חברתי

המסכה3

New member
מזל טובב../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

צלליות

New member
מזל טוב!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo79.gif../images/Emo49.gif

שומו

New member
שרי, עשית לי את היום../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

שמחתי מאוד לדבר איתך, ואני אשמח אם זה יקרה שוב. זה נכנס אצלי להיילייטס של הזמן האחרון
.
תודה רבה
אני אוהב אותך

הלוהלו. שרי אישתי.! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

וחוצמזה - האם שרי חייב להישאר? אפשר לקיים את מה שדיברנו עליו בועידה?

the ror

New member
אם כבר תאונות צבאיות...

נעלמתי להשבוע כי הייתי באימון חיילות כל השבוע...אלוקים ישמור כמה זבובים היו שם...ואיזה חום...וכמה ג'יפה כל יום... בקיצור, היה טוב וטוב שהיה, התגעגעתי...

כחולות - ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

החברתי ארוך, והוא צריך להפסיק לקפוץ היום ב-5 בצהרים. בחייאת', אל תנעצו אותו שוב, זה כ"כ ארוך ומייגע..
תנו לו לרדת עמוד או שניים [או שלוש, או ארבע!#%]...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתייעצות דחוףףףףף!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לקרובת משפחה שלי יש תכף יומולדת והבטחתי לה שאני אקנה לה את השטיח המרקד. עכשיו חיפשתי בכפר השעשועים ובאינטרנט ולא מצאתי שומדבר!!!! התחלתי לחפש באנגלית (באתרים האלה שמוכרים ישירות מהרשת) וזה דווקא מצא לי. לקחתי משם 2 אתרים שנראים לי די בסדר- שטיח מרקד שכולל את השטיח, ואת כל מה שצריך להתקין במחשב.. מה שזה לא יהיה. אז רציתי לשאול: 1. האם באתרים שמצאתי (תכף אני אביא קישורים) אפשר לקנות את זה? אין סיבוכים..? זה לא שולח סחורה דפוקה וכאלה? 2. מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות ממנה? (כי אני מעדיפה לקנות מחנות, שאני רואה את זה, אפשר להחליף וכד'..) 3. האם השטיח המרקד זה באמת כיף? (אני שואלת את מי שיש לו אחד כזה.) 4. האתרים האלה שמוכרים את זה.. זה לא חיקוי זול ומעפן או משהו נכון?
חחחח זה היה נושא מוזר לשאול עליו אבל תודה לכם מראש! *הנה הקישורים לאתרים: AMAZON- |לינק|http://www.amazon.com/Sony-Playstation-Dance-Pad-Revolution/dp/B0000AV7GB|סלינק| E-BUY - |לינק|http://www.e-buy.co.il/sg_product~dancepad1~5065~0.htm|סלינק| מקווה שזה עשה קישור...
תודה לכולם!

צלליות

New member
בטח

1. אין לי מושג 2.יש את השטיח במלא חנויות כמו הפנינג וכאלה.. 3. לי יש את המשחק של הסוני לא של המחשב אז אחרי ששיחקתי ממש הרבה זה כבר לא ממש מעניין (כי אני מכירה כבר את כל השירים והצעדים בע"פ) אבל שמעתי שבמשחק של המחשב אפשר להוריד שירים חדשים.. תשאלי בחנות

למעלה