חבר'ס צ'כה עצה..

וואי גם לי קרה בדיוק אותו המקרה../images/Emo70.gif

אבל כשאני הייתי יותר קטנה בערך בכיתה ג' ובדיוק אותו סיפור, ב-ו-ל אני מציעה לך שתתחברי עם ילדות אחרות כמו שאני עשיתי ותראי שבסוף היא תקלוט שהיא מאבדת אותך וכל זה... ואז תהדק איתך את הקשר שוב
מקווה שעזרתי תאיר

תראוו

זהו לא צ'כה עצות הכול כבר הסתדר ורציתי לראות מה תחשבו ותציעו אבל כנראה השיחה שדיברתי איתה אז עזרה והיא מתנהגת אליי ממש ממש בסדר ! רציתי רק לראות כיצד תגיבו לכך ולראות אם יש פה אלה שקראו להם גם כאלו דבריםם!! בקקיצור הכול מ-ו-ש-ל-ם-ם-ם-ם עכשיו השלמתי איתה אנחנו מדברות ואפילו מחר אני באה אלייה פשוט רציתי לדעת אם יש פה מזדהים ואם יקרה ממש ממש חמור יותר אני יקח אחת מן העצות הללו ואני מקווה שלא יקרה כי ביינתים הכול טוב אמרתי לכם: רציתי לראות כיצד תגיבו לכך ואם יש מזדהים... אז אל תתייחסו להודעה הזאת ואל תגיבו כי זה היה רק לראות בדיקהה אם יש פה הצעות ומזדהים עם מקרים כאלוו אבל זה קרה לי גם אבל חלףף וזהו!! ורציתי גם לבדוק אם עכשיו יותר מגיבים לי ואיזה נושאים באמת אתם יכולים להגיב ואיזה לא ממש מעניינים אותכם!! ביי...

../images/Emo15.gifמאמי...

תחשבי שהיא זאת שפספסה אותך... את חברה אמיתית ואני מבינה שמאוד חשוב לך מהחברה הזאת... ואת תמצאי חברה טובה אחרת ותתני לה להרגיש אולי שהיא מאוד צריכה אותך... כעקרון לי היתה חברה שהיינו ממש חברות טובות אבל השנה הגעתי למסקנה עם עוד חברה שהיא פשוט ניצלה אותנו...אני מדברת איתה אבל נותנת לה להרגיש טיפה ממה שהיא עשתה לנו תמיד... את לא צריכה להתאכזב מזה... היא תפספס אותך וחבל לההה

מירושש!!

היי חברים!! ההודעה במיוחד לך מירי אמרתי שכבר השלמתי עם החברה שלי והכול מקסים אבל אתם לא צ'כים כבר להגיב מתוקים הבנתי ת'נקודה פשוט רציתי לדעת שאם יקרה סיפור כזה איך תגיבו ולראות אילו דברים אתם כן מגיבים והרבה אזז זהו זה לא היה ממש רציני הקטע הזה חלק היה אמיתי וחלק...!! ביי!! נ.ב. מירי תתחברי לאיי סי ותאשרי אותי!

לאא....

אני לא מרעננה המקום שאני גרה בו חסוי!!! ודבר שני אל תחשבו שקוראים לי שיר כי לא וכבר פתחתי על זה הודעה ואמרתי שזה שם יפה שיר אז לקחתי בתור כינוי וגם בגלל שאני לא רוצה שהשם שלי יתפרסם!! מקווה שעזרתי לך ביי!!

למעלה