חברי פורום יקרים...

twigy

New member
הדיבור ואם להזכיר איזה קטע שהיה כאן

אני חושב שכרובית סיפרה על זה שהיא מכרה כרטיסים לאיזה הפקת בצפר ואז חיה גולן באה אלי בצעקות "איפה הכרטיסים שיואב הבטיח לי ? מה את נותנת לי לחכות אני חיה גולן!" או משהו בסגנון הזה..

optimistit

New member
דרור..

זה לא שנסחפתי.. זה פשוט שהייתי צריכה לסבול ואתה שנה שלמה. והיא ממש משמ מעצבנת. אתם הייתם רק צריכים לשמוע אותה ברדיו, אבל תארו לכם שמישהי כזאתי מחלקת לכם ציונים. היא כמעט הכשילה אותי פעם. ,התשובה שלך ננכונה, אבל לא לזה התכוונתי..." בלאכס!

twigy

New member
היי, שנינו כותבים בפורום

סיפורים מהחיים

crovee

New member
כבר הסבירו לך דרור...

קודם כל הבלונד
. וגם ההתנשאות משהו הזאת שלה. נו מה ז´תומרת מה הופך אותה לפרחה שכונתית? ככה בא לו להגיד עליה! פרחה שכונתית. אתה לא צריך להתאמץ לפרש את זה יותר מדי...

Superdror

New member
וואטאבר.

ויש סיבות למה שאני שואל. אני רוצה ללמוד איזה סימפטומים יש לבחורה כדי שאני אוכל להדביק לה תווית "פרחה שכונתית". אולי את תעזרי לי לפתור את העניין ?

crovee

New member
אהמ...

טוב, תראה- לא אני אמרתי את זה ואין לי שום כוונה להמשיך עם הויכוח הזה. אני רק אגיד לך, שלפעמים צריך טיפה הומור בחיים. אתה צריך להפסיק לנתח כל דבר קטן ולנסות להוציא לו את המיץ. לא לכל דבר שאומרים באמת מתכוונים, וגם אם כן- זתומרת שלמי שאמר את מה שאמר יש משהו מאחורי דבריו. אבל באמת, זה חסר טעם- עזוב את זה.

Superdror

New member
אם לא מתכוונים

אז לא כותבים את זה בפורום שכזה, לדעתי זה היה מיותר לציין שהיא פרחה שכונתית, ואני לא יודע עד כמה זה נכון. את יודעת, פרחה שכונתית לא יכולה להיות שדרת רדיו, צריך קצת קישורים בשביל זה.... ולכן אני כל כך מתעניין מדוע ולמה היא פרחה שכונתית.

Superdror

New member
שיהיה...

אני לא הבחנתי בפרחיות השכונתית שלה .... ויצא לי לשמוע הרבה פעמים את תוכניתה, היא דווקא נשמעת די בסדר.

Superdror

New member
אבל היא לא מפגינה שום פרחיות

בתוכנית שלה. ועדיין, זה דורש כישורים שאין לכל פרחה .

crovee

New member
דרור יקר.

אז מה שאתה אומר זה שפריחה לא יכולה להיות שדרנית? טעות בידיך... לא משנה אם היא "פריחה" או "לא פריחה" (שאגב אני מתנגדת לכל ההכללות האלה), העיקר שיהיו לה את הכישורים הדרושים. ואגב... להתקשר לאנשים בימי שישי ולמסור להם ד"ש, לא מצריך כל כך הרבה כישורים... ובנוגע ל"הפגנת פרחיות"... יש בכלל דבר כזה? אתה יכול לשמוע "פריחה אמיתית" (ואני לא מדברת על ה"ערסיות" למיניהן שמדברות במילעיל עם דגש על הע´ וה-ח´ וכל פעם שהן אומרות "כפרה!" זה נשמע יותר כמו תנין מילל) כאשר היא משדרת ברדיו...? אני אשמח לקבל תשובה. סופסוף מתפתח בפורום שלנו דיון שנמשך יותר מחמש הודעות...

Superdror

New member
בעניין ה-ח וה-ע

נראה לי שהתבלבלת בין ערסית לבין קרוב משפחה שלי שעלה מעיראק לפני 35 שנה :) ועכשיו קצת רצינות, אני גם מתנגד להכללות האלו ואני לא נוהג להשתמש בביטוי פרחה ביום יום... אבל אני לא חושב שפריחה ממוצעת מגיעה לתפקיד שדרנית ברדיו דרום... ולא, זה לא ביג דיל לנהל תוכנית רדיו למסירת ד"שים כשאתה מביט מהצד, אני בטוח שזה קצת יותר מזה, ועדיין, ניתן לאמר שחיה נשמעת בן אדם די אינטילגנטי. ואני לא בא עכשיו לדון באיך אני קובע אם היא פרחה או לא, אני רציתי(בעבר) לדון באיך תמיד החליט שהיא פרחה. והשרשורים הגדולים האלו מציקים ברוב המקרים ! הסתובבתי בכל מיני פורומים פה שמלאים בכאלו וזה ממש סיוט לעקוב אחרי משהו שלא אתה פתחת או שלא התחלת או עקבת מההתחלה. ועכשיו , מה ההגדרה לפרחה באמת ? מיני שאין בו יותר מחצי מטר בד וחולצת בטן? או מה ?

crovee

New member
העיראקיות שלי זה נושא רגיש

בוא נשאיר את זה בצד
מה גורם לי להגיד פרחה על מישהי מסויימת... אממ.. כשאני משתמשת בביטוי הזה זה בדרך כלל על אחת שהיא מין מתנשאת שלא מסיבה טובה... אחת כזאת שהיא מין וולגרית, המונית כזאת... אחת שאומרת לך "מה זה הקולר הזה? מה את כלב?" או "את פריקית? אמא ש´ך יודעת ש´ת פריקית?" או "יאללה, י´בן זונה, שתוק שאני לא אשים את אמא ש´ך בגבס..." זה מה שבדרך כלל מגעיל אותי בבנות וגורם לי להגיד עליהן דבר כזה... ובקשר לשרשורים הגדולים האלה... עכשיו אתה בערך החלק העיקרי בשרשור הזה, תדע לנצל את זה
לילה טוב.

Superdror

New member
זה לא יותר "ערסית" ?:>

נו טוב, זה זנים די זהים :) ואני לא אגיד עליה פרחה או ערסית, אני פשוט אענה לה כמו שצריך לענות לה ואז היא תזיע, תהיה אדומה, תתחיל לקרקר וללכת במעגלית :< כן , אני בערך הדבר העיקרי.... או שלא? :>

crovee

New member
אבל לפני שאתה עונה לה

אפילו ברגע שהיא אומרת לך את הדברים האלה... נוצרת בך מין הרגשה שהיא... אממ... נו, איך להגיד... אה... פריחה

twigy

New member
היי גם אני עירקי

משתי הצדדים, ככה שאני לא טיפש כמו רוב העירקים כי זה מתקזז.

למעלה