חברתי

Lord VoIdemort

New member
כנ"ל

ספר אחרון, מי שיהרוס לי אפילו שזה באנגלית יקבל דפיקת ספר של 700 עמודים בראש על הצד (מניסיון, זה כואב.)

Freemee

New member
גם לי!!!

לא נהרס לי בגלל שקראתי בעברית במקום באנגלית. קראתי את הספר השישי שבועיים אחרי שיצא ובטיפשותי הייתי בפורום או באינטרנט בכלל והרסו לי המניאקים

אז אני חיכיתי לעברית

אני עוד לא הייתי בפורום.. וחברות שלי המפגרות החליטו לגלות לי ולהרוס.. והכי מעצבן בכל זה- זה שהן בכלל לא קראו את הספרים!

wine forever

New member
=] אנגלית זה טוב =]

אני קוראת את הספר השישי עכשיו באנגלית, כדי להיכנס לזה... אני רוצה להבין מה יהיה כתוב ולא להתלהב מזה שיש לי ספר באנגלית שאני לא מכירה, אז צריך להתרגל לקרוא באנגלית XD בוהצלחה =]

פופו9

New member
אני את הראשון באנגלית!

בגל שאין לנו הארי פוטר אחר באנגלית..

דניעל

New member
גם לי... הפורום הזה... ../images/Emo3.gif

וגם אני שלחתי אתמול ינשוף אלקטרוני בהול לחברה שלי והזמנתי את הספר שהיא הזמינה לקריאה מיד אחרי שהיא ואחותה מסיימות... יקח זמן, אבל גם אני אקרא את הגירסה המקורית, כפי הנראה...

Guid

New member
תארו לכם...

שמחר בבוקר אנחנו קמים ומגלים שבסה``כ עבר רק שבוע מאז שיצא הספר השישי? פשוט, כל הקטע הזה של עוד-6-ימים-יוצא-הספר-האחרון זה נשמע הזוי מדי...

InBaR 85

New member
זה באמת לא נשמע מציאותי../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה שהגיע היום
[זאת אומרת שעוד שישה ימים יגיע היום
]

sexyvampire

New member
על ההשקה של הספר..

אבא שלי אמר שהוא שמע שגם בחיפה אבל הוא לא בטוח איפה.. יש בכלל בחיפה?
תודה.

תגובות:

1. איזה מזל שלא באתי!
הייתי מנודה לאללה.. 2. מעיינו'ש! D: מה קורה בובה? 3. דרור! אי אפשר לזהות אותך! יפה לך מדי א'! (או שזה ב'? או א'? לא זוכרת
) 4. ערן? לינוי? תזכירו לי ניק כי אינלי מושג מי אתם S: 5. אבי יצאת כוסון שם D: *מתכוננת להתקף נרקיסיזם*

../images/Emo46.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

כל הזמן הזכרתי אותך לשבח, וחבל שלא באת, כי היית מרימה את המפגש לשמיים. |נזכר-מה-עשינו-ביטבתה-במפגש-הקודם-עם-נועה-והמלצר-החתיך|
ערן = מארס3. לינוי = שרלוט |משהו|. תודה.

חיחיחי *מוחמאתשחבל*

אני אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך???
אבל אכן היה קטעים עם המלצר, והוא לא היה כזה חתיך!!
אני אבוא אולי בחנוכה, אחרי שאני אקרא ת'שביעי. כי אני תכף עוזבת להזכירכם..

למעלה