לא הבנתי...
T ToryMaster New member 17/3/06 #50 שימי לב יחידה ב4.15, ואילו שתי יחידות ב10, זה יותר מכפול במחיר. לא ממש מבצע, הא?
L Looking4CoolName New member 15/3/06 #17 ../images/Emo18.gif קצת סוטה. ../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif "קצת סוטה"?! לא, אבל זה חמוד.
מ מה יא New member 17/3/06 #56 אני גם רוצה../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif רציתי להתחפש ללוח מודעות (לא הלך בסוף ><) אז אספתי לי מודעות מצחיקות כאלה
אני גם רוצה../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif רציתי להתחפש ללוח מודעות (לא הלך בסוף ><) אז אספתי לי מודעות מצחיקות כאלה
ס ספירלי1 New member 15/3/06 #19 ברוכה השבה!../images/Emo3.gif ב"ה אני חדשה פה חחחח... מקווה היה לה חוויה חזקה! <כי אי אפשר להגיד שזה מהנה אז..>
ברוכה השבה!../images/Emo3.gif ב"ה אני חדשה פה חחחח... מקווה היה לה חוויה חזקה! <כי אי אפשר להגיד שזה מהנה אז..>
L Looking4CoolName New member 15/3/06 #18 הטימטום חוגג... ../images/Emo3.gif זה בפורום כלשהו בתפוז סיפור אמיתי... לא להאמין שדברים כאלה באמת קיימים.
הטימטום חוגג... ../images/Emo3.gif זה בפורום כלשהו בתפוז סיפור אמיתי... לא להאמין שדברים כאלה באמת קיימים.
ע עצת עבות New member 15/3/06 #45 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי את המיתוס על הילדה ההיא בכיתה ב' וחברה שלה, גדול !
L Looking4CoolName New member 15/3/06 #23 וואו../images/Emo70.gif אחותי קנתה ת'תמונה הזו עם מסגרת והכל, אבל בענק, לחבר שלה/בעלה. איזה מדהים זה...
וואו../images/Emo70.gif אחותי קנתה ת'תמונה הזו עם מסגרת והכל, אבל בענק, לחבר שלה/בעלה. איזה מדהים זה...