חבר'ס צ'כה עצה..

חבר'ס צ'כה עצה..

היי,מה המצב חברים? תראו אני רוצה לבקש ממכם עצה בבקשה מקווה שאפשר אז ככה אני יספר ת'סיפור: תראו יש לי חברות שהן תאומות ואני חברה של אחת מהן עכשיו אנחנו החברות הכי טובות ב-ע-ו-ל-מ-ו-ת כבר 6 שנים עשינו עכשיו מעבר לחטיבה והכרנו חדשות וכאלה ונשארנו חברות טובות ועכשיו באה אחת אחרת שהיא גם חברה של חברה הכי טובה שלי וכאילו הרוב חברה שלי מתייחסת אלייה אני לא יודעת מה לעשות היא כל הזמן אומרת לי זה ישתנה והכול.. וזה לא קורה דיברתי איתה ואמרתי לה והיא כאילו לא מתייחסת אליי בכלל ... פעם היינו תמיד יחד והכול אני לא מבקשת שתמיד תהיה איתי אבל לפחות שתתייחס אליי נורמלי ... למרות שהכרנו חברות חדשות והכול!! אבל כאילו תמיד שהיא צ'כה ממני עזרה במקצועות שונים ובשיעורים היא יודעת איפה למצוא אותי ואני לא יכולה להגיד לה לא אני לא יכולה לעזור לך ואני אומרת לה שאני מרגישה יותר מקופחת ואז היא אומרת מה פתאום את תמיד תהיי חברה שלי וזה ..והיום היא רצתה שאני יבוא לעזור לה בשיעורים והכול אז אמרתי לה שתתקשר לאמא שלה שתשאל אותה והיא אומרת לי כן כן אני יתקשר ולא מתקשרת אח"כ התקשרתי אלייה אחה"צ ומסתבר שהחברה השנייה הייתה אצלה והכול והיא אומרת לי עזבי את לא רוצה לעזור לי המורה פרטית של... תעזור לנו וזה והרגשתי ממש לא טוב וזה ואמרתי לה שכל היום אמרתי לה וזה והיא אמרה לי משהו אבל עזבו לא חשוב מה עכשיו אנחנו מדברות ונראה איך יהיה מחר .... ובנוסף לכול תמיד שאני שואלת אותה מי החברה הכי טובה שלך היא אומרת לי את ו.. השניה וכאילו אני חושבת שהשניה יותר!! טוב אני זזה עכשיו רק רציתי שתשמעו ת'סיפור תגידו מה שתגידו אני חושבת שמחר יהיה יותר טוב והיא תתייחס אליי יאלהה ביי חבר'ס מתה עליכם!

פלורי2

New member
גם לי קורה אותו דבר...גם אני רוצה!

זה טבעי לגיל...גם לי קורה אותו דבר...עם שני החברות הכי טובות שלי

Honey432

New member
תראי זה באמת קורה לכולם..

אפשר לומר.. דברי איתה שוב תסבירי לה..לפחות שתתיחס אליך כמו שצריך... ושלא תבוא אליך שהיא צריכה אותך..כי זה לא נקרא להיות חברים
תגידי לה ואז תראי מה היא תגיד..אבל שזה לא יהיה בעצבים כזה
תנסי להסביר לה את זה ככה טוב שתבין שאת באה ומדברת איתה ולא באה לריב איתה. מקווה שעזרתי. בהצלחה.

mazalj11

New member
אמממ

זה קורה לכולם בגיל הזה...חח חץ מזה דברי איתה עוד הפעם..ואם זה נשאר אותו הדבר...תתחברי לילדות אחרות.. בכל אופן מקווה שזה יסתדר.. לאב יו מזל יהודה לוי מושלם שלי מתה עליךך

תודה!!

תודה רבה חברים!! זה הסתדר אני חושבת ככה לפחות!! היום לא היה בסדר אבל אני חושבת שמחר יהיה מצוין והיא תתייחס אליי יפה! טוב רציתי לשאול אם יש פה מעריצות של סקעת? ביי חברים אני הולכת לעשות עבודה מחוברנת בהיסטוריה!

girls3

New member
אנחנו מעריצות את סקעת!

הינו בהופעה שלנו בארנה פעמיים! איזה חתיך!

N A D U

New member
אני מעריצה את.......

תום אבני כפרה עליו אני חולה עליו הוא כל החיים שלי אז אני אשמח אם תרצו לדבר איתי למרות שאני מטורפת על תומי

יאא לי קרה מקרה דומה

רק שאני הייתי באמצע בין 2 חברות
אממממממממממ לפי דעתי את צריכה להראות לחברה שלך זאת שאת חברה שלה 6 שנים..שלא איכפת לך ממנה..כאילו...יש לך עוד חברות
והיא לא החברה היחידה שלך תתחילי את להסתובב עם חברות שלך..ותאמיני לי את תיראי איך היא תבוא אליך בהפסקות.. אני אומרת לך את זה מניסיון ובאמת מכל הלב..ולא במטרה לסכסך..קרה לי מקרה כזה.. תנסי את זהה...זה יעזור לך ה=מ=ו=ן אוהבת הילה

אני מסכימה עם הילוש../images/Emo45.gif

זה מנסיון.. גמלי קרהה.. שהייתי החברה השניה אז פשוט אמרתי שאני לא רוצה להתערב להן בחברות (זאת שאמרת שהיא נהיתה חברה טובה של החברה הכי טובה שלך) אמרתי שאני לא רוצה לצאת המגעילה בסיםור ולא רוצה להיות זאת שנדחפה בניהם.. אבל לא נראלי שאותה ילדה תעשה את זה
תעשי מה שהילוש אמרה.. זה בדיוק מה שצריך לעשות לדעתי..
ואם היא לא תחזור להיות חברה (אבל באמת חברה) טובה שלך אז כנראה שהיא באמת לא שווה את זה (סוריי..)

למעלה