חברליצים!!!!

LunaticPark

New member
יא תימניה =[

יפה חמודה ביותר :] לא יודע איך להגיד אבל את ניראת מאוד שבירה כזאת ועדינה X: חיחי מנהלת חמודה ביותר ^_^

BrainDaMaGeD

New member
נמנמנ...=/

יש לי המוני תמונות [מכורה למצלמה דיגיטלית] ואין לי שמץ מה לשים התמונה הזאת כי אני אוהבת את ה...רקע הנפלא של התמונה. בכלמקרה אם זה לא מספק אותכם יש פוסתמונות ענקי בבלוג שלי..חח

giant G

New member
חיחי מירה להיות מאוד יפה

בוגה בוגה שירותי גברים?!!?!? wtf רואים למירה תתחת XDXD סתם סתם מירה להיות חמודה ואני לאהוב לדבר כמו עולה חדש אני לאמץ זה XDXDX

BrainDaMaGeD

New member
זה לא להיות מירה להראות תחת ../images/Emo12.gif

זה להיות חברה שלה! אבל מירה להיות בכל שאר התמונות ומירה להיות שמחה שאתה להכנס. ומירה לאהוב לדבר ככה גם.

giant G

New member
חיחי אז שלום תחת של חברה של מירה

חיחי אגב תחת חברה של מירה להיות חמוצייייי חחחחחחחח אני להישמע להיות אהבל אבל wth ואני להיות מדברת ככה ראשון אז כל זכויות להיות שמורותה!!! את יכולה להיות קונה זכויות בתנאי אחד שוחדת שייקה P:

BrainDaMaGeD

New member
אתה לא להיות מדבר ככה ראשונה!

אני לדבר ככה הרבה זמן מקודמה! אבל רקה בקטן[ה]! אתה להיות רע אני לא לשלם שוחדה!

giant G

New member
אני להיות ככה מדברת בגלל אני להיות

פעם עולה חדשה אז אני לדעת רוסית וגרוזינית אז אני מדברת ככה פעם עיברית וזה מצחיקה אז אני כן להיות ראשונה בלאט!!! ואני להיות נחמדה *פאפי פייס* נכון אני להיות נחמדה?

BrainDaMaGeD

New member
אבל אתה עכשיו לעשות קאמבק...

בעצם זה לא קשורה.. נו.. אופה. אתה להיות נחמדה, ואני להיות נחמדה, ואנחנו לדבר נחמדה.

SAMAR

New member
../images/Emo6.gif

שירותים!!! ענק!!!! יש לי עוד פול תמונות [מהיום!!!] אבל אתם לא רוצים לראות....נכון? חחחחחח אהמאהמ...

SAMAR

New member
מירה להיות יפה מאוט מאוט!!!!

חושבת אני לאמץ גם מבטא זה! כן אני לאהוב מבטא!!!
אתם להיות כולכם יפים, אמרתי כבר?, אתם נשים ובעלים שלי!

BrainDaMaGeD

New member
יו נוו מי?

זה להיות כבודה שאת מכירה אותי אבל לא נראה לי =/ רשום שאת מאזור הצפון! ואני מבת ים
...

BrainDaMaGeD

New member
../images/Emo12.gif אני באמת לא מכירה אותך!

אני מכירה אותך? אני מכירה רק אסיה אחת וזאת מישי מהבצפר..זאת את? חחח

למעלה