חברתי להמונים

ToryMaster

New member
Nה לעזאזל זה פמיניזם מופנם?

יש פה מנהלות, בחורות, נשים, נקבות, בעלות כרומוזומים נשיים. אל תתיימר לשפוט את הפמיניסטיות שלי

gdisrael

New member
חחחחח כן רק לא יהיה נחמד להוסיף

איזה גבר להנהלה ? למרות שאני מעדיף שרק בנות ינהלו פה , אבל זאת רק דעתי .. אולי יש אחרים שחושבים םאחרת
דרך אגב , איך בכלל מתמנים להיות מנהלי פורום ?!

ToryMaster

New member
לא.

למה? ככה. אני מבטיחה לך שזה מקרי שאנחנו רק בנות (או אולי לא, נסיוני לימד אותי שיותר קל לי לנהל עם בנות). מגיעים להיות מנהל פורום שיש לו מנהלים ע"י זה שמבררים אם המנהלים זקוקים לעזרה, ואז מציעים את עצמך, ואז מוכיחים שראויים לזה (לשרשר, לא לקלל, דברים כאלה).

ToryMaster

New member
פורום הסרט זה לא כאן. תודה.

למרות שזה דווקא אמנותי להפליא.

אניודעת אבלללל

זה הצחיק אותי, וחשבתי שזה קשור כי זה יכולה להיות תיאוריה מצחיקה לספר הבא XD

Kissing boys it's HOT !!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאיאיאייאיאאאא בואו נאגרן שחקנים ונצלם סרט פורנו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לנו שחקנים כבר... ../images/Emo11.gif

קייט, רקפת, קורל, אורי, לידה, יערה..
מישהו
*בכוונה אני לא מזכיר את שמי ברשימת השחקנים
*

your avi

New member
דווקא כן!

אני.. אני.. אני כבר הרבה זמן לא יודעת איך להגיד את זה. מסתירה את זה בלב. מנסה שאף אחד לא ישים לב. אני מפחדת של איקבלו אותי. אבל הנה, החלטתי להשלים עם זה, וזה מה שיש לי להגיד: קוראים לי אביטל ואני שונאת קרמבו.

../images/Emo18.gif../images/Emo34.gif../images/Emo12.gif../images/Emo34.gif../images/Emo18.gif

לההההה.... *מנענע את ראשי* אין מצב, אביטל... לא, ממש לא... *מתכחש לעובדה הזאת* אביטל לא כזאת... לההההה, לא מתאים לה... *הולך לדפוק ת'ראש עם כמה טקילות* רגע...
אביטל....? יש מצב ש... את באמת לא סובלת קרמבו..?
*מזועזע* ואת כ"כ גאה בזה
*מזועזע קשות*

../images/Emo140.gif זה בסדר, אביטל...

אנחנו עדיין אוהבים אותך, אביטל..
קבלי ממני -
ו
..

חמוד... מאיפה../images/Emo35.gif

אוי, אני רואה את זה ואני נזכר בשאלה ששאלו אותי במפגש... טוב, אני אעביר את זה לשירשור המפגש...

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gif ../images/Emo99.gif

אני רוצה הארי/דראקו. תנו לי הארי/דראקו. אף פעם לא קראתי הארי/דראקו טוב. הבו לי הארי/דראקו!

ליידיס אנד ג'נטלמנס, חזרתי לפורום

מישהו זוכר אותי בכלל?
מאז שיצא הספר של הארי פוטר ה-6 באנגלית נטשתי את הפורום עד שקראתי אותו בעברית והיום סיימתי
אז... אני חוזרת בשמחה לפורום!!! אפשר נכון?

למעלה