באמת? וזה לא יקר? [240 שקל..]
ש שירה 94 New member 5/7/07 #174 כמעט טבעתי בקיאקים בטיול נוער של המתנ"ס אני מאחלת כאן לכל מי שרוצה להישארה בחיים..שבחיים לא יימצא את עצמו מחוץ לקיאק בדיוק שהוא הגיע למפל..זה מזה כואב..זה כאבי תופת.. באמת
כמעט טבעתי בקיאקים בטיול נוער של המתנ"ס אני מאחלת כאן לכל מי שרוצה להישארה בחיים..שבחיים לא יימצא את עצמו מחוץ לקיאק בדיוק שהוא הגיע למפל..זה מזה כואב..זה כאבי תופת.. באמת
צ צלליות New member 5/7/07 #181 ווווואוו! הכל נהיה לי פתאום הרבה יותר גדול! (במסך. ההודעות, הכתב, העיגולים, בקיצור ה-כל) אני חושבת שלחצתי על משהו בטעות אבל אין לי מושג על מה.. יש למישהו מושג איך הופכים את זה לנורמלי בחזרה?!
ווווואוו! הכל נהיה לי פתאום הרבה יותר גדול! (במסך. ההודעות, הכתב, העיגולים, בקיצור ה-כל) אני חושבת שלחצתי על משהו בטעות אבל אין לי מושג על מה.. יש למישהו מושג איך הופכים את זה לנורמלי בחזרה?!
י ירדושששש New member 5/7/07 #183 כן ../images/Emo11.gif יש לך בעברית? יופי. את לוחצת בשולחן עבודה על עכבר ימני מאפיינים הגדרות (שזה בסוף) אז יש לך מן גרף כזה שהוא נקרא רזולוציית מסך ואת משנה (רגע אני אצלם לך) ואישור. התמונה
כן ../images/Emo11.gif יש לך בעברית? יופי. את לוחצת בשולחן עבודה על עכבר ימני מאפיינים הגדרות (שזה בסוף) אז יש לך מן גרף כזה שהוא נקרא רזולוציית מסך ואת משנה (רגע אני אצלם לך) ואישור. התמונה
י ירדושששש New member 5/7/07 #184 ../images/Emo6.gif עשיתי את כל הסימנים הפוך!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif עשיתי את כל הסימנים הפוך!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
י ירדושששש New member 6/7/07 #188 ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif
L Looking4CoolName New member 6/7/07 #190 בלי קאפס לוק. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif רק ללחוץ על קונטרול ואז לגלגל את הגלגלת של העכבר.
בלי קאפס לוק. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif רק ללחוץ על קונטרול ואז לגלגל את הגלגלת של העכבר.
L Looking4CoolName New member 6/7/07 #192 אז אין לי מושג. |:../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif תשאלי בפורום 99. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=99
אז אין לי מושג. |:../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif תשאלי בפורום 99. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=99
L Looking4CoolName New member 6/7/07 #199 יש לנו מחשבים שונים... |מרים גבה|../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif
צ צלליות New member 6/7/07 #200 תודה ../images/Emo13.gif חח אבל זה הסתדר לי כבר... פשוט כיביתי את המחשב והדלקתי בחזרה.. בכלאופן תודה |4u|
תודה ../images/Emo13.gif חח אבל זה הסתדר לי כבר... פשוט כיביתי את המחשב והדלקתי בחזרה.. בכלאופן תודה |4u|
G Gummy Bears New member 6/7/07 #194 הקורס היה החוויה הכי מדהימה אי פעם. ואין מילים לתאר את האושר והגאווה שלי כרגע. אני לא אשכח את השבועיים האלה בחיים. (ובנימה מלודרמטית זו, הלכתי לראות שרק3 עם אמא. היו שלום!)
הקורס היה החוויה הכי מדהימה אי פעם. ואין מילים לתאר את האושר והגאווה שלי כרגע. אני לא אשכח את השבועיים האלה בחיים. (ובנימה מלודרמטית זו, הלכתי לראות שרק3 עם אמא. היו שלום!)