חברי פורום יקירים...

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif למה אתם רואים את זה?

תכנית מפגרת... רק מחדשים שירים והורסים אותם, אלא אם הם מחדשים שירים שמהתחלה לא היו יפים (וסליחה על חוסר הפירגון המטורף, פשוט נמאס לי שאין מה לראות בטלוויזיה..)

B a 7 a K

New member
בגלל מאיה רוטמן. ../images/Emo99.gif לא יודע מה איתכם.

טוב, ברק שותק עכשיו.
אבל היא מושלמת על!

maymayush

New member
אממ רציתי לעשות../images/Emo45.gifוהתבלבלתי...

לא נורא,זה די דומה.

למה לא?! זה כיף.

חוץ מהעובדה שהעיפו לי את ענת חיטמן
תודו שהיא הייתה הכי טובה. איף

mor298

New member
שקט. ../images/Emo11.gif

נו, מה. למה שלא נראה? לא נאה לך, אל תראי.
חוצמזה, זה שזה ריאלטי לא אומר שאי אפשר לראות את זה. אני אישית ממש נהנית מהעונה הזאת.. לפי דעתי עונה מוצלחת.. יש מתחרים טובים ואיכותיים.. וגם, מגוונים ומיוחדים.

B a 7 a K

New member
לא לרצוח אותי.

א.... אה.... א...אתם טיפה מגזימים אנשים. |מתכונן לסקילה| זה היה בסדר, שונה, אבל לדעתי היא לא הרסה. רק בשלב מסוים היא עלתה, את רוב השיר היא עשתה בסדר ובטון הנכון. זה לא היה להההההההיט, אבל זה היה בהחלט בסדר גמור, ולא אגיד יפה, כי חיי חשובים לי.
ויש עוד אחד שחושב כמוני, שירים את קולו!
אבל אני, מה אכפת לי, מאיה היא כפרעליה, וזה יותר חשוב מהכל.

dabnir15

New member
../images/Emo45.gif

מסכים. אומנם זה באמת שיר שלא נודעים בו, אבל היא איכותית ועשתה אותו מאוד יפה. בהצלחבה בהמשך:)

MaaYanGa

New member
|מרימה את קולי|

ת'אמת שגם לדעתי היא לא הייתה כל כך גרועה, אולי לא מאוד טובה אבל היא לא הזיקה לשיר. היא העבירה אותו בסגנון קצת אחר משל עברי (קצת הרבה יש לציין) ולא צריך להנעל על הביצוע שעברי עושה. למרות, שעדיין אני יותר מתרגשת ואוהבת את הביצוע של עברי כמובן.

ברוש15

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט מסיכמה.. לא אמרתי עד עכשיו כי לא היה לי כוח לרשום אבל אני לא יודעת מה איתכם אני ממש אהבתי.. בהתחלה ששמעתי שהיא הולכת לשיר שיר של עברי מאוד התפלתי על הבחירה כי מעטים השירים של עברי שמתאימים לקונצפט של כוכב נולד.. בכל אופן כשהתחילו והבנתי שזה ואולי הייתי בכלל בשוק כי זה כ"כ לא מתאים וצפיתי למשהו מאוד מאכזב א-בל! וזה אבל גדול! מאוד נהנתי מהביצוע והוא ריגש אותי אפילו יותר מעברי! כןכן אני בכלל לא מגזימה משום מה כשעברי שר את זה אני לא כ"כ מתחברת לשיר ואף פעם הוא לא ריגש אותי יותר מדי ופתאום זה קיבל מימד אחר כשהיא שרה את זה כ"כ עוצמתי ובאמת הרגשתי שהיא מתחברת לשיר והיא בתוכו! היה לי כיף לראות,לשמוע ולדעת שהיא עלתה

maymayush

New member
די מסכימה...

היא לא ממש הרסה את השיר, ואת ההתחלה אהבתי, אבל כשהיא התחילה לצרוח או מה שזה לא היה הביצוע הפך ללא משהו. ואני רואה את הסדרה בגלל רפאל
, ג'קו, ואפשר לומר שגם בגלל מאיה. הביצוע האחרון שלה עם זהבית (שאותה לא ממש אהבתי) היה מעולה, ויש לה קול מדהים. אני רוצה שרפאל ישיר את 'זכיתי לאהוב'. קיוויתי. הוא דווקא כתב בראיון האישי שלו שהוא אוהב את עברי, ושהדיסק שהוא שומע הרבה בזמן האחרון זה דיסק ההופעה.

למעלה