חבר'ס

שירן 2

New member
יופי........אולי גם אתם תיהיו פה???

לפחות שעתיים ודי......או אפילו חצי שעה מספיקה העיקר לראות אותכם בעניינים....ולראות אתכם שגם אתם פה כותבים!..ככה הפורום בחיים אבל בחיים לא יתמוטט!!!!

Love benja

New member
חח סבבה../images/Emo94.gif

אני בעסק.. אבל אני גם בפורום טלנובלות יהיה קשה לנווט אבל בכל זאת פה זה דף הבית שלי!!! מתה עליכן בנות!!

liormi.

New member
לחן !!

קודם כל חן יש לי משהו לומר .. אם את רוצה לעזוב תעזבי ! כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי לדעתי אם אתם רוצים לעזוב תעזבו ! לא צריך להודיע על כך בפומבי ההודעה הזו רק משכה תשומת לב וזה מוכח על פי כמות התגובות של "לא , לא אל תעזבי" אני מצטער להגיד לכם אבל אתם עושים לעצמכם שם רע ! לא הכרחנו אותה להישאר היא רק רוצה לקבל את התשומת לב חסרת המשמעות הזו כדי שבסוף היא תגיד "או אוקיי אני אישאר" וכל זאת לאחר התחנונים הבלתי פוסקים מצידכם ! די ! תפסיקו עם זה ! מי שרוצה לעזוב שיעזוב הפורום הזה לא יתמוטט בגלל שאיזה 2-3 משתמשים עזבו יבואו חדשים ! אז די להתחנן זה רק מושך אליה את כל מה שהיא רוצה שזה תשומת לב !!

שירן 2

New member
דיייייייי ליאור קלטנו הבנו מה עוד??

יש לך עוד הערה?? אתה בכלל לא נמצא בפורום אז אין לך זכות לדבר ככה!!! אתה נכנס פעם בשבוע....אז אל תתלונן הרבה.!!

Love benja

New member
ליאור ../images/Emo94.gif

GET A LIFE מטומטם.. אל תקשיבו לו בננות דוקא טוב שתודיעו!! שנדע מי הפחדן שהולך! אני מקווה שתהיה הבא בתור ואתה לא חייב להודיע..

ליאור תשמע../images/Emo60.gif

זאת לא בקשה של תשומת לב, אני רק רציתי להודיע
ואני כרגע מתפלאת עלייך

שירן 2

New member
חנוש אל תתייחסי בבקשה!!!

עזבי אותו מי שמדבר.......... הוא בקושי נכנס לפורום..........עזבי

למעלה