חברתי

אני דווקא חושבת

שהראשון זה הדבר הכי נוראי שקיים. והשני יפה
ואם כבר דיסני, אין אף סרט שמשתווה (משתווה?
) לספר הג'ונגל. באמת שאין. בגירא בגירא בגירא
וגם לא לברנרד וביאנקה באוסטרליה. פרנק
זהו.

שרוףעלhp

New member
אני חושב שמה שמשתווה

לכל דבר של דיסני הוא סדרת ספרים נחמדה, מה אני אומר!!!!!!!! איזה נחמדה הסדרה הכי טובה של העשור!!!!!!של המאה!!!!!!!!!!!של המילניום!!!!!!(איך אומרים מיליון שנה במילה אחת? כי אני בטוח שגם אנשי-מערות לא השתוו לזה!!!!!!!!!!!!!!)קוראים לה כידוע הארי-פוטר. למרות שהסרטים פחות טובים מהספרים אז זה לא קשור לדיסני כי בסרטיםאין עליו.

ענבאך

New member
אוי, כל כך לא.

שום דבר לא משתווה לפוקהונטס או אלדין. או קלאסיקות דיסני באופן כללי.
הוא הלך להלחם בסקאר! למישהו קר? לא, הוא הלך להלחם בדוד שלו. הקוף הוא הדוד שלו?
בעיני לפחות, וגם יש ספרים יותר טובים מהארי פוטר.

Roonil Wazlib

New member
../images/Emo45.gifבהחלט../images/Emo168.gif

דיסני הוא אל, אפילו מעבר לג'וני דפ וסיריוס בלק. הסרטים של דיסני מעולים וה"פ הוא לא הספר הכי טוב שקראתי, וצר לי לאמר שהוא גם לא הכי קרוב...

G e o r g i a

New member
את רצינית???../images/Emo12.gif

השני יפה והראשון זה הדבר הכי נורא שקיים?!?!?!
למה הראשון נוראי בענייך? וספר הג'ונגל באמת מושלם. לא כמו פוקהונטס...
באמת הגיע הזמן שאני שוב אראה אותו. אולי מחר. על ברנרד וביאנקה באוסטרליה אפילו לא שמעתי.... על מה זה? זה של דיסני?

פוקהונטס זה סרט נוראי,

בגלל שהוא צפוי וכל כך.....נדוש (הראשון, כמובן). היא וג'ון סמית התאהבו? די, לא צפינו את זה. זה לא היה ברור. ומילא שהוא צפוי, זה עוד בסדר, אבל אני פשוט חושבת שזה אחד הסרטים הכי גרועים של דיסני. אם הכלב ומיקו (מיקו?) לא היו שם, הוא היה הכי גרוע. השני יפה. ספר הג'ונגל זה פשוט מצחיק
ויש שם בגירא, אז הוא פשוט מושלם
(הו, אופיר מאוהבת קשות בבגירא. בעצם-אופיר היא בגי/בגירא לשעבר
) ברנרד וביאנקה זה של דיסני. זה לא סרט מפורסם בכלל, אבל הוא ממש מושלם. הזה באוסטרליה, השני. את הראשון לא ראיתי. פרנק
הו, לחפור על דיסני זה כיף.

ענבאך

New member
את רצינית?

הסרט השני הוא לא רק הכי רחוק שאפשר מהסיפור האמיתי, כאילו טוב שהם לא המציאו כל מה שאפשר להמציא (הסרט הראשון הוא גם ממש לא הסיפור, אבל איכשהו יש עוד קווי דימיון) אלא שהוא אפילו לא כזה דיסני-י. האנימציה לא מושקעת, הדמויות לא דומות לעצמן, השירים לא משהו, ובערך כל סצינה נראית כמו סצינה אחרת של דיסני (השוק בדיוק כמו ביפה והחיה למשל..). פוקהונטס הראשון הוא כזה גאוני, ואז מה אם הוא צפוי? אני רואה את הסוף שלו בלופים רק בשביל הקטע מוסיקה הנפלא שיש בסוף. והשיר של צבעי הרוח. ררר.. ובכלל כל השירים,
פסקול כזה סגיד. איך סרט עם פסקול טוב יכול להיות רע?

אני מאוד רצינית.

אני לא בדיוק זוכרת את האנימציה, כי ראיתי את הסרט השני לפני כמה שנים. אבל את הסרט הראשון ראיתי לא מזמן והיה לי ממש קשה לראותך אותו רצוף, מרוב שהוא היה גרוע. אבל אני בטוחה שאין לו אנימציה גרועה כמו בשובו של ג'אפר
אבל האנימציה בסרט הראשון באמת טובה.

ענבאך

New member
../images/Emo4.gif

נכון, גם בשובו של ג'אפר יש כזאת אנימציה, כאילו דו מימדית כזאת, חסרת עומק.

G e o r g i a

New member
יש סרט של דיסני שהוא לא צפוי?!../images/Emo12.gif

אגדות ילדים (למרות שגם לא ילדים צופים בהן, אהמ*אני*אהמ
) תמיד צפויות! ג'יין וטרזן התאהבו וג'יין נשארה איתו באי, שלגיה מצאה את נסיך חלומותיה, כנ"ל סינדרלה הענייה... לא משנה אםזה צפוי או נדוש, הסרט פוקהונטס עשוי בצורה מדהימה!!!
העולם והאישיות שלה, הרוח והעלים, בעל החיים, האישיות שלו, הפגישה ביניהם (במפל!!!
), השיר שהיא שרה ("צבעי הרוח" הזה), הנשיקה שלהם!!!!!! ו..אוי, הפרידה
. אני יכולה להמשיך לחפור עד מחר. לדעתי, את צריכה לראות את הסרט שוב בגישה שונה! את תראי שהוא מהמם! ואולי לא....חחח, לא משנה.. והיום אני אראה את ספר הג'ונגל ואת בגירא (שגם בעיני הוא נפלא. אולי היום, אחרי הרבה זמן שלא ראיתי את הסרט, אני אתאהב בוו גם), ואהנה לי
ברנרד וביאנקה הם עכברים במקרה?

באמת אין סרט שהוא לא צפוי,

אבל פוקהונטס צפוי בצורה ממש..אמ....צפויה. פוקהונטס וג'ון סמית יתאהבו? הו, לא ידענו. השמן ההוא יהיה הרשע של הסיפור? איך לא צפינו את זה מראש. וכאלה וכאלה. ספר הג'ונגל
בגירא בגירא בגירא
היש דבר מושלם מפנתרים שחורים שקוראים להם בגירא?

ענבאך

New member
../images/Emo99.gif

כל הסרטים של דיסני הם לא צפויים. למשל, מי צפה את זה שאריאל לא תמות בסוף בת הים?
וואי, אין, זה פשוט סרט מופלא! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אחת-אחת-אחת)

מה יא

New member
הו, וכן...../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

ברנרד וביאנקה הם עכברים והם סגידים ביותר.

למעלה