חברליצים!!!!

LunaticPark

New member
חחח חמודהההה

הייתי חייב לציין שיש לך תחתונים חמודים XD את יפה נורא :)

BrainDaMaGeD

New member
אבל אבל זאת לא אני ../images/Emo4.gif

אתם לא טורחים לקרוא את הכותרות לתמונות =/ זאת חברה שלי אני לא כ"כ רזה..חחח וכמעט כל התחתונים שלי שחורים [טוב אין לי שמץ למה אמרתי את זה..חחח]

Lp Fairy

New member
חחחח

בכול שלב בחיים שלנו אנחנו מצטלמים בשירותים..:) אבל בכול זאת את יפה!!!!

BrainDaMaGeD

New member
זאת לא התמונה הראשונה שלי בשירותים!

זה פשוט מקום כ"כ יפ להצטלם בו...

giant G

New member
אוקע הינה התמונות האחרונות שלי

אז אני לא להיותה פוטוגני אז לא מעשות צחוקה ממני תמיד מזכורה אני להיות גרוזיני גדולה ויש מפגשת פורום קיץ זה מחברת שניהם יוצאת מכות כאסח!!! *חיחי סתם צוחקת אפשר לצחוק עליי אני גםם ככה מצחוקה מעצמי XDXD * הינה התמונה היחידה שאני יכול להשים פה שיצאתי פחות או יותר נורמאלי...

BrainDaMaGeD

New member
אתה להיות שיער כחולה!

אתה להיות דווקא פוטוגנע אני לבוא למפגש פורומה בקיץ? לא יודעת...כה? לא? כה? לא? אני להתבלבלת! אבל אני לצחוקה עליך כי אתה לבקשה חעחעחעחעחעחעחעחעחעחע

giant G

New member
חיחי אני להיות גרוזיני גדול עם שיער

כחולה אני מתחפשה פעם למייק שינודה מלינקינית פארקית ואת לבוא מיפגשה לא באה מקבלת מכות!!! כול פורום באה מיפגשה מבינה?!?!?!?@!

BrainDaMaGeD

New member
אני להתחפשת פורים זה לפיראטית!

ואני לבוא למפגשה בקיץ אם אני להשאר בפורום, ואני להשאר בפורום אז אני לבוא למפגשה אבל אני עדיין לרצות מכות, כי אני לאהוב הולכת מכות!

giant G

New member
יפפפייייי

קופץ כמו הומוית מדופלמת מבירה גם חברה עם להיות תחתה חמודה חיחי אני להיות מצחוקה בכל מקרה מביאה מישו עוד כי כוחות נייט או אני נותנת לך מרביצה לי ובסוף את מגלה לך להיות כואבה וכל פורום מי לא באה מפגשה אחרי מפגשה זה מפגשה באה אני מתכוונת אז אני מכות מחטיפה לו כי זה לא יפה!!! באה כולם !!!!

SAMAR

New member
לא, באה! מה תעשה?

אם תעשה פאפי פייס אני באה:) חחחחח, כן, חברה עם תחת מצחיקה לבוא! היא נראית לי שפויה מאוט! גם אני להיות שפויה!!!!

giant G

New member
*פאפי פייס*

מבואה את מבואה כל פורומה מי לא באה מקבלת מכות ממני חוץ ממנהלת כי לה להיות חבר גדול גדול לא רוצה מסתבכה אבל כולמה באה!!! מי לא באה חוטפת ראשה שלה!!!

SAMAR

New member
טוב....אז אני באה....

רגע! מתי זה להיות מפגשה פורומה? לא יכולה כול חופשה, יש בגרותה, יש הולנדה...

BrainDaMaGeD

New member
אני לשאול חברה עם תחת...

אתה בכלל לא לראות פנים שלה זה מאוד להיות שיטחי! אבל אני להביא עוד מישו כי לא לבוא לבד אני! אתה להיזהר אני ללכת למכון כושר ולעשותה שרירימה!

SAMAR

New member
הוא להיות שובב...

הוא להיות מאוט שובב, היא להיות עם תחת חמוט..... את להיות יפה, כולם להיות אתם יפים נורא, זה משו משו:) מתי זה מפגש? בעעעעעע....אני להיות עסוקה החופשה... שי, חן, אתם לקחת אותי איתכם? אתם לארח לי חברה?

למעלה