את כלכך יפה!!
P pookacha1 New member 19/5/05 #17 אני למי שלא ראה... אממ.. שמתי תמונות שלא שמתי פעם שעברה... אוליי אחת שמתי פעם קודמת...=\
G giant G New member 19/5/05 #31 צ'זי יש לי את להיות ממש ממש יפיופה חיחי אגב אנשים תקנאו לי יש את כל התמונות שהיא צילמה באותו יום ולכם לאא ננה בננה עכשיו חוזרת מדברת כמו עולה חדשה יפה יפה
צ'זי יש לי את להיות ממש ממש יפיופה חיחי אגב אנשים תקנאו לי יש את כל התמונות שהיא צילמה באותו יום ולכם לאא ננה בננה עכשיו חוזרת מדברת כמו עולה חדשה יפה יפה
G giant G New member 19/5/05 #29 מנהל להיות מאוד מאוד יפה אני להיות פעור פה אההההה *פותח את הפה מזיל ריר סוגר אותו* חחחחח סתם את להיות מאוד מאוד יפה ואני להחליט מהיום זה הטרנד החדש לכתוב כמו עולה חדשה!!!
מנהל להיות מאוד מאוד יפה אני להיות פעור פה אההההה *פותח את הפה מזיל ריר סוגר אותו* חחחחח סתם את להיות מאוד מאוד יפה ואני להחליט מהיום זה הטרנד החדש לכתוב כמו עולה חדשה!!!
S SAMAR New member 19/5/05 #35 אההההההההההההההה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה!!!!!!!!!!!!!!! איזה פורום שווה יש לנו!!! תתחתנו איתי?
אההההההההההההההה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה יפה!!!!!!!!!!!!!!! איזה פורום שווה יש לנו!!! תתחתנו איתי?