חברי פורום יקרים...

crovee

New member
חברי פורום יקרים...

בתקופה האחרונה הרבה אנשים חדשים החלו להיכנס לפורום ולהראות סימני חיים... הפורום שלנו גבירותיי ורבותיי, גדל ומתפתח. הוחלף הסקר, השאלות כאן הן מעניינות ותורמות לידע של כל באר שבעי... אך הצד הלא חיובי בכל הפורום הזה הוא ששיתוף הפעולה מצידנו הוא לא מספק. אנחנו יכולים להעלות את הפורום הזה לרמה ממש גבוהה, ואני לא מדברת על זה שצריך להתחיל להתעסק רק בענייני באר שבע ורק בסוגיות שהולמות לשם של העיר... באופן כללי, תשתתפו יותר, שתפו אותנו בהכל, תגיבו על כל דבר... האוכלוסיה שלנו רק מתרחבת ומתרחבת ואפשר להוציא מהפורום הזה משהו רציני לגמרי. בתקווה לשיתוף פעולה ולהעלאת המורל והחיים בפורום הזה-

twigy

New member
תמיד אמרתי שיש לך עתיד

פורום באר שבע ממריא עם כרובי

fireman

New member
צודקת במאה אחוז

כל פורום אפשר להפוך לפורום מושקע רציני וברמה גבוהה השאלה היא איך החברים בפורום מעוניינים לתרום בכדי להפוך אותו לכזה.... דיונים על מי ראה את הגב של אחי באיזה בית ספר לא יביאו אותנו רחוק צריך לתת הרבה יותר נגיעה לעניינים באר שבעים נטו ולא להתעסק בשליחת הודעות ד"שים בפורום, בשביל זה יש את התוכנית של חיה גולן ברדיו דרום בהצלחה לכולם

yellow cheese

New member
חחחח אהבתי ת´יציאה על חיה גולן ../images/Emo6.gif

חחחחחח...
פורום באר שבע עם כרובי לנצח~!

crovee

New member
חיה גולן הזאת כונפה...

פעם אחת יצא לי למכור כרטיסים באיזה הפקה בית סיפרית שלנו, וזו הייתה החלטה של רגע שיקחו אותנו, הכל היה כל כך לא מסודר ומאורגן, ולא ידענו בדיוק מי נגד מי. פתאום באה אישה בלונדינית, מבקשת את הכרטיסים שליאב (מי זה לעזאזל?) הבטיח לה. אמרתי לה שתחכה שניה, אני רק אבדוק. ההיא התעצבנה... "אני חיה גולן!!! את יודעת בכלל עם מי את מתעסקת? אני חיה גולן!" אני לא רוצה לשלוח ד"שים בתוכנית שלה...

Superdror

New member
חיה מפחידה אותי...

יצא לי לא פעם ולא פעמיים לשמוע את התוכנית שלה והיא ממש מפחידה.... מתקשרת לאנשים בימי שישי להגיד להם מזל טוב :< והם כזה משחקים אותה אוהבים אותה ומאזינים קבועים !

Papito

New member
אוי כ"כ בא לי שהיא תתקשר אלי

באיזו הזדמנות מה שאני מתכנן עבור המפלצת הזו....

twigy

New member
חיה גולן...

עוד פרחה שכונתית שתפסה מיקרופון.. אחח איי איי הסלבריטים של באר שבע הם כל כך לא זה.

optimistit

New member
חיה גולן

הייתה המורה שלי לתקשורת! היא כזאת כונפה מטומטמת! היא הייתה אומרת לנו דברים כמו :"אני לא אבזבז את הקול המדהים שלי עליכם" אויש... מזל שכבר גמרנו עם זה....

Superdror

New member
תגידו...

לא נסחפתם קצת ? האחד קבע שהיא פרחה שכונתית, השנייה רוצה להרוג אותה ? מה הולך פה ? היא כולה מנחה תוכנית רדיו מסכנה ברדיו דרום, בגלל זה להרוג אותה ולקרוא לה פרחה שכונתית ?:> טוב שאתם לא הורגים אנשים בגלל דעותיהם.... אותי השבוע מישהי כמעט הרגה בגלל זה......

crovee

New member
נראה לי שדרור נעלב בשמה...

היסחפות? כולה התאגדנו פה, ואמרנו כמה שאנחנו לא אוהבים אותה
לא ביג דיל. וזה לא שאני באמת אהרוג אותה... כלומר, אני בכלל לא יודעת מאיפה היא ומה נסגר איתה. אם היו לי קצת פרטים עליה... אז- היינו מדברים

Superdror

New member
איגוד רשעי שכמותכם :<

וגם אני לא מת עליה! והיום שמעתי אותה ברדיו בטעות כשהייתי בעבודה.....

למעלה