חבר'ס

חבר'ס../images/Emo60.gif

עזבתיח ת'פורום
יש לי הרגשה שהוא לא היה כמו שהוא פעם...חלו שינויים קלים... ואני יודעת איזה.... אז ביי
תוכלו לדבר איתי בפורום קהילה צעירה

Love benja

New member
חןןןןןןןןןןןן ../images/Emo94.gif

שיט את לא יכולה ללכת מותק שלי!!! זה לא יכול להיות ככה!!הפורום מתפרק~!!!

שירן 2

New member
לטמית מותק שלי......היא לא עוזבת!!!

הפורום חוזר למצבו הקודם ועוד יותר מזה!!!! מעכשיו כולם נמצאים בפורום הזה!!!! ומתאחדים!!!! נ.ב אם אתם רוצים מפגש פורום אז אני יכולה רק בטבריה............ לשאר המקומות בארץ ובעולם אני לא יגיע חחחחחחחח

שירן 2

New member
חחחחחחחחח מה תעשי לי

שאני יגיע?? תמשכי אותי מהכיסא בשערות?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שירן 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Love benja

New member
כן אני שמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo94.gif

טוב עכשיו אני רושמת הודעה חשובה ודחופה כולם לשים לב!

GlitterKitten

New member
סורי..ביי......./images/Emo4.gif

לא יודעת מה עוברת עלייכם אנשים...איזה מבאסים

actress55

New member
../images/Emo10.gifמאד חבל

אבל אני מבינה אותך בסוף זה ימאס גם עליי....
הלוואי והכל ישתנה....

חן../images/Emo70.gif ../images/Emo185.gif

את לא זזה מפה!! את שומעת?! שום משעמם עם אנשים יעזבו כי זה משעמם אז מצב הפורום ידרדר עוד יותר!!! אז, תרשמי פחות, תגיבי רק על מה שבא לך.. אבל!! בשום פנים ואופן את לא עוזבת!! ואני קבעתי את זה!! אני רוצה לראות הודעות שלך פה..

שירן 2

New member
דייייייי לאאאאאאאא חנוששששששש

אל תעזבי יאאאאא איזה באסה!!!!!נווווווווו אל תעזבייייייי!! פליזזזזזזזזז בשביל נעמה......אם לא נעמה אז בשביל כרמי טוב נו אם לא בשביל כרמי אז בשביל פזית נו טוב גם אם לא בשביל פזית אז יסמין וואלה?טוב נו לא בשבילה.....אז אולי בשביל אתי.??גם לא?יאאאאאאאאאאאאא טוב נו בטוח שבשבילי את תשארי!.........את נשארת ודי!!!

ירדן../images/Emo60.gif

שיכנעה אותי לא לעזוב, וגם שירן
אז נשארתי, אבל בכל מקרה משעמם פה

שירן 2

New member
את רוצה לראות שהוא לא יתמוטט???

אם כל אחד ואחד יתרום פה משהו אז הפורום יהיה מוצף כל יום ויום!!! לפחות תיכנסו לשעתיים זה הכי טוב......... אני נכנסת כל יום אבל אין אף אחד וזה מזה מבאס!!!

למעלה