חברתי

חברתי../images/Emo28.gif../images/Emo60.gif

את כל הודעות האוף טופיק שבפורום יש לשרשר לכאן. הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב, ישורשר ואו ימחקו על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. שימו לב, זה שרשור אוף טופיק, לדברים שלא קשורים לפורום. שאלות קטנות על הארי פוטר יש לשרשר לשרשר הנצל"שים. נא לא לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים. --- הממ אגב, חזרתי מפולין! תודו שהתגעגעתם.

הבטחתי ועתה אקיים

לפני כמעט שבוע הודעתי שיש לי פסים כחולים(!). יום אחר כך לצערי נכנסתי לבריכה, ונעשה לי שיער ירוק(
), אחר כך הוא נעשה גם אפור, אבל זה לא משנה. הקטע הוא שחימצנתי, ועכשיו אני באמת פקצה (
). לצערי לא ממש צילמתי את הפסים הכחולים (רק עם שיער אסוף שלא רואים), אז אין לי הוכחה ממשית לשיער הכחול והיפה שהיה לי (אווו הבושה הבושה) לצערי אתם תצתרכו להסתפק בשיער הבלונדיני ולדמיין אותו כחול

לצערי לא

אבל לא נורא, כי במילא הייתי צריכה לחמצן את הכחול בשביל לחזור לבצפר ועשו לי את זה+ פן חינם.

ToryMaster

New member
בבה.

רק נקודה למחשבה, את לא פקאצה עד שאת לא מתנהגת כמו מטומטמת [ככה בגדול, כמובן שיש עוד נקודות], ושום שיער לא ישנה את זה.

אבל לצערי אנני נראית כמו אחת

לפחות לפי החברות שלי. למזלי אני עדיין לא מטומטמת. משפט אדיר בנושא: "זה שאני מטומטמת, לא אומר שאני בלונדינית"

../images/Emo46.gif

מעולה... אני מחכה לך שעות על גבי שעות: "כן, הנה ליאת צריכה להגיע!" כל החברים שלי מחכים לך: "כן, הנה! מיד! סניף פ"ת בדרך..." ופתאום עידו או עידן או משו כזה בא ואומר שהוא בכיתה שלך ואת לא יכולה לבוא.
התאכזבתי...
לא, סתם
חופשי, מקווה שנהנת בשינה.
אגב, היה כזה מדהים ביהודסטוק-אימה
זה היה מטורף
והיה שם חדר סיאנס וחדר עינויים וזולה [
] ומרתף מוזר כזה ומבוך מפחיד... ה' ישמור, היה ממש מאגניב
וריקודים וזה.
לא, לא רקדתי.
ניסו להתחיל איתי ילדה אחת ושני גברים.
מוזר, הייתי כ"כ טוב בתחפושת???
טוב, די. אוך, היה בפולין? שמעתי מאביהו שהיה ממש מרגש.
הייתם באותה הטיסה?
איזה מאגניב
אדיר

למעלה