חברתי להמונים

../images/Emo58.gif

גמאני..
אני שומע עכשיו Pour Que Tu M'aime Encore של סלין דיון..
סלואו מדהים..
היה בחתונה של אחותי..
אגב, אני Looking4CoolName כמו שכתבתי בחתימה..
ו... כדי שהספוילר לא יתבזבז סתם, אני אכתוב: נסיך חצוי-הדם רוצח את דמבוס.

רוצה להזהיר אתכם בקשר למפגש איתי...

אממ, כדי שלא תהיו בהלם כשתראו את זה - אני אזהיר: יש לי ציפורן ממש, אבל ממש גדולה בזרת..
בשני הידיים..
ממש גדולה..
אז אל תיבהלו, טוב?

יש'ך כפיסיאטר בשבילי../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

תפוזנת קטנה ומשועממת, מה המספר של הפסיכיאטר שלך

נווו, ראיתם ת'ציפורן../images/Emo35.gif

ארוכה, לא
אורי, אתה זוכר את שני הערסים שישנו מאחרינו באוטובוס בחזרה הביתה
מסתבר שהם חברים של קורדובה [
ה' ישמור...] וכשהם ראו את הציפורן - הם מיד התמוגגו מזה... "אוי, איך הצלחת לגדל אורך כזה?"
"איזה יופי, אתה משייף אותה וכו'..?" שני ערסים שהכלו מכות בהתחלה התמוגגו מהציפורן שלי..
אני רגיל לכאלה... כל מי שרואה את זה - מיד נכנס להלם..
מה לעשות שאני ממש מוכשר בגידול ציפורן בזרת
בלי עין הרע בלי עין הרע..
|טפוטפוטפו|
*פתאום היא נשברת
*

DoubleTrouble

New member
אמן שתישבר אתה כל הזמן מקבל צומי

מזה שאתה לא עושה כלום גרררררר חכה חכה אני יגיד לברכה שתקצור לך את הצפירניים אחד אחד }-)

מישהו פה מ-ק-נ-א../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

אני לא עושה כלום ומקבל צומי בטונות ואילו אתה...
לא, שקט.
כל עוד ברכה לא ראתה - אל תגיד לה כלום.
היא תעשה לי טרור על הציפורניים האלה...

תתכוננו להלם מוחלט..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לכם....

ToryMaster

New member
למה

למה לאנשים יש דחפים להיות כל כך לא נחמדים? זה צורך עז לגרום למנהלות למחוק עוד ועוד?

Legato

New member
מצטערת על ההודעה../images/Emo136.gif../images/Emo135.gif

החדשה, אבל לא מצאתי מה לנצל"ש אולי כבר היה פה שרשור חג שמח, אבל לא הייתי פה כמה זמן ורציתי למסור לכולכם: תאכלו סופגניות, זה טעים!!! בכל מקרה, אפשר תמיד לנצל"ש את ההודעה הזו לאיזו תאוריה חדשה ועסיסית על תוכניותיו הסודיות של הלורד וולדמורט!!! חג שמח!

למעלה