו הפעם הראשונה שאני אקרא את הספר באנגלית אבל אין ברירה ספוילרים ספוילרים זה מפחיד מידי מספיק הרסו לי על סיריוס אני לא אתן שיהרסו לי את זה אז אני אקרא באנגלית ליתר ביטחון :]

InBaR 85

New member
הרסו לך על סיריוס?

איזה באסה..לי על דמבלדור.. אני בתמימותי נשארתי בפורום ומישהו כתב בנושא של ההודעה: דמבלדור מת! סנייפ הרג אותו.

למעלה