חברתי

M r s Black

New member
כאילו, סרטי דיסני אחרים הם כאלה

יצירתיים בעלי טוויסט מפתיע?

M r s Black

New member
כן, תראו את החיה המכוער הזה,

בל בחיים לא תאהב אותו
יכול להיות ששנונים\מצחיקים\טובים יותר (וזה כבר ממש עניין של טעם אישי...) אבל צפוי? אל תגידי לי שחשבת שיגלו שהנעל של סינדרלה בכלל עשויה מברונזה

G e o r g i a

New member
זה מה שמיוחד בפוקהונטס...

שהוא שונה מכל שאר סרטי דיסני (שגם עליהם אני מתה, כן?). בקיצור, נסכם בזה שאני מאוהבת בסרט, את ממש לא וזהו. העיקר שיש לנו את "ספר הג'ונגל" כמכנה משותף.

G e o r g i a

New member
הוו...../images/Emo99.gif

בת הים הקטנה, צעצוע של סיפור, אלאדין, הרקולס (!!) עליסה בארץ הפלאות, מולאן (במיוחד הקטע שבו היא מטפסת על העמוד!), וגם את השועל והכלבלב (אני לא מסוגלת לראות אותו יותר מדי, אבל הוא תמיד מאוד מרגש אותו. במיוחד הסוף
). ויש עוד הרבה הרבה עוד סרט שאני אוהבת של דיסני, למרות שהוא לא מצוייר, זה "המסע המופלא הביתה"

G e o r g i a

New member
אה, וקבלי ציטוט:../images/Emo40.gif

"אז מה עושים עכשיו?" "לא יודע."
אם זכרוני אינו מטעני, ככה זה הולך. כל פעם שמישהו בסביבתי שואל את השאלה הזאת הראש שלי תמיד עונה "לא יודע" ונזכר בספר הג'ונגל. אני הולכת לראותתתת! בייייי נ.ב: דבר אחרון חביב בנוגע לפוקהונטס - את אומרת שזה צפוי שהיא וג'ון סמית יתאהבו, אז...כאילו, ברור שזה צפוי. זה הקטע של הסרט. אפשר לראות את זה על האריזה של הקלטת וכל הפרסומות. מן הסתם שהם יתאהבו.... טוב, אני לא מצליחה להסביר. לא חשוב. צ'או.

Roonil Wazlib

New member
../images/Emo168.gif

ואו! שנים לא הייתי פה... אופיר ביקשה ממני לעזור לה, אז- פוקהונטס זה סרט דבילי. הוא טרגדי מידי, לא מצחיק, והשירים שם לא משהו. זה סותר את איפיוני הסרטים של דיסני!

מה יא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

ראית איך אני באה לעזרתך?

הו, פוקהונטס!../images/Emo60.gif

אני חושבת שזו הדמות מדיסני שאני הכי מזדהה איתה:O אני אוהבת פוקהונטס
וכן, זה עצוב:(

חבר'ס...

לא הייתי פה בשבוע האחרון כי המחשב התקלקל...אז עכשיו הוא חי וחזרתי. אז.... מה חדש?

../images/Emo12.gif אני לא מ-א-מ-י-ן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

הקישור לכתבה: מורה הותקף ביהוד היום התברר שתסריט דומה אירע גם ביהוד לפני כשבועיים: תלמיד כיתה י"ב בבית הספר התיכון הדתי "יגאל אלון" בעיר תקף והיכה את אחד המורים, בצוותא עם אחותו, תלמידת כיתה י'. נגד התלמיד הוגשה תלונה במשטרה ובמקביל הגישו הוריו תלונה נגדית, בטענה כי הוא זה שהותקף על ידי המורה. {בלה בלה בלה...} אחותו של התלמיד, שהבחינה במתרחש, התנפלה גם היא על המורה והחלה להכותו. המורה קרא לעזרה ומספר תלמידים שהגיעו למקום יחד עם מנהלת בית הספר הפרידו בין הצדדים. התלמידה בכיתה י' זאת טלי לוי, חברה שלי מהכיתה..
והתלמיד מכיתה י"ב זה אבי לוי, אח של טלי..
אני בהלם..
זה הגיע לאינטרנט...

רק נדמה לי או שמא... ../images/Emo122.gif

השרשורים בפורום הולכים וגדלים מיום ליום

Fairywitch

New member
קניתי את הספר גם בעברית../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שיהיה. היה מבצע ב-88 ש', וזה מחיר סביר, יחסית, אז התנפלתי על זה
אבל עכשיו אני הרי באמצע קריאה שנייה של הספר- וממשיכה בינתיים באנגלית.

למעלה